- Reaction score
- 1.772
Απάντηση: XTZ Divine
o hypex ειναι ετοιμος ομως δεν θα τον στειλω μια και ο flash αλλαξε γνωμη.
o hypex ειναι ετοιμος ομως δεν θα τον στειλω μια και ο flash αλλαξε γνωμη.
Το θέμα ενίσχυσης των κεντρικών μας είναι απλά λήξαν!FLash man το περιμένω και να πω την αλήθεια έχω την απορία να δώ πως θα παίξει!!!!!!!πιστευω όμως ότι θα το σφαξει στο γόνατο!!!!
Tωρα ....τα ειπες ολα αγορακι.....αναμμενω λοιπον το παγακι μου και σαφως παμε για νεες ρυθμησεις με το MCACC.........γουστα βλεπω και μου αρεσει!!!!!:602::602:Το θέμα ενίσχυσης των κεντρικών μας είναι απλά λήξαν!
Ο termatogazi πάντα όταν έρχεται σπίτι μού ζητάει να παίξω μουσική με το κεντρικό μόνο του μέσω του AV! Με ένταση στον προ AV Pioneer 85 να πλησιάζει το -5 φτάνουμε σε επίπεδα συναυλίας παίζοντας μόνο το κεντρικό.
Το αστείο ποιο είναι: Μια φορά ξέχασα να ανοίξω τον τελικό για τα main πριν βάλω ταινία, και το κατάλαβα μετά από το πρώτο μισάωρο ότι έπαιζα μόνο το κεντρικό! Αυτό για κάποιους που θεωρούν υπερβολή ένα κτήνος-κεντρικό "μόνο για τις φωνές". Καλύτερα να μπουν δορυφοράκια για main, παρά ηχείο-μινιατούρα για κεντρικό. Αυτό φυσικά όσον αφορά τις ταινίες και τις πολυκάναλες συναυλίες.
καλα ας παιζαν και τα δυο και θα βλεπαμε αν επαιρνε ο βλασης.Δεν άλλαξε γνώμη ο flash, αλλά είχε τη φαεινή ιδέα να σώσει και τον Βλάση με την ενίσχυση του δικού του κεντρικού! Έτσι κρατώ εγώ το ένα μονομπλόκ και ο Βλάσης το δεύτερο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Το 700άρι Hypex ταίριαξε γάντι με το κεντρικό Zingali με τα δύο 12ιντσα. Τα κουνάει μια χαρά χωρίς ίχνος αιχμηρότητας από την κόρνα. Απορώ τι ακούν οι κάτοχοι Zingali Home Monitor που τα (υπο...)οδηγούν με λάμπες.
Ευχαριστώ για τις ευχές Γιώργο.
Το Hypex δεν βγαίνει πλέον από το ρακ, ζευγάρωσε τέλεια με το Zingali HM Center! Σε συναυλίες bluray δίνει ρέστα. Αν είχα Zingali Home Monitor και για main, εννοείται ότι θα σε αγγάρευα να μου έφτιαχνες ακόμη δύο!
Για τα πίσω Elac FS248 αρκεί ο Wyred4Sound ST-1000. Το θέλουν το ρευματάκι τους κι εκείνα. Τουλάχιστον τελείωσα από τα ενισχυτικά κεντρικού και surround. Και καίνε και λίγο ρεύμα σε standby.
![]()
σπρέυ πιπεριού!Πυροσβεστηρας ειναι αυτο πανω στο σαμπ?
400W μόνο για τα μεσοϋψηλά; Μην τα πάρουμε και στο χέρι!Εφόσον λεφτά υπάρχουν, πας σε NCore και ξεμπερδεύεις. Γενικώς.