XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Όταν λέω HD ήχο, εννοώ το DTS-HD και το Dolby TrueHD, τα οποία περιέχονται στα Bluray και στα αρχεία m2ts των Bluray, τα οποία βλέπουμε στα μηχανήματα με εσωτερικούς ή εξωτερικούς υπότιτλους.
Αυτός ο ήχος περνάει μόνο μέσω HDMI σε κατάλληλο ενισχυτή ο οποίος τον αποκωδικοποιεί και μπορείς να τον ακούσεις.

Τα παλιότερα NMT (Popcorn Egreat κτλ) περνούν κανονικά αυτό τον ήχο στον ενισχυτή μέσω HDMI με την επιλογή DTS-HD.

Τα νεότερα (Xtreamer WD Live Egreat R1) δεν έχουν τέτοια δυνατότητα και απλά υποβιβάζουν τον HD ήχο, για να γίνει ακουστός.
Το Xtreamer για παράδειγμα μετατρέπει το Dolby TrueHD σε δικάναλο PCM, ενώ από το DTS-HD MASTER αφήνει να περάσει μόνο ο απλός πυρήνας DTS που εμπεριέχεται σε αυτό.

Γι αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ το Xtreamer για όλες τις δουλειές, εκτός από ταινίες με HD ήχο, για τις οποίες χρησιμοποιώ το Egreat M31B, που το κάνει απροβλημάτιστα.
Εγω πάλι νομίζω ότι το wd tv live περνάει pass through τους ήχους dts-hd & truehd(Όπως έκανε και ο προκάτοχος του wd hd tv) κατευθείαν στον ενισχυτή χωρίς να πειράζει τίποτα και να αφήσει την αποκωδικοποίηση στον ενισχυτή.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Εγω πάλι νομίζω ότι το wd tv live περνάει pass through τους ήχους dts-hd & truehd(Όπως έκανε και ο προκάτοχος του wd hd tv) κατευθείαν στον ενισχυτή χωρίς να πειράζει τίποτα και να αφήσει την αποκωδικοποίηση στον ενισχυτή.
Το απλό DTS πέρναγε το παλιό WD.
To DTS-HD δεν το περνάει ούτε το παλιό ούτε το καινούριο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

...γι αυτό και ΄μόνο είπα να δοκιμάσω το νέο HDX BD1.....

Reaction score
2

...γι αυτό και ΄μόνο είπα να δοκιμάσω το νέο HDX BD1.....
Όταν σου έρθει, δες τι παίζει και στον τομέα της μουσικής (αν μπορείς να αλλάξεις τραγούδι, τι παίζει με τα flac κτλ).

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media P

Το ότι κανένα μα κανένα μηχάνημα με realtek chipset δεν κάνει pass through τον hd ήχο(Λόγο αδυναμίας του chipset) ενώ κάποια μηχανήματα με sigma chipset το κάνουν(Ακόμα και κάποια αρχαία media players) δεν σου/ας λέει τίποτα για το ποιο είναι chipset με αρ.... και ποιο όχι?

Reaction score
20.816
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τσ, τσ, είσαι αδιόρθωτος! :116::119:

Reaction score
1.988

Το τυρί κουμπάρε....!!!! :105::143:

Reaction score
3

Τι έγινε ξαφνικά δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό και αρχίσατε τις αερολογίες εεε...
Μάλλον χτύπησα φλέβα για κάτι που ΟΛΑ τα realtek chispet δεν μπορούν να κάνουν και επειδη δεν έχετε αποδείξεις για το αντίθετο λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τι έγινε ξαφνικά δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό και αρχίσατε τις αερολογίες εεε...
Μάλλον χτύπησα φλέβα για κάτι που ΟΛΑ τα realtek chispet δεν μπορούν να κάνουν και επειδη δεν έχετε αποδείξεις για το αντίθετο λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Βρε καλέ μου άνθρωπε...μέχρι χτες δεν ήξερες τι είναι flac..και ακόμα δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά του dts από του dts hd -master audio γιατί τρώγεσαι? :116: Τα media player δεν είναι αυτοκίνητα...που τρέχουν σε αγώνες...Εάν έχεις να πεις κάτι πες το με στοιχεία και μην κάνεις φιλοσοφία. Εχεις αρχίσει να γίνεσαι ενοχλητικός με το ύφος σου....:133:

Reaction score
3

Βρε καλέ μου άνθρωπε...μέχρι χτες δεν ήξερες τι είναι flac..και ακόμα δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά του dts από του dts hd -master audio γιατί τρώγεσαι? Τα media player δεν είναι αυτοκίνητα...που τρέχουν σε αγώνες...Εάν έχεις να πεις κάτι πες το με στοιχεία και μην κάνεις φιλοσοφία. Εχεις αρχίσει να γίνεσαι ενοχλητικός με το ύφος σου....
Ενώ εσύ με το δικό σου ειρωνικό και επικριτικό ύφος δεν έχεις αρχίσει να γίνεσαι ενοχλητικός και κουραστικός εεε ρε κούνια που σε κούναγε...

Ξέρω τι είναι το dts και το dts-hd.
Πολύ χοντρικά γιατί με λεπτομέρειες δεν θα το καταλάβουν όλοι.
Το dts ειναι 5.1 surround system audio ενώ το dts-hd που είναι στα blu-ray ειναι 7.1 και γενικότερα είναι ένα παρακλάδι του απλού dts που είναι ότι πρέπει για τις hd ταινίες.

Και όπως δεν σου απευθύνω το λόγο με ειρωνείες(Όπως κάνεις επανειλημμένως εσύ) θα επιθυμούσα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Τέλος σου είπα αν σε χαλάνε τόσο τα ποστ μου είτε κανε με ignore είτε απλά μην μου απευθύνεις το λόγο.

Reaction score
0
Επειδη δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω εχετε παρατηρησει βελτιωση στη μεταφορα αρχειων ασυρματα απο το pc στον εσωτερικο σκληρο του xtreamer με το καινουργιο firmware;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ενώ εσύ με το δικό σου ειρωνικό και επικριτικό ύφος δεν έχεις αρχίσει να γίνεσαι ενοχλητικός και κουραστικός εεε ρε κούνια που σε κούναγε...

Ξέρω τι είναι το dts και το dts-hd.
Πολύ χοντρικά γιατί με λεπτομέρειες δεν θα το καταλάβουν όλοι.
Το dts ειναι 5.1 surround system audio ενώ το dts-hd που είναι στα blu-ray ειναι 7.1 και γενικότερα είναι ένα παρακλάδι του απλού dts που είναι ότι πρέπει για τις hd ταινίες.

Και όπως δεν σου απευθύνω το λόγο με ειρωνείες(Όπως κάνεις επανειλημμένως εσύ) θα επιθυμούσα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Τέλος σου είπα αν σε χαλάνε τόσο τα ποστ μου είτε κανε με ignore είτε απλά μην μου απευθύνεις το λόγο.

Ευτυχώς....που δεν μπαίνεις σε ....λεπτομέρειες.....:135::142:

Reaction score
3

Onlinen8 ΔΕΝ ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Τώρα ποιος γίνετε κουραστικός για το τοπικ εγώ ή εσύ που επικρίνεις και ειρωνεύεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Και αν θες πραγματικά(Που χλωμό το κόβω γιατί απλά ήθελες να με ειρωνευτής) να μάθεις τι διάφορα dts με dts-hd τότε μπορείς να δεις εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=70316
Αν έψαχνες λίγο πριν ειρωνευτής και σχολιάσεις αρνητικά τον άλλον θα το έβρισκες.

Reaction score
0
Μηπως να μετονομασουμε το topic fits79 εναντιον αγοραστων xtreamer γιατι στο τελος δεν βλεπω να ασχολουμαστε με τιποτα αλλο γιτι οσο φταιει ο fits αλλο τοσο φταιμε και εμεις που συνεχιζουμε το flame!

Reaction score
1.988

Κουμπάρε.....τί έγινε εκείνο το ....τυρί που λέγαμε....???
:116::143::142:

Reaction score
3

Μηπως να μετονομασουμε το topic fits79 εναντιον αγοραστων xtreamer γιατι στο τελος δεν βλεπω να ασχολουμαστε με τιποτα αλλο γιτι οσο φταιει ο fits αλλο τοσο φταιμε και εμεις που συνεχιζουμε το flame!
Ακριβώς εγώ το ανάφερα και σε προηγούμενο ποστ μου(Ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με αυτό το τοπικ αρκεί να μην μου απευθύνεται το λόγο ή μιλάτε για εμένα γιατί τότε πρέπει να απαντήσω) αλλά μάλλον δεν μ' άκουσε κανείς. Οπότε δεν φταίω μόνο εγώ.

Reaction score
0

Κουμπάρε.....τί έγινε εκείνο το ....τυρί που λέγαμε....???
:116::143::142:
Το τυρακι το φαγαμε κουμπαρε απο οτι φαινετε γιαυτο και εμενα προσωπικα επειδη δεν με ενδιαφερει ποιος ειναι ο καλυτερος player στην αγορα αλλα πως θα ρυθμισω καλυτερα αυτον που ΕΓΩ διαλεξα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με τον κυριο fits και δεν θα απαντησω σε οτι γραψει!!!!

Reaction score
3

Μην ανησυχείς αν δεν αναφέρεται το όνομα μου τότε ΔΕΝ πρόκειται ούτε εγώ να απαντήσω σε αυτό το τοπικ αφού βλέπω ότι είμαι ανεπιθύμητος(Ίσως γιατί δεν χωράνε άτομα που έχουν προτιμήσει αλλον media player πέρα του xtreamer σε αυτό το τοπικ).

Reaction score
0

Αρχικό μήνυμα απο fits79 Εμφάνιση μηνυμάτων

onlineN8 ..εγραψε..
Βρε καλέ μου άνθρωπε...μέχρι χτες δεν ήξερες τι είναι flac..και ακόμα δεν ξέρεις ποια είναι η διαφορά του dts από του dts hd -master audio γιατί τρώγεσαι? Τα media player δεν είναι αυτοκίνητα...που τρέχουν σε αγώνες...Εάν έχεις να πεις κάτι πες το με στοιχεία και μην κάνεις φιλοσοφία. Εχεις αρχίσει να γίνεσαι ενοχλητικός με το ύφος σου....

Δε ρωτατε κι εμας να σας πουμε τι εστι ..ΦΡΙΤΣ...!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef