AVSite εφ' όλης της ύλης...

Reaction score
59
Αγαπητέ Κώστααφτιά δεν συμμετέχω σε όλες τις συζητήσεις παρά μόνο επιλεκτικά διότι:
1.Δεν είμαι παντογνώστης
2.Δεν κάθομαι μπροστά σε έναν υπολογιστή με ανοιχτή σελίδα στο avsite, γιατί κάνω κατι σπουδαιότερο. Ακουω μουσική. Συνιστώ αυτό να κάνετε και εσείς και να μοιραστούμε τις εμπειρίες σας. Απορώ το αν αρκετοί από εδώ ακούν μουσική, γιατί όλη την ώρα συμμετέχουν στην κουβέντα. Και να έλεγαν και κάτι σπουδαίο.....
Η ακρόαση μουσικής είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Ακούω σημαίνει δεν κάνω κάτι άλλο, όπως κάνω τώρα που γράφω. Και χίλια χρόνια να ζήσω δεν θα μου φτάνει ποτέ ο χρόνος για ακρόαση. Είναι το οξυγόνο μου. Επομένως και παντογνώστης να ήμουν και πάλι δεν θα συμμετείχα.
3. Ο χλευασμός με κάνει να μην ασχολούμε ίσως λίγο περισσότερο που θα μπορούσα, όταν βλέπω ότι πάει χαράμι τόσος πολύτιμος, για μένα, χρόνος.
4.Έχω και κάποια βιβλία να τελειώσω και δεν μου φτάνει ο χρόνος.
5. Δεν είμαι σαν αυτούς που ποτέ τους πχ δεν άκουσαν δίσκο βινυλίου και έχουν και την καλύτερη άποψη επ' αυτού και ξαφνικά εμφανίζεται σαν 'απόμηχανής θεός΄, ο χλευαστής. είρων, διακωμωδητής υψηλά ιστάμενος και ....
6.Πρέπει να ξανατονίσω ότι δεν είμαι αντιπρόσωπος μόνο δίσκων βινυλίου αλλά και cd/sacd/dvd/dvd-a. Εν ολίγοις έχω συμφέρον και μάλιστα μεγαλύτερο από την πώλησή τους και όχι από τα βινύλια. Επομένως η όποια άποψή μου ή προτίμησή μου δεν πηγάζει από κανένα συμφέρον. Είναι καταστάλλαγμα πολυετούς εμπειρίας ή πες ό,τι θές δεν με νοιάζει. Μήπως θα πρέπει να πάρω άδεια από κανέναν για τα γούστα μου;;; Αυτήν την προτίμηση στα αναλογικά την έχω κατόπιν πολλών εμπειριών ακρόασης ζωντανής ακουστικής μουσικής σε διάφορες αίθουσες εδώ αλλά και του εξωτετρικού. Βλάπτει σε τίποτε το να μεταφέρω τις εμπειρίες μου εδώ σε ανάλογες συζητήσεις;;;
Μήπως είμαι σε λάθος site,. αναρωτιέμαι. Αυτός δεν είναι ο σκοπός μας;
Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο και τις προτιμήσεις του και ποτέ δεν θα αποπάρω κάποιον γιατί σκέφτεται διαφορετικά από εμένα. Η διαφορετικότητα και η συλλογικότητα είναι δύο έννοιες από τις οποίες έχουμε μεγάλη ανάγκη. Είναι πρόοδος. Έχω προκαλέσει αρκετές φορές να φέρετε και φλάκ και μαπ και φακ και δεν ξέρω τι, για να κάνουμε ένα συγκριτικό με ίδιο υλικο σε LP/CD/SACD/DVD/DVD-A γιατί πάρα πολύ απλά είμαι πραγματικός χομπίστας/φιλόμουσος και με ενδιαφέρει να ακούω όσο καλύτερα γίνεται την πολυαγαπημένη μου μουσική. Επιθυμώ ποιοτικότερο αέρα για αναπνοή.Μην περιμένεις να συμμετέχω σε όλα γιατί δεν είμαι ξερόλας. Παράκληση: Μη μου ζητάτε να διαθέσω άλλο χρόνο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, απλά τα είπα.Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.903
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

[/B]Και σε αντιθεση με τον costasEAR, θεωρω οτι και ο κ.Μελιδης, και ο κ.Χουρμουζιαδης, και οσοι συντονιστες δεν μπηκαν στην διαμαχη, σωστα επραξαν.Γιατι φιλε costasEAR, δεν χρειαζοσουν την στηριξη των συντονιστων, αλλα των απλων μελων!!!:126:
έχεις δίκιο.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Αγαπητέ Λουκά,

Προσωπικά θα προτιμούσα κάποτε να τελειώσεις αυτό το βιβλίο για την ιστορία του βινυλίου, το οποίο έχει καταντήσει σαν το γιοφύρι της Αρτας...

Κατα τα άλλα, έχεις κάθε δικαίωμα να διαφημίζεις τα προίοντα που αντιπροσωπεύεις με το τρόπο (εύστοχο η όχι δεν έχει σημασια...) που εσύ κρίνεις...

Reaction score
0
Πρωτα απ'ολα σε ανθρωπους σαν τον κυριο Giorgospapadop δεν χρειαζεται να απανταει καποιος, πραγματικα δεν υπαρχει λογος.

Τωρα οσον αφορα προτασεις...

Πιστευω οτι οι κανονισμοι υπαρχουν ηδη, το προβλημα εντοπιζεται στην ορθη ή μη εφαρμογη τους...
Και αυτο εχει να κανει με ανθρωπους, οχι σαν ποιοτητα, γιατι αυτο δεν αμφισβητειται για κανεναν, αλλα σαν ικανοτητα διαχειρησης αλλων ανθρωπων.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουμε ολοι τα ιδια προσοντα, εγω λ.χ. δεν θα μπορουσα ποτε να γινω admin σε οτιδηποτε και αν γινομουν θα ημουν ενας απιστευτος δικτατορας, οποτε γιαυτο και δεν το επιδιωκω.

Υπαρχουν δυο τροποι αντιμετωπισης των κανονων, ειτε αυστηρα και κατα γραμμα, ειτε χαλαρα και κατα περιπτωση (αναλογα το χρηστη δηλαδη).
Το μεν πρωτο δεν χρειαζεται κανενα ιδιαιτερο ταλεντο, you go by the book and that's all.
Το δευτερο ομως, χρειαζεται μεγαλη προσοχη ετσι ωστε να υπαρχει μεν μια διακριτικη χαλαροτητα (πραγμα πολυ χρησιμο για να εκτονωνεται μεχρις ενος βαθμου ο καθενας απο μας) αλλα παραλληλα να μην δημιουργει καποιο αισθημα αδικιας αναμεσα στα μελη, users δυο τριων ταχυτητων κλπ ...

Αρα μαλλον θα πρεπει να συνεργαστει η ομαδα διαχειρισης, οποια ειναι αυτη, και να παρει μια αποφαση για το ποιον απο τους δυο τροπους θα ηταν καλυτερα να ακολουθησουν. Και σε εκεινη την κουβεντα, ο καθενας, με το χερι στην καρδια, να πει αν νοιωθει ικανος να υποστηριξει αυτην την αποφαση. Δεν ειναι κακο να μην μπορεις να κανεις κατι, κακο ειναι να μην βλεπεις οτι δεν μπορεις και να συνεχιζεις να το κανεις λαθος.

My 2 cents...

Reaction score
1.844

... Εννοείς δηλαδή, πως όταν κάποιοι μαλωμένοι τα ξαναβρίσκουν, πρέπει να βγάζουν ανακοίνωση ή να ενημερώνουν το φιλοθεάμων κοινό για την ανακωχή στην κόντρα; ...
Δεν εννοώ κάτι απλά ρωτάω και περιμένω απαντήσεις, εξήγησα μάλιστα το λόγο που ρώτησα.
Θεωρώ ότι πριν γίνουν προτάσεις, πρέπει να γίνουν ορισμένες διευκρινήσεις ...
Εσύ λοιπόν προσδιορίζεις μια κόντρα στην ομάδα διοίκησης. Επειδή βρίσκονται, στις ανάλογες αόρατες στο κοινό θεματικές ενότητες, και δεν τα βρίσκουν, όπως ισχυρίζεσαι ότι χρειάζεται, προσπάθησε να προτείνεις κάτι άλλο. Από κοντά, τετ-α-τετ, είναι δύσκολο, λόγω των χιλιομετρικών αποστάσεων.

Reaction score
23

Άιντε πάλι με τους εθνοσωτήρες μπαΐλντισα…

Εγώ θα γράψω το όνειρο μου και όποιος θέλει ας βοηθήσει.

1. Ένα σύστημα να παίζει τα πάντα χωρίς περιορισμούς.
2. Μια γκόμενα που να τα κάνει όλα και να μην μιλάει.
3. Το γρηγορότερο και ωραιότερο αυτοκίνητο του πλανήτη αλλά να μη χαλάσω φράγκο.
4. Έναν κόπανο να μου χαλάει το όνειρο σε τακτά διαστήματα.

Ζητάω πολλά;

Τι να κάνουμε εγώ φταίω; Βλέπω τελευταία ακριβά όνειρα…

Θα βάλω αυτό το ποστ και στο Audiogon να δούμε αν θα δημοσιευτεί.

Αγαπητέ ''λιανοπωλητά'' λες να προσβληθεί η αισθητική των κατατρεγμένων φωστήρων του πλανήτη και να το φάει η μαρμάγκα

Εγώ έχω να πω ότι ''δουλειά δεν είχε ο διάολος πηδούσε τα παιδιά του''. Του καθενός του φταίει το κοντό και το μακρύ του...

Reaction score
1.844

Ακόμα κι' εσύ έχασες (ελπίζω παροδικά) το συνήθως πηγαίο χιούμορ σου. :121:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Δεν εννοώ κάτι απλά ρωτάω και περιμένω απαντήσεις, εξήγησα μάλιστα το λόγο που ρώτησα.

Εσύ λοιπόν προσδιορίζεις μια κόντρα στην ομάδα διοίκησης. Επειδή βρίσκονται, στις ανάλογες αόρατες στο κοινό θεματικές ενότητες, και δεν τα βρίσκουν, όπως ισχυρίζεσαι ότι χρειάζεται, προσπάθησε να προτείνεις κάτι άλλο. Από κοντά, τετ-α-τετ, είναι δύσκολο, λόγω των χιλιομετρικών αποστάσεων.
Δεν προσδιοριζω εγω... Οι ιδιοι προσδιορισαν με τα γραφομενα τους... Συγγνωμη αλλα αυτο περασε στα μελη που δεν γνωριζουν πραγματα και καταστασεις οπως εγω... Το δεχομαι απολυτα για τις χιλιομετρικες αποστασεις, και προσπαθω μερες τωρα να βρω αλλο τροπο... Η οριοθετηση ομως μπορει να γινει, οπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο Ν.ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ (αν θυμαμαι σωστα) τον τροπο που επρεπε να συμπεριφερθει η Fedra σε ενα συγκεκριμενο ποστ της!
Οσο για το "εννοεις" ηταν εκφραση του Ν.Τσαρουχα στο ποστ 29 του παροντος θρεντ!!!

Reaction score
23

Ακόμα κι' εσύ έχασες (ελπίζω παροδικά) το συνήθως πηγαίο χιούμορ σου. :121:
Δεν το χάνω για τίποτε και κανέναν…

Έχει παραλήπτη το μήνυμα. Τους αλεξιπτωτιστές που δεν χάνουν ευκαιρία να με θαμπώνουν με τις εμπεριστατωμένες και πάντα καλοπροαίρετες προτάσεις τους...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Δεν το χάνω για τίποτε και κανέναν…

Έχει παραλήπτη το μήνυμα. Τους αλεξιπτωτιστές που δεν χάνουν ευκαιρία να με θαμπώνουν με τις εμπεριστατωμένες και πάντα καλοπροαίρετες προτάσεις τους...
Αν απευθυνεσαι σε μενα, οκ!! Ειμαι αλεξιπτωτιστης!! Και καλα κανεις και μου τη λες... Γιατι ειμαι αυτη τη στιγμη στο Ανοβερο Γερμανιας, και καθομαι και ασχολουμαι με το avsite αντι να ειμαι, ας πουμε, στην CeBit... Ευχαριστω οσους διαβασαν τις προτασεις μου... Προσωπικα αποσυρομαι της διαδικασιας, καθως παντου και παντα θα υπαρχουν αλλοι πιο εμπεριστατομενοι απο μενα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άσχετο, σχετικό...
Ρε σεις, ποιός σας είπε ότι είναι μαλωμένοι οι της ΣΟ και ΔΟ κλπ; Τι σενάρια είναι πάλι αυτά;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αν απευθυνεσαι σε μενα, οκ!! Ειμαι αλεξιπτωτιστης!! Και καλα κανεις και μου τη λες... Γιατι ειμαι αυτη τη στιγμη στο Ανοβερο Γερμανιας, και καθομαι και ασχολουμαι με το avsite αντι να ειμαι, ας πουμε, στην CeBit... Ευχαριστω οσους διαβασαν τις προτασεις μου... Προσωπικα αποσυρομαι της διαδικασιας, καθως παντου και παντα θα υπαρχουν αλλοι πιο εμπεριστατομενοι απο μενα...
Δεν λέει εσένα ρε συ, το μέλος με τα δύο posts που "καίγεται" για το καλό του AVSite λέει...

...

Reaction score
1.844

Λάθος ο πληθυντικός (ρε σεις), τουλάχιστον προς το παρόν. Μόνο ένας το ισχυρίζεται.
Επί των λόγων της κρίσης τι τοποθέτηση κάνεις;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Επί των λόγων της κρίσης τι τοποθέτηση κάνεις;
Δεν πάει έτσι. Αν δεν μας προσδιορίσεις τι εστί "κρίση", να μας πεις δηλαδή τι περνάμε, δεν μπορώ να σου απαντήσω. Διάβασε από την αρχή τα posts σου. Γράφεις γράφεις γράφεις και στην πραγματικότητα δεν λες τίποτα. Σε τι ακριβώς να τοποθετηθώ λοιπόν και για ποιό λόγο; Επειδή δεν σου άρεσε κάτι που έγραψα (που ούτε γιατί το έγραψα έχεις ιδέα); Αυτό θες να συζητήσουμε; Αν κατάλαβε κάποιος δηλαδή τι είναι αυτό που θέλεις να συζητήσουμε και επιπλέον, τι είναι αυτό που προτείνεις για το μέλλον, να μας πει για να γίνει κουβέντα.

Εκτός αν ως "κρίση" εννοείς το περιστατικό με συγκεκριμένο ban και ότι ακολούθησε.

...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Όμως είναι λάθος να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο.Και πιστεύω οτι το avsite έφτασε σε αυτό το άκρο.Έφτασε στην ισοπέδωση.Μπήκε στην κατ εμέ κακή λογική του "μην ακούσεις και αγόρασε με μετρήσεις".Όμως το χειρότερο απ όλα είναι οτι μπήκαμε σε αυτή τη λογική χωρίς να είμαστε και τίποτα σοβαροί επιστήμονες.

Καιρός να γυρίσει το σάιτ στο κέντρο.

Είσαι σίγουρος πως το "χωρίς να είμαστε και τίποτα σοβαροί επιστήμονες" ισχύει για όλους;
Μη συγχέεις την ειδικότητα με την επιστημοσύνη.
Μπορώ να σου πω πως έχω κατ' επανάληψη μείνει έκπληκτος από τις γνώσεις διαφόρων ανθρώπων πάνω σε ζητήματα που τυπικά δεν άπτονται του βασικού γνωστικού τους αντικειμένου.
Μπορεί να τους λείπει ο τίτλος, αλλά τέτοιοι άνθρωποι διαθέτουν κάτι σημαντικότερο:
Επιστημονική νοοτροπία.
Αντιστοίχως, έχω κατ' επανάληψη μείνει έκπληκτος από τη συγκλονιστική ανεπάρκεια ατόμων που κατέχουν διάφορους βαρύγδουπους τίτλους, αλλά από επιστημονική νοοτροπία άστα να πάνε...

Μετρήσεις:
Δέχομαι ότι 9 στους 10 (για να μην πω 99 στους 100) χομπίστες δεν είναι σε θέση να "βγάλουν άκρη" μέσα από μετρήσεις.
Αυτό δεν αποκλείει το ότι ο 1 στους 10 (ή τους 100) μπορεί.
Αυτό επίσης δε σημαίνει ότι ο εν λόγω ένας ή δύο (ή τρεις κλπ.) δε μπορούν να ενημερώσουν και τους υπολοίπους, στην κρίση των οποίων έγκειται, φυσικά, το αν θα τους εμπιστευθούν ή όχι.

Όχι. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα του avsite.
Ίσα ίσα, αν υπάρχει πρόβλημα (και ίσως όχι μόνο στα τεχνικά θέματα), τότε αυτό έγκειται στο ότι οι Διαχειριστές - Συντονιστές δε φροντίζουν να υπενθυμίζουν όσο συχνά όσο ίσως θα έπρεπε το ότι οι συζητήσεις οφείλουν κατά το δυνατόν να διεξάγονται με επιχειρήματα και όχι με απλές απόψεις.
Τώρα θα πει κανείς "Μα, καφενείο είναι εδώ, όχι Επιστημονική Εταιρεία. Μήπως ζητάς πολλά;"
Η απάντηση είναι πως από τη στιγμή που αρκετός κόσμος ενημερώνεται μέσα από το avsite και όχι μόνο για τεχνικά ζητήματα, καλό θα ήταν να "προστατεύεται" κατά κάποιον τρόπο και το επίπεδο της συζήτησης, αλλιώς το χρήσιμο κομμάτι του περιεχομένου κινδυνεύει να "θαφτεί" κάτω από άσχετα σχόλια.
Επιπλέον, αν θα έπρεπε κάπου η Διαχείριση του avsite να γίνει πιο αυστηρή είναι με τα troll και τους υβριστές, όπου με τον όρο "υβριστής" εννοώ όχι κατ' αναγκην όποιον χρησιμοποιεί ενίοτε σκληρές ίσως εκφράσεις (μπορώ να δεχτώ πως μερικές φορές είναι πιθανόν αναπόφευκτες), αλλά αυτόν που στηρίζει την "επιχειρηματολογία" του αποκλειστκά σε ύβρεις, παραπληροφόρηση και λασπολογία.
Προσωπικά δε με ενοχλεί και τόσο το να γράψει κάποιος ότι λέω βλακείες.
Καλό θα είναι βέβαια να μπορεί να υποστηρίξει τα γραφόμενά του, όμως αντιλαμβάνομαι ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων ζητάω πολλά...
Αυτό που με ενοχλεί είναι το να παραποιούνται τα γραφόμενά μου καθώς οι χαρακτηρισμοί (και τα υπονοούμενα) προς το πρόσωπό μου (και όχι προς τις απόψεις μου).

Φιλικά πάντα.
Το ξέρεις.

Reaction score
1.213

Ίσα ίσα, αν υπάρχει πρόβλημα (και ίσως όχι μόνο στα τεχνικά θέματα), τότε αυτό έγκειται στο ότι οι Διαχειριστές - Συντονιστές δε φροντίζουν να υπενθυμίζουν όσο συχνά όσο ίσως θα έπρεπε το ότι οι συζητήσεις οφείλουν κατά το δυνατόν να διεξάγονται με επιχειρήματα και όχι με απλές απόψεις.
Τώρα θα πει κανείς "Μα, καφενείο είναι εδώ, όχι Επιστημονική Εταιρεία. Μήπως ζητάς πολλά;"
Η απάντηση είναι πως από τη στιγμή που αρκετός κόσμος ενημερώνεται μέσα από το avsite και όχι μόνο για τεχνικά ζητήματα, καλό θα ήταν να "προστατεύεται" κατά κάποιον τρόπο και το επίπεδο της συζήτησης, αλλιώς το χρήσιμο κομμάτι του περιεχομένου κινδυνεύει να "θαφτεί" κάτω από άσχετα σχόλια.

Aρα ενα προβλημα (η πιο σωστα ζητημα ) που θα επρεπε να τεθει υπο συζητηση ειναι η αλλαγη υφους (η γενικοτερου προσανατολισμου ) σε ορισμενες κατηγοριες ? Γιατι κακα τα ψεμματα , σε μη τεχνικες κατηγοριες , οπως πχ τα πολιτικα και τα αθλητικα , τα 'επιχειρηματα' δεν γινονται αποδεκτα απο ολους , πολλες φορες απο κανεναν πλην αυτου που τα λεει.

Ειπα να κανω σεφτε μια που 'καθισε' η κουβεντα.

(για οσους αναρωτιουνται λυθηκε το προβλημα με τον λογαριασμο μου :) )

Reaction score
1.844

Δεν πάει έτσι. Αν δεν μας προσδιορίσεις τι εστί "κρίση", να μας πεις δηλαδή τι περνάμε, δεν μπορώ να σου απαντήσω ...
Εννοώ ακριβώς αυτό: (28/2/10)
Η εξέλιξη του θέματος δεν έχει και τόσο happy end όσο φαίνεται. Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι τι έχει γίνει. Κάποια θέματα που θίχτηκαν και από τον καρντάση, παραμένουν χωρίς λύση και είναι πάρα πολύ σοβαρά.
Ντάξ' κατανοητόν; :612: Ή μετράει πως τότε που έγραψες το συγκεκριμένο μήνυμα δεν ήσανε διαχειριστής και τώρα που ματάγινες αλλάξανε τα κόζα; :125:
Θεωρώ ότι η συνέπεια και η συνέχεια είναι κυρίαρχα προσόντα διαχείρισης. Εν γένει, όχι μόνο διαχείρισης φόρουμ. Για βάλε τα δυνατά σου. :144:

Reaction score
23

Αν και σου απάντησε ο Νίκος για λογαριασμό μου προς αποφύγει παρεξηγήσεων δεν εννοώ εσένα. Το μήνυμα μου αναφέρει το Audiogon… και την φερεγγυότητα του εν λογω Site σε σχέση με το Avsite. Ποιο σαφές δεν μπορώ να το κάνω…

Εκτός και θέλουν μερικοί να μεταφράσουμε τα λογοκριμένα κείμενα του Audiogon και τις αμπελοφιλοσοφίες που γράφονται μέσα σε αυτό από συμπατριώτες μας και όχι μόνο…

sk

Reaction score
499

Aρα ενα προβλημα (η πιο σωστα ζητημα ) που θα επρεπε να τεθει υπο συζητηση ειναι η αλλαγη υφους (η γενικοτερου προσανατολισμου ) σε ορισμενες κατηγοριες ? Γιατι κακα τα ψεμματα , σε μη τεχνικες κατηγοριες , οπως πχ τα πολιτικα και τα αθλητικα , τα 'επιχειρηματα' δεν γινονται αποδεκτα απο ολους , πολλες φορες απο κανεναν πλην αυτου που τα λεει.

Ειπα να κανω σεφτε μια που 'καθισε' η κουβεντα.

(για οσους αναρωτιουνται λυθηκε το προβλημα με τον λογαριασμο μου :) )
Δεν θα έλεγα «αλλαγή ύφους», αλλά μάλλον «απόκτηση πιο ξεκάθαρου ύφους».
Κάτι σαν : «forum και αντικειμενικότητα πανε παρέα – την υποκειμενικότητα την αφήνουμε για τα blog».

Reaction score
1.213

Δεν θα έλεγα «αλλαγή ύφους», αλλά μάλλον «απόκτηση πιο ξεκάθαρου ύφους».
Κάτι σαν : «forum και αντικειμενικότητα πανε παρέα – την υποκειμενικότητα την αφήνουμε για τα blog».

Οπως πολυ ευστοχα ειχε γραψει καποιος εδω μεσα (δεν θυμαμαι πως το ειχε πει ακριβως , αλλα το νοημα εχει σημασια )..

..στα αθλητικα και στα πολιτικα δεν κανεις διαλογο αλλα παραλληλο μονολογο.

Φορουμ και αντικειμενικοτητα (τετοιων θεματων ) δεν μπορουν μπορουν να πανε παντα παρεα (κατα τη γνωμη μου , ενστασεις δεκτες ).Καφενειο-καφεδακι και αποψεις αυτο μαλιστα ...:) .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef