Εντάξει μωρέ..μέχρι να κλιπάρει έχεις δυο ολόκληρες ώρες...ξεκιναει στις 7 η ωρα και ηδη στις 9 εχει τερματισει και δινει ολη του την ισχυ
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εντάξει μωρέ..μέχρι να κλιπάρει έχεις δυο ολόκληρες ώρες...ξεκιναει στις 7 η ωρα και ηδη στις 9 εχει τερματισει και δινει ολη του την ισχυ
Τι να σου πω ρε φίλε, εμένα, αυτό που άκουσε μ'άρεσε, αν είχα τα λεφτά να τα πάρω θα τα έπαιρνα και θ'άφηνα εσάς να λέτε ό,τι θέτε!Εννοείται! 30 ολόκληρα βατ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε. 5 διπλασιασμοί ισχύος στο 1 βατ της ευαισθησίας, δηλαδή έφτασε το ηχείο των 85 ντιμπι στα 100 ντιμπι. Σαφώς έγινε σαματάς μεγάλος.
Κακώς δε το περίμενες, δηλαδή τι περίμενες; Ότι θα αρνούνταν να δουλέψει; Χαχαχαχαχα... 30 βατ είναι (όπως ήδη εξήγησα) 15 τιμπι γκεϊν πάνω στην ονομαστική ευαισθησία του ηχείου, τα 100 ντιμπι ήταν αναμενόμενη στάθμη και είναι μπόλικη.
Εξηγώ για όσους δε ξέρουν:
Το ηχείο, όταν παίρνει διπλάσια ισχύ, ανεβάζει στάθμη κατά 3 ντιμπι.
Η ευαισθησία του, μας λέει ότι με 1 βατ βγάζει 85 ντιμπι στάθμη ήχου.
Εκτίθεσαι.. τουλάχιστον μην επιμένεις.. εντάξει, είπαμε, δε ξέρεις. Μην επιμένεις όμως..Όντως.
Δεν μαμιέται ρε φίλε, ας γίνω ρεζίλι, δεν πράζει, καλή καρδιά, και ας με κόψετε στις εξετάσεις.Εκτίθεσαι.. τουλάχιστον μην επιμένεις.. εντάξει, είπαμε, δε ξέρεις. Μην επιμένεις όμως..
Αδερφέ, γίνεσαι ρεζίλι.
Για το καλό σου τα γράφω.
Ναι φυσικά.Τι να σου πω ρε φίλε, εμένα, αυτό που άκουσε μ'άρεσε, αν είχα τα λεφτά να τα πάρω θα τα έπαιρνα και θ'άφηνα εσάς να λέτε ό,τι θέτε!![]()
Εντάξει, το δυνατά είναι υποκειμενικό, το παίρνω πίσω το "δεν μπορώ να σε πιστέψω".Γιατί να πω ψέματα;
Μακάρι να'χα τα λεφτά να τ'αγόραζα και να σε καλούσα σπίτι μου να τ'ακούσεις.
Πρόσεχε όμως: Η ένταση που ακούγαμε ήταν "υψηλή" για μένα, πιθανόν για άλλους να ήταν ψίθυρος.
Τι να πω, δεν είχα και ντεσιμπελόμετρο να μετρήσω, αλλά ήταν αρκετά δυνατά που έπρεπε να φωνάζω για να με ακούσουν οι άλλοι στην αίθουσα.
Στο σπίτι μου δεν ακούω και δυνατότερα.
Εννοείται! 30 ολόκληρα βατ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε. 5 διπλασιασμοί ισχύος στο 1 βατ της ευαισθησίας, δηλαδή έφτασε το ηχείο των 85 ντιμπι στα 100 ντιμπι. Σαφώς έγινε σαματάς μεγάλος.
![]()
Κατ αρχην επειδη η ευαισθησια αφορα την ανηχοικη μετρηση του ενος ηχειου ειναι αρκετα ασφαλες να υπολογισουμε οτι σε κλειστο χωρο με ανακλασεις κτλ και δυο ηχεια (με αλλα 30W στο δευτερο ηχειο, 60W συνολο) θα εχουμε και αλλα +4-+6db οποτε μιλαμε για 105db πανω κατω που κακα τα ψεματα για πολυ κοσμο ειναι επαρκης σταθμη αν μιλαμε για μικρες αποστασεις ακροασης.Γιατί να πω ψέματα;
Μακάρι να'χα τα λεφτά να τ'αγόραζα και να σε καλούσα σπίτι μου να τ'ακούσεις.
Πρόσεχε όμως: Η ένταση που ακούγαμε ήταν "υψηλή" για μένα, πιθανόν για άλλους να ήταν ψίθυρος.
Τι να πω, δεν είχα και ντεσιμπελόμετρο να μετρήσω, αλλά ήταν αρκετά δυνατά που έπρεπε να φωνάζω για να με ακούσουν οι άλλοι στην αίθουσα.
Στο σπίτι μου δεν ακούω και δυνατότερα.
Τα πάθη πληρώνονται! Μόνο μη δανειστείς για να τον αγοράσεις...Δεν μαμιέται ρε φίλε, ας γίνω ρεζίλι, δεν πράζει, καλή καρδιά, και ας με κόψετε στις εξετάσεις.
Εδώ γίνεται ρεζίλι ολόκληρος Τραμπ που είναι και πλανητάρχης και έχει και δις!
Μόλις άκουσα στην αντιπροσωπεία της Luxman έναν καινούργιο και άστρωτο (όπως μου είπαν) L590 AX ΜΚΙΙ 2*30W, συνδεδεμένο με κάτι ATC SMC50 SL μεταχειρισμένα (παθητικά) (Τα οποία είναι "τεράστια" για τον χώρο μου και εκτός προϋπολογισμού μου)
Τα έπαιζε πολύ δυνατά και πολύ καθαρά και πολύ εντυπωσιακά και το volume του ήταν στο "2" και η αίθουσα ήταν καμιά 50αριά τετραγωνικά και με το που ανέβαζα ελάχιστα το knob, ο ενισχυτής "άκουγε" αμέσως και ανέβαζε την ένταση, δείχνοντας μου ότι έχει πολύ "όρεξη" και μεγάλα αποθέματα.
Εντυπωσιάστηκα πολύ απ΄τον ενισχυτή, δεν "ζεμάταγε καθόλου", αλλά, αρκετά αρνητικό (για μένα) είναι το μέγεθος του, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και ΒΑΡΥΣ!
Καλό Σ.Κ. σε όλους, πάω να βρω "κεφάλαιο κίνησης"...![]()
![]()
Κι ακόμα περισσότερο.Μιας που εχουμε ξεφυγει απο θεμα...τι αποψη
εχετε για τα SKYTRONIC SHFT57B;
Ειναι 300 watt rms 4 ohm και κανουν μολις 189 ευρω το ζευγος.Τοσο χαλια ειναι απο θεμα κατασκευης κτλ και ειναι τοσο φτηνα;
Διάβαζα κατι σχόλια για αυτά τα ηχεία....του άλλου του ήρθε ξεκολλημένο...του άλλου του διαλύθηκε...ότι ναναι...Κι ακόμα περισσότερο.