lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Δεν ασχοληθηκα με foobar αφου ταχιστα αποφασισα να ανεβω κατηγορια - κι ακομη ψαχνω!
για ριξε μια ματια εδωΕξωτερικό σκληρό ΔΕΝ βλέπει έναν ssd σε απλή θήκη που έβαλα πάνω στο wxc-50.
Ίσως όμως πρέπει να ειναι 'ενεργός' ? ( να μπαινει μπρίζα) .
Tα 308 υπαρχουν ή οχι? αν οχι τοτε πηγαινε σε αυτα...... Edifier S1000DB,παρε και ενα chromecast audio να το συνδεσεις με οπτικη και εισαι καλυμενος απολυτα,ειτε χρησιμοποιεις υπολογιστη ,ειτε οχι (και τα δουλευεις με smartphone-tablet).Aν υπαρχουν τα 308,τοτε παρε ενα usbdac/dac (δηλαδη να εχει και οπτικη εισοδο τουλαχιστον) και επισης παλι το chromecast audio και κανεις ακριβως τα ιδια (και ακομα καλυτερα γιατι θα εχεις και usb dac). Σε αυτη την περιπτωση η πιο προσιτη αξιολογη επιλογη ειναι το topping d30 (για dac) ή αν βρεις κανενα μτχ. cambridge audio dacmagic 100,musical fidelity v90.Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις .
Έχω όμως μερικές απορίες,
Στην 3 απάντηση θα έχω μειωμένη απόδοση στη ποιότητα λόγω αντάπτορα ή όχι ?
4. Ένα παράδειγμα για ποιο dac είναι ιδανικό και value for money για την κατηγορία ηχείων jbl 308 ?
Με το usd dac νομίζω δεν έχω την ευκολία του wireless.
Γενικότερα για με απλά λόγια, θέλω ασύρματα πολύ ποιοτικά ηχεία για υπολογιστή.
Με το wxad-10 στα jbl μπορώ να έχω την δυνατότητα και απλότητα που παρέχουν άλλες συσκευές?
Νομίζω η συσκευή που θα το κάνει αυτό είναι η audioengine B1 αλλά αυτή είναι μόνο Bluetooth και σκέφτηκα ότι ίσως η yamaha WXAD-10 δίνει ποιο ποιοτικό ήχο ασύρματα .
+1 και για αυτην την λυση!chromecast audio
Υπαρχει! Της Advance μονον με αναλογικη εξοδο με τσιπακι wolfson, πολυ καλο, πιθανως καλυτερο απο το yamaha (τα ειχα και τα δυο)Οχι δεν υπαρχει!![]()
Αααααααυτο!WTX-Microstreamer - Advance Paris
PLUG & PLAY NETWORK AUDIO STREAMER - MULTIROOM SYSTEMadvance-acoustic.com
ενδιαφερον και αυτο.Στα ιδια λεφτα με το WXAD-10WTX-Microstreamer - Advance Paris
PLUG & PLAY NETWORK AUDIO STREAMER - MULTIROOM SYSTEMadvance-acoustic.com
Με λιγα χρηματα και 10 λεπτα για να το στησεις,και να περασεις το Volumio,θα κανεις την δουλεια σου ανετα. Το κουμπωνεις και στο dac του audiolab 8200 και εισαι αρχοντας.Streamer,Spotify,Internet radio.το raspberry νομιζω ειναι πιο customized φαση και δεν το εχω σε αυτο και λεω να το αποφυγω.