Mr President strikes again!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130

Άντε, παλιόπαιδα, να σας φτιάξω λίγο το κέφι, χρονιάρα μέρα... :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Attachments

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Μάλιστα, να η τρανταχτή απόδειξη του ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παιδια, μια μικρη παρατηρηση αν μου επιτρεπετε.
Καθε φορα που αποφασιζετε κατι μονοι σας διχως να εχετε την δικη μου γνωμη-και πολυ καλα κανετε-θελω να σας παρακαλεσω για μια μικρη χαρη.
Γραψτε καπου, σε μια γωνιτσα η οπου θελετε αυτη την φραση:"Δεν ρωτησαμε τον Καφατο να μας πει τι θα κανουμε"
Αυτο μεχρι να πειστουν ολοι, απο ολες τις μεριες, ποια site ειναι μαριονετες και ποια οχι, ποια site ειναι ελευθερα και ποια οχι, σε ποια site o/oi ιδιοκτητης/ες εχουν τον πρωτο λογο και σε ποια οχι.Ααα, και σε ποια sites καποιοι παιζουν τον ρολο του μαιντανου ενω αλλου διοικουν πραγματικα.
Να ειστε καλα!:cool_4:

(Για την ιστορια και μονο, εαν ειχα ρωτηθει θα ειχα απαντησει αρνητικα.Αλλα ειπαμε, εδω αλλοι αποφασιζουν.Και πολυ καλα κανουν!:cool_4: )
Η αλήθεια είναι ότι μίλησα μόνο με τον Νίκο χθες αργά το βράδυ.

Reaction score
164
Τι κατάφερε ο πρόεδρος:
-Να τσακωθούμε μεταξύ μας (πράγμα καθόλου πρωτότυπο! :happy_8: )
-Να αναφερθεί το ACA στο AVSite σε ένα θέμα με πολλαπλάσια views από ολόκληρο το site του.
Τσάμπα διαφήμιση δηλαδή...

Reaction score
298
Μάλιστα μετά απο την αγανάκτηση και αποχώρηση του Τσαντουλή και του Αναμουρλίδη τον ανάγκασαν να ζητήσει συγνώμη δημοσίως.
Ώς εδώ η παραπληροφόρηση. Ο prof. Αναμουρλίδης είναι σε sabbatical στο MIT. H Οξφόρδη τον κούρασε, λίγο η βροχή, λίγο η πίεση του publish or perish, και είπε να αλλάξει παραστάσεις.
Ο RDoherty? :happy_9:
Oι καλεσμένοι στο Palais Nouveau Riche, όπου απήλαυσαν σπανουδάκη, vangelis και Harry Belafonte, παρακαλούνται όπως κάνουν την αυτοκριτική τους σε 35 σελίδες.

Reaction score
164
Και που τσακωθηκαμε βρε συ?
Εντάξει, δεν έπεσαν μπουνιές, αλλά τα ψιλοσπρωξιματάκια τα είχαμε...
Πώς το λένε; Διαίρει και βασίλευε;

Θα μου λύσει την απορία κάποιος; Τι είναι το ACA και έχει πρόεδρο, γραμματέα κτλ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Oι καλεσμένοι στο Palais Nouveau Riche, όπου απήλαυσαν σπανουδάκη, vangelis και Harry Belafonte, παρακαλούνται όπως κάνουν την αυτοκριτική τους σε 35 σελίδες.
Ομολογώ... :happy_5:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Αν και το πνεύμα του τραγουδιού του μακαρίτη ήταν διαφορετικό πρέπει να διορθώσω τις ανακρίβειες...

Δεν ακούστηκε Σπανουδάκης αλλά "Peer Gynt" (δική μου απαίτηση).

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πιστευω πως κακως γραφουν αμφοτεροι κος Σκαλουμπακας και κος Τσαρουχας εις αμφοτερα "αντιπαλα" φορουμ και κακιστα ασχολουνται οι μεν με τους δε σε αντιστοιχα θεματα στα φορουμ τους .

Reaction score
7
Aνδρέα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κόγιας έκανε αυτοκριτική κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη. Δεν παρακολουθούμε Ελληνική ταινία.

Κύριε Θεοδωρόπουλε δεν καταλάβατε τίποτα από ότι έγραψα.
Να ακούει ο καθένας με ότι σύστημα θέλεις όσα € και να κάνει, ας ακούει βινύλιο ή cd ή mp3 ή ας ακούει από κινητό, δικό του θέμα. Αυτό που με ενοχλεί είναι η αγένεια και το υβριστικό στυλ που δεν μπορείς να κάνεις διάλογο.
Δεν έγραψα ότι δεν ακούτε βινύλιο αλλά ότι δεν σας αρέσει το βινύλιο ακριβώς αυτό που γράψατε εσείς στο δικό σας ποστ.
….Αλλά το κακό με μένα είναι κι άλλο. Δεν γουστάρω το βυνίλιο, πειράζει? Είμαι κουφός? Μπορεί…..
και εγώ έγραψα
….Το ότι δεν σου αρέσει το βινύλιο σεβαστόν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το βινύλιο είναι πεθαμένο……
Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν είναι δικιά σας επιλογή καθόλα σεβαστή

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos