- Reaction score
- 78.503
Όχι, προέρχεται απο τα γαλλικά. Inoxydable.Ίνοξ στα λατινικά είναι ο άφθαρτος.
Όχι, προέρχεται απο τα γαλλικά. Inoxydable.Ίνοξ στα λατινικά είναι ο άφθαρτος.
Όχι.Όχι, προέρχεται απο τα γαλλικά. Inoxydable.
Ετσι πιστευα και εγω...εχεις δει ανοξειδωτα σε θαλασσινο νερο?Βρε παιδιά γράφτηκε ότι οι ανοξείδωτοι τρυπάνε, οξειδώνονται κ.λ.π.
Τα ανοξείδωτα οξειδώνονται;
Οι κολλήσεις μπορεί να αποτύχουν, αλλά σήμερα οι τεχνικές κολλήσεων και οι μηχανές κόλλησης είναι σε υψηλό επίπεδο.
Έτσι μπορούμε να πούμε και για τον χάλκινο.
Αν κάπου δεν πετύχει η κόλληση θα χάνει νερά. Και οι χάλκινοι έχουν κόλληση.
Αν το εργαστάσιο κάνει καλή δουλειά στις κολλήσεις και οι ίνοξ και οι χάλκινοι είναι αθάνατοι.
Α!
Ίνοξ στα λατινικά είναι ο άφθαρτος.
Μου το είχε πει ένας γείτονας συνταξιούχος καθηγητής φιλόλογος.Δεν βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο.
... εχει πεσει η σκεπη του κολοσεουμ στη ρωμη...που ειχαν τους χελιουμ μποιλερουμ (θερμοσιφουνουμ λαικιστι) ... δεν το ξερουν πολλοι αυτο.. ηταν πατεντουμ που δεν ειχε παρει κοπιραιτουμ τοτενες..Δεν βρίσκω πουθενά κάτι τέτοιο.
απαντησα στο δεν οξειδωνονται τα ινοξ, μαχαιρια ψαροντουφεκαδων ανοξειδωτα σε κοτερα, ψαροβαρκες εισαστε της στεριας μου φαινεται...Στους ηλιακούς όμως δεν μπαίνει θαλασσινό νερό.
Αν είναι ινοξ 316 αντέχει και στο θαλασσινό.
Μου το είχε πει ένας γείτονας συνταξιούχος καθηγητής φιλόλογος.
Του είχα φτιάξει ανοξείδωτα κάγκελα στο μπαλκόνι του.
Μιχάλη μου σαφώς τρυπάνε και τα (άφθαρτα) ανοξείδωτα...Βρε παιδιά γράφτηκε ότι οι ανοξείδωτοι τρυπάνε, οξειδώνονται κ.λ.π.
Τα ανοξείδωτα οξειδώνονται;
Οι κολλήσεις μπορεί να αποτύχουν, αλλά σήμερα οι τεχνικές κολλήσεων και οι μηχανές κόλλησης είναι σε υψηλό επίπεδο.
Έτσι μπορούμε να πούμε και για τον χάλκινο.
Αν κάπου δεν πετύχει η κόλληση θα χάνει νερά. Και οι χάλκινοι έχουν κόλληση.
Αν το εργαστάσιο κάνει καλή δουλειά στις κολλήσεις και οι ίνοξ και οι χάλκινοι είναι αθάνατοι.
Α!
Ίνοξ στα λατινικά είναι ο άφθαρτος.
Νίκο κάτι δεν πήγε καλά εκεί!Μιχάλη μου σαφώς τρυπάνε και τα (άφθαρτα) ανοξείδωτα...
Ωστενιτικός ανοξείδωτος χάλυβας AISI 316L πάχους 4 χιλιοστών, σε μπόϊλερ προθέρμανσης νερού χρήσης ανοιχτού τύπου...
Μετά από 2 εξάμηνα χρήσης με οσμωμένο νερό Μυκόνου... View attachment 240076 View attachment 240077
Οξείδωση.η πρασινιλα τι ειναι;
Οξείδωση.
Καλημερα, ερωταπαντηση ηταν...Οξείδωση.