Κατανάλωση ρεύματος ολοκληρωμένου Τάξης Α

Reaction score
1.738
Εννοείται! 30 ολόκληρα βατ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε. 5 διπλασιασμοί ισχύος στο 1 βατ της ευαισθησίας, δηλαδή έφτασε το ηχείο των 85 ντιμπι στα 100 ντιμπι. Σαφώς έγινε σαματάς μεγάλος.

Κακώς δε το περίμενες, δηλαδή τι περίμενες; Ότι θα αρνούνταν να δουλέψει; Χαχαχαχαχα... 30 βατ είναι (όπως ήδη εξήγησα) 15 τιμπι γκεϊν πάνω στην ονομαστική ευαισθησία του ηχείου, τα 100 ντιμπι ήταν αναμενόμενη στάθμη και είναι μπόλικη.

Εξηγώ για όσους δε ξέρουν:
Το ηχείο, όταν παίρνει διπλάσια ισχύ, ανεβάζει στάθμη κατά 3 ντιμπι.
Η ευαισθησία του, μας λέει ότι με 1 βατ βγάζει 85 ντιμπι στάθμη ήχου.
Τι να σου πω ρε φίλε, εμένα, αυτό που άκουσε μ'άρεσε, αν είχα τα λεφτά να τα πάρω θα τα έπαιρνα και θ'άφηνα εσάς να λέτε ό,τι θέτε! :p

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
εγω θα αρχιζω να σου κανω like ρε μπαγασα να πας να σκασεις το 6χιλιαρο και αν ειμαστε καλα σε μερικα χρονια να μας βριζεις και εμεις να γελαμε ( ή να κλαιμε)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028
Όντως.
Εκτίθεσαι.. τουλάχιστον μην επιμένεις.. εντάξει, είπαμε, δε ξέρεις. Μην επιμένεις όμως..

Αδερφέ, γίνεσαι ρεζίλι.

Για το καλό σου τα γράφω.

Reaction score
1.738
Εκτίθεσαι.. τουλάχιστον μην επιμένεις.. εντάξει, είπαμε, δε ξέρεις. Μην επιμένεις όμως..
Αδερφέ, γίνεσαι ρεζίλι.
Για το καλό σου τα γράφω.
Δεν μαμιέται ρε φίλε, ας γίνω ρεζίλι, δεν πράζει, καλή καρδιά, και ας με κόψετε στις εξετάσεις.

Εδώ γίνεται ρεζίλι ολόκληρος Τραμπ που είναι και πλανητάρχης και έχει και δις!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028
Τι να σου πω ρε φίλε, εμένα, αυτό που άκουσε μ'άρεσε, αν είχα τα λεφτά να τα πάρω θα τα έπαιρνα και θ'άφηνα εσάς να λέτε ό,τι θέτε! :p
Ναι φυσικά.

Κι όλοι θα είμαστε μία χαρά.

Το μόνο στενάχωρο είναι ότι αυτό που σου άρεσε, μπορείς να το έχεις με άλλο ηχείο, μικρότερο, καθώς δε θες ιδιαίτερα μεγάλες στάθμες, και φυσικά ενεργό, οπότε δε χρειάζεται να εκταμιευσεις ένα σκασμό λεφτά για τα ενισχυτικά.

Δηλαδή, έχεις τα λεφτά για να ικανοποιηθείς, αλλά δε το ξέρεις, και μάλλον δε θες να μας ακούσεις, λες κι έχουμε μεις κέρδος μ'ολα αυτά..:D

Τες πα, εύχομαι να βρεις τα λεφτά που θες να πάρεις ότι να'ναι, αρκεί να'σαι χαρούμενος.

Προφανώς εσύ κάνεις κουμαντο στην τσέπη σου και στις επιλογές σου, αυτό είναι βέβαιο.

Επίσης βέβαιο είναι ότι εσύ θα δέχεσαι και την κριτική μας για αυτές σου τις επιλογές, εφόσον τις δημοσιοποιείς στο φόρουμ. :p

Reaction score
725
Δεν εχω τις γνωσεις των αλλων αλλα 30 watt για αυτα τα atc μου φαινονται λιγα.
Μηπως εκει που πήγες είχαν συνδεδεμενο κρυφά με τα atc κανέναν ενισχυτή 200 watt και σε δουλεύανε;

Y

Yiannis_B

Guest
Γιατί να πω ψέματα;

Μακάρι να'χα τα λεφτά να τ'αγόραζα και να σε καλούσα σπίτι μου να τ'ακούσεις.

Πρόσεχε όμως: Η ένταση που ακούγαμε ήταν "υψηλή" για μένα, πιθανόν για άλλους να ήταν ψίθυρος.

Τι να πω, δεν είχα και ντεσιμπελόμετρο να μετρήσω, αλλά ήταν αρκετά δυνατά που έπρεπε να φωνάζω για να με ακούσουν οι άλλοι στην αίθουσα.

Στο σπίτι μου δεν ακούω και δυνατότερα.
Εντάξει, το δυνατά είναι υποκειμενικό, το παίρνω πίσω το "δεν μπορώ να σε πιστέψω".

Δεν βγαίνουν όμως -μαθηματικά- τα νούμερα, για -αντικειμενικά - μεγάλες εντάσεις.

Reaction score
2.288
Εννοείται! 30 ολόκληρα βατ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε. 5 διπλασιασμοί ισχύος στο 1 βατ της ευαισθησίας, δηλαδή έφτασε το ηχείο των 85 ντιμπι στα 100 ντιμπι. Σαφώς έγινε σαματάς μεγάλος.
8-)
Γιατί να πω ψέματα;

Μακάρι να'χα τα λεφτά να τ'αγόραζα και να σε καλούσα σπίτι μου να τ'ακούσεις.

Πρόσεχε όμως: Η ένταση που ακούγαμε ήταν "υψηλή" για μένα, πιθανόν για άλλους να ήταν ψίθυρος.
Τι να πω, δεν είχα και ντεσιμπελόμετρο να μετρήσω, αλλά ήταν αρκετά δυνατά που έπρεπε να φωνάζω για να με ακούσουν οι άλλοι στην αίθουσα.

Στο σπίτι μου δεν ακούω και δυνατότερα.
Κατ αρχην επειδη η ευαισθησια αφορα την ανηχοικη μετρηση του ενος ηχειου ειναι αρκετα ασφαλες να υπολογισουμε οτι σε κλειστο χωρο με ανακλασεις κτλ και δυο ηχεια (με αλλα 30W στο δευτερο ηχειο, 60W συνολο) θα εχουμε και αλλα +4-+6db οποτε μιλαμε για 105db πανω κατω που κακα τα ψεματα για πολυ κοσμο ειναι επαρκης σταθμη αν μιλαμε για μικρες αποστασεις ακροασης.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.525
- Κύριοι , ο συνφορουμήτης εάν θέλει με τόσα που γράφτηκαν μπορεί εύκολα να υπολογίσει , να αναθεωρήσει ή και να παραμείνει στα πιστεύω του

- ας τον αφήσουμε να απολαύσει τις όποιες αποφάσεις του και ας μην του χαλάμε το όνειρο

. . . εξ΄ άλλου το μόνο που ρώτησε , σχετίζεται με τις καταναλωτικές επιπτώσεις των ενισχυτών τάξης Α , το οποίο και απαντήθηκε , εάν θέλουμε συνεχίζουμε την αντιπαράθεση απόψεων σε ακαδημαϊκό επίπεδο

Reaction score
935
Δεν μαμιέται ρε φίλε, ας γίνω ρεζίλι, δεν πράζει, καλή καρδιά, και ας με κόψετε στις εξετάσεις.

Εδώ γίνεται ρεζίλι ολόκληρος Τραμπ που είναι και πλανητάρχης και έχει και δις!
Τα πάθη πληρώνονται! Μόνο μη δανειστείς για να τον αγοράσεις...

Reaction score
666
Μόλις άκουσα στην αντιπροσωπεία της Luxman έναν καινούργιο και άστρωτο (όπως μου είπαν) L590 AX ΜΚΙΙ 2*30W, συνδεδεμένο με κάτι ATC SMC50 SL μεταχειρισμένα (παθητικά) (Τα οποία είναι "τεράστια" για τον χώρο μου και εκτός προϋπολογισμού μου)

Τα έπαιζε πολύ δυνατά και πολύ καθαρά και πολύ εντυπωσιακά και το volume του ήταν στο "2" και η αίθουσα ήταν καμιά 50αριά τετραγωνικά και με το που ανέβαζα ελάχιστα το knob, ο ενισχυτής "άκουγε" αμέσως και ανέβαζε την ένταση, δείχνοντας μου ότι έχει πολύ "όρεξη" και μεγάλα αποθέματα.

Εντυπωσιάστηκα πολύ απ΄τον ενισχυτή, δεν "ζεμάταγε καθόλου", αλλά, αρκετά αρνητικό (για μένα) είναι το μέγεθος του, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και ΒΑΡΥΣ!

Καλό Σ.Κ. σε όλους, πάω να βρω "κεφάλαιο κίνησης"... :) :)

Έτσι είναι όλοι οι τρανσιστοράτοι σε τάξη Α. Ασηκωτοι! :)

Και τα αποθέματα ρεύματος τεράστια ! Γι' αυτό και ανεβάζουν ευκολότερα στάθμες !

Reaction score
725
Μιας που εχουμε ξεφυγει απο θεμα...τι αποψη
εχετε για τα SKYTRONIC SHFT57B;
Ειναι 300 watt rms 4 ohm και κανουν μολις 189 ευρω το ζευγος.Τοσο χαλια ειναι απο θεμα κατασκευης κτλ και ειναι τοσο φτηνα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Μιας που εχουμε ξεφυγει απο θεμα...τι αποψη
εχετε για τα SKYTRONIC SHFT57B;
Ειναι 300 watt rms 4 ohm και κανουν μολις 189 ευρω το ζευγος.Τοσο χαλια ειναι απο θεμα κατασκευης κτλ και ειναι τοσο φτηνα;
Κι ακόμα περισσότερο.

Reaction score
725
Κι ακόμα περισσότερο.
Διάβαζα κατι σχόλια για αυτά τα ηχεία....του άλλου του ήρθε ξεκολλημένο...του άλλου του διαλύθηκε...ότι ναναι...
Ότι πληρώνεις παίρνεις...κανόνας...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut