Most visitors online was 1207 , on 15 Jan 2021
Χθες το βράδυ την έβαλα στο Shield. Δεν την έχω ανοίξει να τη δοκιμάσω.Προσπάθησε να κάνεις αναβάθμιση εφαρμογών μέσω του Play store σήμερα, διάβασα χθες αργά πως βγήκε η νέα έκδοση και λειτουργεί κανονικά (θα το δοκιμάσω κι εγώ το βράδυ).
Όχι, δεν υποστηρίζεται.Hi.Ξέρει κανείς αν υποστηρίζει την εφαρμογή vodafone tv;
Η νέα έκδοση (v1.7) παίζει κανονικά τόσο στο Shield όσο και στο Mi Box. Μόλις γύρισα από τη δουλειά (για να συνεχίσω τη δουλειά... ) και έβαλα να παίζει το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος"!Χθες το βράδυ την έβαλα στο Shield. Δεν την έχω ανοίξει να τη δοκιμάσω.
Αν εννοείς για έξοδο ήχου, ναι έχει, οπτική. Όσο για την εφαρμογή του Tidal για Android TV είναι επιεικώς άθλια και χρειάζεται οπωσδήποτε οθόνη για το χειρισμό. Εναλλακτικά, μπορείς να στέλνεις σήμα μέσω chromecast στο box από το κινητό σου (στο οποίο θα παίζει και θα χειρίζεσαι το Tidal).Ερώτηση για τους γνωστες, ψηφιακή έξοδο έχει (εκτος απο HDMI)? Έχω βαρεθεί το κουλό OS της Panasonic και θέλω να πάρω ένα TV BOX σαν το Mi ειδικά στα λεφτά ειναι σε προσφορά τώρα. Θέλω να το συνδέσω και με dac για το tidal (δεν εχω HTPC και λογικά θα μπορεί να παίξει την εφαρμογή του στο android).
Έχει optical out.Ερώτηση για τους γνωστες, ψηφιακή έξοδο έχει (εκτος απο HDMI)? Έχω βαρεθεί το κουλό OS της Panasonic και θέλω να πάρω ένα TV BOX σαν το Mi ειδικά στα λεφτά ειναι σε προσφορά τώρα. Θέλω να το συνδέσω και με dac για το tidal (δεν εχω HTPC και λογικά θα μπορεί να παίξει την εφαρμογή του στο android).