XTZ Divine

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

o hypex ειναι ετοιμος ομως δεν θα τον στειλω μια και ο flash αλλαξε γνωμη.

Reaction score
5.614
Δεν άλλαξε γνώμη ο flash, αλλά είχε τη φαεινή ιδέα να σώσει και τον Βλάση με την ενίσχυση του δικού του κεντρικού! Έτσι κρατώ εγώ το ένα μονομπλόκ και ο Βλάσης το δεύτερο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Το 700άρι Hypex ταίριαξε γάντι με το κεντρικό Zingali με τα δύο 12ιντσα. Τα κουνάει μια χαρά χωρίς ίχνος αιχμηρότητας από την κόρνα. Απορώ τι ακούν οι κάτοχοι Zingali Home Monitor που τα (υπο...)οδηγούν με λάμπες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

FLash man το περιμένω και να πω την αλήθεια έχω την απορία να δώ πως θα παίξει!!!!!!!πιστευω όμως ότι θα το σφαξει στο γόνατο!!!!

petepappas

"Επαγγελματίας"
Reaction score
155
Απάντηση: Re: XTZ Divine

μερικοι τα υπο-οδηγουν κ με κατι παλιο theta

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

FLash man το περιμένω και να πω την αλήθεια έχω την απορία να δώ πως θα παίξει!!!!!!!πιστευω όμως ότι θα το σφαξει στο γόνατο!!!!
Το θέμα ενίσχυσης των κεντρικών μας είναι απλά λήξαν!

Ο termatogazi πάντα όταν έρχεται σπίτι μού ζητάει να παίξω μουσική με το κεντρικό μόνο του μέσω του AV! Με ένταση στον προ AV Pioneer 85 να πλησιάζει το -5 φτάνουμε σε επίπεδα συναυλίας παίζοντας μόνο το κεντρικό.

Το αστείο ποιο είναι: Μια φορά ξέχασα να ανοίξω τον τελικό για τα main πριν βάλω ταινία, και το κατάλαβα μετά από το πρώτο μισάωρο ότι έπαιζα μόνο το κεντρικό! Αυτό για κάποιους που θεωρούν υπερβολή ένα κτήνος-κεντρικό "μόνο για τις φωνές". Καλύτερα να μπουν δορυφοράκια για main, παρά ηχείο-μινιατούρα για κεντρικό. Αυτό φυσικά όσον αφορά τις ταινίες και τις πολυκάναλες συναυλίες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Το θέμα ενίσχυσης των κεντρικών μας είναι απλά λήξαν!

Ο termatogazi πάντα όταν έρχεται σπίτι μού ζητάει να παίξω μουσική με το κεντρικό μόνο του μέσω του AV! Με ένταση στον προ AV Pioneer 85 να πλησιάζει το -5 φτάνουμε σε επίπεδα συναυλίας παίζοντας μόνο το κεντρικό.

Το αστείο ποιο είναι: Μια φορά ξέχασα να ανοίξω τον τελικό για τα main πριν βάλω ταινία, και το κατάλαβα μετά από το πρώτο μισάωρο ότι έπαιζα μόνο το κεντρικό! Αυτό για κάποιους που θεωρούν υπερβολή ένα κτήνος-κεντρικό "μόνο για τις φωνές". Καλύτερα να μπουν δορυφοράκια για main, παρά ηχείο-μινιατούρα για κεντρικό. Αυτό φυσικά όσον αφορά τις ταινίες και τις πολυκάναλες συναυλίες.
Tωρα ....τα ειπες ολα αγορακι.....αναμμενω λοιπον το παγακι μου και σαφως παμε για νεες ρυθμησεις με το MCACC.........γουστα βλεπω και μου αρεσει!!!!!:602::602:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν είναι παγάκι βρε άσχετε περί την μοδέρνα τεχνολογία...........
Κάτι με χυσίματα έχει σχέση.........γι'αυτό παίζει ζουμερά.:114:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Όντως, καμία σχέση με Ice στον ήχο του το Hypex, τουλάχιστον στην υλοποίηση αυτή του back.

Τον W4S ST-1000 τον έβαλα πλέον να οδηγεί τα surround Elac FS248.

Reaction score
5.614

Και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι το πάνω woofer ενός Divine δεν παίζει. Βρε αμμάν!

Το βγάζω και τι να δω; Είχαν βγει οι ακροδέκτες των ηχείων από τη θέση τους!

Με την ευκαιρία κράτησα και τον ακριβή κωδικό του woofer της Seas, γιατί είναι αυτό με τις κάθετα κομμένες πλευρές. Το L26RFX/P (χωρίς το C) είναι στρογγυλό και δεν ταιριάζει.

Reaction score
5.614

Το κάτω γούφερ όπως φαίνεται μέσα από την καμπίνα του ηχείου.

Reaction score
5.614

Το πίσω μέρος του πάνω γούφερ, με τα δύο bass reflex, τα οποία έχω βουλωμένα με τις τάπες. Φαίνεται στα αριστερά και η εσοχή που κάνει η μπάφλα του ηχείου, ώστε να ταιριάζει μόνο γούφερ με κομμένες πλευρές.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: XTZ Divine

Δεν άλλαξε γνώμη ο flash, αλλά είχε τη φαεινή ιδέα να σώσει και τον Βλάση με την ενίσχυση του δικού του κεντρικού! Έτσι κρατώ εγώ το ένα μονομπλόκ και ο Βλάσης το δεύτερο και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Το 700άρι Hypex ταίριαξε γάντι με το κεντρικό Zingali με τα δύο 12ιντσα. Τα κουνάει μια χαρά χωρίς ίχνος αιχμηρότητας από την κόρνα. Απορώ τι ακούν οι κάτοχοι Zingali Home Monitor που τα (υπο...)οδηγούν με λάμπες.
καλα ας παιζαν και τα δυο και θα βλεπαμε αν επαιρνε ο βλασης.

και τριτο θα μου ζηταγες να σου φτιαξω.

τεσπα και με το φοβερο κεντρικο δεν θα παη χαμενο.

μεγειες και στους δυο σας.

το δευτερο μονομπλοκι εφυγε προ ολιγου για κορινθο.

θα ακουσουμε και εντυπωσεις σε κοντρα με το κρελιδη αν και εδω ειναι σκουρα

τα πραγματα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Ευχαριστώ για τις ευχές Γιώργο.

Το Hypex δεν βγαίνει πλέον από το ρακ, ζευγάρωσε τέλεια με το Zingali HM Center! Σε συναυλίες bluray δίνει ρέστα. Αν είχα Zingali Home Monitor και για main, εννοείται ότι θα σε αγγάρευα να μου έφτιαχνες ακόμη δύο!

Για τα πίσω Elac FS248 αρκεί ο Wyred4Sound ST-1000. Το θέλουν το ρευματάκι τους κι εκείνα. Τουλάχιστον τελείωσα από τα ενισχυτικά κεντρικού και surround. Και καίνε και λίγο ρεύμα σε standby.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Eντωμεταξύ, τα XTZ Sub Amp αποδεικνύονται πολύ καλή λύση ενίσχυσης μόνο των 10ιντσων των Divine.

Reaction score
5.614

Το κάθε Sub Amp1 παίρνει σήμα κροσαρισμένο στα 65Hz από το κάθε Vega Stroker sub και ενισχύει δύο 10ιντσα γούφερ του καθενός Divine στο φάσμα 65-250Hz. Εννοείται ότι τα αντίστοιχα jumpers είναι βγαλμένα από τα Divine, ώστε να βγαίνουν εκτός λειτουργίας τα παθητικά κροσόβερ.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Ευχαριστώ για τις ευχές Γιώργο.

Το Hypex δεν βγαίνει πλέον από το ρακ, ζευγάρωσε τέλεια με το Zingali HM Center! Σε συναυλίες bluray δίνει ρέστα. Αν είχα Zingali Home Monitor και για main, εννοείται ότι θα σε αγγάρευα να μου έφτιαχνες ακόμη δύο!

Για τα πίσω Elac FS248 αρκεί ο Wyred4Sound ST-1000. Το θέλουν το ρευματάκι τους κι εκείνα. Τουλάχιστον τελείωσα από τα ενισχυτικά κεντρικού και surround. Και καίνε και λίγο ρεύμα σε standby.

αυτο σου λεω αν ειχες ζευγαρι να παιξης τα divine παλη θα ηθελες αλλα δυο.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

To θέμα τώρα μετατοπίζεται στην ενίσχυση των μεσοϋψηλών των Divine. Να πειραματιστούμε με Hypex UcD180HG+HxR;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εφόσον λεφτά υπάρχουν, πας σε NCore και ξεμπερδεύεις. Γενικώς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos