- Reaction score
- 23.130
Άντε, παλιόπαιδα, να σας φτιάξω λίγο το κέφι, χρονιάρα μέρα... :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Attachments
-
24,6 KB Προβολές: 97
Η αλήθεια είναι ότι μίλησα μόνο με τον Νίκο χθες αργά το βράδυ.Παιδια, μια μικρη παρατηρηση αν μου επιτρεπετε.
Καθε φορα που αποφασιζετε κατι μονοι σας διχως να εχετε την δικη μου γνωμη-και πολυ καλα κανετε-θελω να σας παρακαλεσω για μια μικρη χαρη.
Γραψτε καπου, σε μια γωνιτσα η οπου θελετε αυτη την φραση:"Δεν ρωτησαμε τον Καφατο να μας πει τι θα κανουμε"
Αυτο μεχρι να πειστουν ολοι, απο ολες τις μεριες, ποια site ειναι μαριονετες και ποια οχι, ποια site ειναι ελευθερα και ποια οχι, σε ποια site o/oi ιδιοκτητης/ες εχουν τον πρωτο λογο και σε ποια οχι.Ααα, και σε ποια sites καποιοι παιζουν τον ρολο του μαιντανου ενω αλλου διοικουν πραγματικα.
Να ειστε καλα!:cool_4:
(Για την ιστορια και μονο, εαν ειχα ρωτηθει θα ειχα απαντησει αρνητικα.Αλλα ειπαμε, εδω αλλοι αποφασιζουν.Και πολυ καλα κανουν!:cool_4: )
Προφανώς όχι για όλους... :crazy_3:...χρονιάρα μέρα... :happy_9: :happy_9: :happy_9:
Και που τσακωθηκαμε βρε συ?:
-Να τσακωθούμε μεταξύ μας (πράγμα καθόλου πρωτότυπο! :happy_8: )
..
Ώς εδώ η παραπληροφόρηση. Ο prof. Αναμουρλίδης είναι σε sabbatical στο MIT. H Οξφόρδη τον κούρασε, λίγο η βροχή, λίγο η πίεση του publish or perish, και είπε να αλλάξει παραστάσεις.Μάλιστα μετά απο την αγανάκτηση και αποχώρηση του Τσαντουλή και του Αναμουρλίδη τον ανάγκασαν να ζητήσει συγνώμη δημοσίως.
Oι καλεσμένοι στο Palais Nouveau Riche, όπου απήλαυσαν σπανουδάκη, vangelis και Harry Belafonte, παρακαλούνται όπως κάνουν την αυτοκριτική τους σε 35 σελίδες.Ο RDoherty? :happy_9:
Εντάξει, δεν έπεσαν μπουνιές, αλλά τα ψιλοσπρωξιματάκια τα είχαμε...Και που τσακωθηκαμε βρε συ?
Ομολογώ... :happy_5:Oι καλεσμένοι στο Palais Nouveau Riche, όπου απήλαυσαν σπανουδάκη, vangelis και Harry Belafonte, παρακαλούνται όπως κάνουν την αυτοκριτική τους σε 35 σελίδες.
Οπως το κοβω μαλλον προς το "Audio Costs A-lot" το πανε...Τι είναι το ACA;
Μολόγα τα, μολόγα τα,Ομολογώ... :happy_5:
:shock:Τα φάγανε τ' αλόγατα
εγώ δεν ξέρω τίποτε, άλλος οδηγούσε...Ομολόγα κι εσύ τώρα... :crazy_3:
Ο Καίσαρης πήγε σχολείο στο Μεταξουργείο :mad_1: Μια και μιλάμε για nouveau riche και τα συναφή.Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Oπως πάει, σε λίγο στο ACA δεν θα μπορούν να φτιάξουν ομάδα για five-a-sideaca ολέ ολέ
δικέφαλε θεέ
I can live with that...Aνδρέα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κόγιας έκανε αυτοκριτική κατάλαβε το λάθος του και αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη. Δεν παρακολουθούμε Ελληνική ταινία.