Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
2
Να κανω μια ερωτηση προς τους αμεσα θιγομενους με το φτωχο 17χρονο μυαλο μου?

Βλεπετε εναν κουτσο στο δρομο, εναν αναπηρο στο μετρο, το πιασατε το υπονοουμενο τελοσπαντων. Λεει κανεις απο σας "ε τον μλκ τον κουτσο"?

Κατι παρομοιο ειναι και εδω. Αφου βλεπετε οτι κυκλοφορει βλακεια, beyond human imagination. Η μοιρα και η ζωη τους εχει φερθει με τον σκληροτερο και χειροτερο τροπο, κανοντας τους μη-αναστρεψιμα ανοιωθους. Τι νοημα εχει να ασχολειστε μαζι τους? Η "ειρωνια", ή η επιχειρηματολογια εχει ενα νοημα οταν ο αλλος μπορει να απαντησει/αντεπιχειρηματολογησει. Οταν δεν ειναι σε θεση να κανει τιποτα απο τα 2, τι νοημα εχει? Να αποδειξεις οτι εισαι πιο εξυπνος? Αυτο ειναι δεδομενο. Σαν αυτους που πανε στην Πανια για να δουλεψουν τον Κατμαν... Αξια του δινεις και μονο.

Κατανοω οτι αυτα που ειπωθηκαν παραειναι χοντρα, αλλα και παλι...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ πάντως θέλω να διαβάσω και άλλα τέτοια κείμενα!

Βαρέθηκα επιτέλους να διαβάζω γραπτά "καθώς πρέπει"...

Όλα στην φόρα!!!! :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Υ.Γ. Τα έχω διαβάσει ήδη 3 φορές το καθένα και γελάω εδώ και 2 ώρες!!!! Απίστευτα κείμενα!!! Παρακαλώ για την αρχειοθέτησή τους!!! :respect:

Υ.Γ.2 Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνουν πλάκα;;; γιατί στα σοβαρά δεν πείθουν ούτε κάτοικο της Άνω Βούντενης απόφοιτο Α' Δημοτικού! Άρα μάλλον πλάκα κάνουν... :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
1
Μιλάω ως απλό μέλος.

Φίλε Σπύρο, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έχεις δεχθεί τέτοια επίθεση από το άλλο site. Δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί στα φλέγοντα theads, αλλά όπως και να έχει, επειδή τυχαίνει να γνωρίζω σχεδόν όλη την αγορά του High End (περιοδικάριους, αντιπροσωπάδες, καταναλωτόπουλα, λαμόγια, πλέμπες κλπ. κλπ.), είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι εσύ αυτός που ευθύνεται για τα όποια προβλήματα την ταλαιπωρούν. Θα μπορούσα να πω δε ότι δεν έχεις και καμία σχέση με τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν και πως σε καμία περίπτωση δεν σου αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

Ίσως να έχεις γράψει στο παρελθόν κάτι αρνητικό για κάποιους κυρίους που αυτή τη στιγμή σε πετροβολούν. Ίσως και όχι. Ειλικρινά δεν το ξέρω και ούτε θέλω να το μάθω.

Από την άλλη, αυτό που έχω να πω, τόσο σε εσένα, όσο και σε όλους τους φίλους του High End (συμπεριλαμβάνω και την αφεντιά μου), είναι ότι αν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να καταγγελθεί, τότε να γίνει και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση. Πιστεύω ότι οι ατέρμονες συζητήσεις με υπονοούμενα που όλοι γνωρίζουμε και κανείς δεν καταγγέλλει, δεν ωφελούν κανένα.

Δυστυχώς, σε αυτή την αγορά θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα θέλουν να βελτιώσουν το σύστημα τους, κάποιοι άλλοι που θα θέλουν να τους πείσουν ότι η βελτίωση θα επέλθει μονάχα μέσω των δικών τους προϊόντων και κάποιοι τρίτοι που θα παρεμβάλλονται σε αυτή την διμερή σχέση, με το ανάλογο αντίτιμο. Το ιδεατό θα ήταν, αν αυτοί οι τρίτοι ήταν απολύτως αντικειμενικοί, απολύτως αμερόληπτοι και πλήρως απομακρυσμένοι από τους πρώτους.

Πέρα από όλα αυτά όμως, αυτό που κανείς δεν έχει καταλάβει είναι ότι ο βασικός στόχος όλων θα πρέπει να είναι η συνεχής και σταθερή αύξηση του αριθμού αυτών που θέλουν να βελτιώσουν το σύστημα τους. Δηλαδή των καταναλωτών που γουστάρουν την μουσική και το Hi Fi.

Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με αυτή την αγορά, γιατί αν δεν το καταλάβουν, θα μείνουν με τις αντιπροσωπίες και τα περιοδικά στο χέρι.

***********************************************************************************************************************

Όπως συμβαίνει σε κάθε αγορά, έτσι και εδώ, θα υπάρξουν οι καλοί, οι μέτριοι και οι κακοί. Θα υπάρξουν οι πραγματικοί υπαίτιοι, οι ύποπτοι και οι αθώοι. Εδώ όμως προκύπτει ένα πολύ βασικό ερώτημα. Εμάς τι μας ενδιαφέρει;;; Μήπως να γίνουμε αστυνόμοι, μήπως να βοηθήσουμε την αγορά να πληροφορηθεί καλύτερα, μήπως να εξυγιάνουμε το σύστημα, μήπως να αποκτήσουμε εμπειρίες, μήπως να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα ή να καθόμαστε πίσω από την οθόνη και να τσακωνόμαστε;;;

Αν τους περισσότερους μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα και να ακούμε καλύτερα την μουσική μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί η ίδια η αγορά θα ξεράσει τα όποια παράσιτα και θα εξυγιανθεί από μόνη της.

Υ.Γ.1: Τι σου φταίνε αυτοί που κάνουν τράμπες κάθε μήνα (εγώ πρώτος και καλύτερος).:crazy_1: :respect: Αν πληρώνουν το ανάλογο αντίτιμο και φέρονται ως κοινοί πελάτες, δεν νομίζω ότι βλάπτουν κάποιον.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν το αντάλλαγμα της τράμπας, δεν είναι μηχάνημα+λεφτά, αλλά κάποιο θετικό σχόλιο ή κάποια αβάντα στα site. Μην με παρεξηγήσεις για αυτό που σου γράφω στο υστερόγραφο. Δεν σε κοντράρω. Απλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, που ταυτόχρονα με την ιδιότητα του δοκιμαστή, έχω και την πάθηση του "μηχανάκια".:pc:

Υ.Γ.2: Τέλος πάντων. Εγώ ελπίζω ότι κάποια μέρα θα επανέλθει η πώρωση για το High End, έτσι όπως συνέβαινε πριν από 4-5 χρόνια. Πάντως, αν θέλετε να ξέρετε, οι φανατικοί υπάρχουν και αυτό φαίνεται από κάποια άλλα νούμερα που δεν θέλω να αναφέρω. Ας φερθούμε λοιπόν ανάλογα έστι ώστε να τους φέρουμε εδώ μέσα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Νικόλα σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες...

Εδώ όμως προκύπτει ένα πολύ βασικό ερώτημα. Εμάς τι μας ενδιαφέρει;;; Μήπως να γίνουμε αστυνόμοι, μήπως να βοηθήσουμε την αγορά να πληροφορηθεί καλύτερα, μήπως να εξυγιάνουμε το σύστημα, μήπως να αποκτήσουμε εμπειρίες, μήπως να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα ή να καθόμαστε πίσω από την οθόνη και να τσακωνόμαστε;;;
Κανένας δεν έχει την όρεξη να κάνει τον αστυνόμο, ούτε έχει κανένα απωθημένο με τα άτομα του χώρου. Το θέμα είναι να υπάρχει πληροφόρηση και όχι παραπληροφόρηση. Δεν μπορείς πχ. σαν περιοδικό να προτείνεις ενισχυτές με ισχύ 0,15w, αλλά και ούτε να δοκιμάζεις μόνο μηχανήματα με τιμές άνω των 10.000€ ή να "βαθμολογείς" μια συσκευή όχι αναλόγως των δυνατοτήτων της, αλλά αναλόγως του διαφημηστικού budget του εισαγωγέα.

Αν τους περισσότερους μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα και να ακούμε καλύτερα την μουσική μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί η ίδια η αγορά θα ξεράσει τα όποια παράσιτα και θα εξυγιανθεί από μόνη της.
Δυστυχώς όπως είχε πει και ο Πανούσης "we are a very small agora". Και από εκεί ξεκινούν όλες οι στρεβλώσεις. Μικρή αγορά = μικρός όγκος καταναλωτών = λίγες εισπράξεις για τους αντιπροσώπους. Οπότε σε ένα τέτοιο σύστημα ο ρόλος του "ειδικού έντυπου" γίνεται πολύ πιο καθοριστικός απ' ότι θα έπρεπε, ή μάλλον κάποιοι προσπαθούν να τον κάνουν πιο καθορισιτκό απ' ότι θα έπρεπε...

Υ.Γ.1: Τι σου φταίνε αυτοί που κάνουν τράμπες κάθε μήνα (εγώ πρώτος και καλύτερος).:crazy_1: :respect: Αν πληρώνουν το ανάλογο αντίτιμο και φέρονται ως κοινοί πελάτες, δεν νομίζω ότι βλάπτουν κάποιον.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν το αντάλλαγμα της τράμπας, δεν είναι μηχάνημα+λεφτά, αλλά κάποιο θετικό σχόλιο ή κάποια αβάντα στα site. Μην με παρεξηγήσεις για αυτό που σου γράφω στο υστερόγραφο. Δεν σε κοντράρω. Απλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, που ταυτόχρονα με την ιδιότητα του δοκιμαστή, έχω και την πάθηση του "μηχανάκια".:pc:
Φυσικά και δεν είπα ότι όσοι κάνουν τράμπες ανήκουν όλοι στην συνομοταξία των λαμόγιων. Απλά τα λαμόγια εκβιάζουν τις τράμπες με θετικά σχόλια σε site ή περιοδικά.

Υ.Γ.2: Τέλος πάντων. Εγώ ελπίζω ότι κάποια μέρα θα επανέλθει η πώρωση για το High End, έτσι όπως συνέβαινε πριν από 4-5 χρόνια. Πάντως, αν θέλετε να ξέρετε, οι φανατικοί υπάρχουν και αυτό φαίνεται από κάποια άλλα νούμερα που δεν θέλω να αναφέρω. Ας φερθούμε λοιπόν ανάλογα έστι ώστε να τους φέρουμε εδώ μέσα.
Και οι φανατικοί και οι επιτήδειοι υπάρχουν οπότε θα πρέπει να προσέχουμε...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Λίγα παραπάνω στοιχεία για τα φερέφωνα...

Ο φερέφωνος ξεκινά την καριέρα του ως μέλος του χώρου, αγνός χομπίστας κλπ κλπ. Κάποια στιγμή όμως αντιλαμβάνεται ότι "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και ψάχνει να προσκολληθεί σε έναν λαμόγιο. Απώτερος σκοπός φυσικά είναι να γίνει αυτός λαμόγιος στην θέση του λαμόγιου και να παρασιτίσει και αυτός στον χώρο.

Η σχέση λαμόγιου - φερέφωνου ξεκινά μέσα από εκδηλώσεις "κοινωνικού hi-end" (του στυλ πάμε στον χ αντιπρόσωπο να ακούσουμε τον super duper wow ενισχυτή). Σιγά σιγά γίνεται έτσι τριβή του φερέφωνου με τον χώρο, ώστε να είναι σε κάποιο βαθμό αναγνωρίσιμος από τους υπόλοιπους. Με τον καιρό ο λαμόγιος πετάει κάποια "κοκκαλάκια" στον φερέρφωνο ώστε να τον έχει ικανοποιημένο, αλλά ποτέ τόσα πολλά ώστε να "χορτάσει" γιατί ο χορτάτος δεν φωνάζει. (κανένα καλωδιάκι, άντε κανέναν ενισχυτή με προνομιακή έκπτωση 70% κλπ κλπ).

Φυσικά ο λαμόγιος ξέρει ότι δεν πρέπει να δώσει πολλές εξουσίες στον φερέφωνο γιατί τότε κινδυνεύει η θέση του (βλέπετε και αυτός από φερέφωνος ξεκίνησε). Έτσι έχουμε μία συμβιωτική σχέση λαμόγιου-φερέφωνου. Ο λαμόγιος θέλει τα φερέφωνα για να του κάνουν την "βρωμοδουλειά" και ο φερέφωνος τον λαμόγι ογια να "εξελιχθεί".

Φυσικά την νύφη την πληρώνει πάντα ο καταναλωτής...

Reaction score
7
Γιατί τέτοιο παραλήρημα; Πατάτε καλά; Αμα έχεις κάτι να πείς πέστο και άσε την λάσπη. Επιτέλους μήπως με αυτούς που κάνετε εσείς παρέα ή γνωρίζετε είναι μόνο λαμόγια; Επιτέλους σταματείστε αυτόν τον πόλεμο. Μήπως είναι προσωπικά σας απωθημένα;

........Ο φερέφωνος ξεκινά την καριέρα του ως μέλος του χώρου, αγνός χομπίστας κλπ κλπ. Κάποια στιγμή όμως αντιλαμβάνεται ότι "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" και ψάχνει να προσκολληθεί σε έναν λαμόγιο. Απώτερος σκοπός φυσικά είναι να γίνει αυτός λαμόγιος στην θέση του λαμόγιου και να παρασιτίσει και αυτός στον χώρο.............
Τέτοια αρωστημένη νοοτροπία, δεν έχω ξανασυναντήσει. Καριέρα λαμόγιου πρώτη φορά συναντώ. Απο που τα συμπεραίνεις αυτά, για φέρε μερικά παραδείγματα και ανάφερε περιστατικά γιατί αλλοιώς πρέπει να έχεις πολύ αρωστημένη φαντασία. Και οι τρείς σας έχετε ισοπεδώσει ότιδήποτε έχει σχέση με το χόμπυ και μετά εξανίστασθαι γιατί σας την μπαίνουν. Λόγια-Λόγια παντού, άκουσα, μου είπαν, τηλεφώνησα, γενικώς ξεκατίνιασμα. Κάτσε και διόρθωσε αυτές τις χαζομάρες που έγραψες για τα καλώδια και μετά βγες και κάνε και κριτική.
Να γιατί καταντήσατε την κατηγορία να γράφουν μόνο 4 συντονιστές.
Ενοχληθήκατε γιατί είπαν το Τσαρουχά αδερφή (που ειλικρινά αφού δεν είναι γιατί ζορίζεται;) και αυτές τις μ@λ@κίες δεν τις βλέπετε. Οταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελες.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Και αν είναι άγνωστος όπως λένε και ηλίθιος ο Κόγιας, γιατί του δίνουν σημασία, γιατί ακούνε με προσοχή ότι λέει και τελικά γιατί ελάχιστοι του απαντούν και γιατί όλοι αυτοί ενοχλούνται?
Και εσυ - εσεις γιατι ασχολειστε με αυτους που σας υβριζουν ;; Γιατι τους κανετε ισοτιμους συνομιλητες ;; Δεν καταλαβαινεις οτι εσυ τους δινεις αξια ;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καριέρα λαμόγιου πρώτη φορά συναντώ. Απο που τα συμπεραίνεις αυτά, για φέρε μερικά παραδείγματα και ανάφερε περιστατικά γιατί αλλοιώς πρέπει να έχεις πολύ αρωστημένη φαντασία.
Αν έπεφτε στην αντίληψή σου ότι κάποιος συνομιλητής σου στο φόρουμ ζητούσε λεφτά για να δώσει audio συμβουλές, θα τον έβγαζες στην φόρα? Αν ήξερες ότι γράφει μόνο για μηχανές που παίρνει από αντιπροσώπους κοψοχρονιά? Αν ήξερες ότι παίρνει προμήθεια από αντιπροσώπους για να σπρώχνει μηχανές? Αν ήξερες ότι ο ριβιούερ τα πήρε από κάποιο μαγαζί?

Ώρες ώρες ή είσαι πολύ αφελής, ή νομίζεις ότι είναι απλά τα πράγματα. Υπάρχουν "χομπίστες" του hi end, που οπλοφορούν φίλτατε...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κοίταξε Μαρίνε, είναι άλλο πράγμα να σε πει κάποιος άσχετο ή ότι έκανες ένα λάθος χοντρό, μικρό μεγάλο ή τεράστιο, άλλο να σου κάνει κριτική σε κάποια θέματα και μάλιστα επωνύμως και άλλο να πει ότι είσαι απατεώνας, λαμόγιο, ότι τα παίρνεις από περιοδικά, αντιπροσώπους κλπ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Το ίδιο και με την περίπτωσή σου.
Πρωτον δεν με αποκαλεσαν μονο ασχετο αλλα και ηλιθιο , εμπορακο και αλλα που δεν τα θυμαμαι . Αυτοι δεν ειναι οποιοι και οποιοι αλλα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ .
Οταν πρωτοι εσεις επιτρεπετε στο σπιτι σας υβρεις , ας μην κανουμε σαν του Δημοτικου ποιος τα ειπε πιο χοντρα οι Συντονιστες η οι του αλλου Φορουμ , τοτε μην παραπονιεστε οταν οι "αλλοι" σας λουζουν πατοκορφα .

Ακομα και στο μηνυμα που ακολουθει τα δικα μου χρησιμοποιεις , οχι προς εμενα βεβαια , υβριστικους ορους και λεξεις ( rχδια , μ@λακία , αλήτης , καραγκιόζης , παιδεραστής ). Τετοιες λεξεις δεν ταιριαζουν σ ενα σοβαρο κειμενο , φορουμ , ανθρωπο . Δεν εχει σημασια για ποιο λογο τις χρησιμοποιεις , δικαιο η αδικο , απλα δεν δικαιολογουνται .

Οταν μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι με τον Ντοχερτυ και αργοτερα με Κογια , Μπλατσιο ποτε δεν χρησιμοποιησα τετοιους χαρακτηρισμους . Υπαρχουν πολλοι τροποι να "σφαξεις καποιον με το μπαμπακι" .

Ξεκινηστε την καθαρση απο το "σπιτι" σας και τα κειμενα σας ωστε να μη δινετα αφορμη σε κανενα να θεωρει οτι εχετε το ιδιο επιπεδο .

Δυστυχως Νικο το κακο παραδειγμα εχεις δωσει εσυ με το λεξιλογιο και τον τροπο που εκφραζεσαι και εν συνεχεια εσυ και ο Ανδρεας με ολα οσα επιτρεπετε να γραφονται σε αυτο το φορουμ .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Κοινώς, ο Κόγιας δεν ενοχλεί απλά έναν ριβιούερ, ενοχλεί ολόκληρο το σύστημα.

Ελπιζω να μην το εννοεις αυτο γιατι το μονο που ενοχλει ο Κογιας ειναι το ηχο-συστημα του :happy_8: :happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυστυχως Νικο το κακο παραδειγμα εχεις δωσει εσυ με το λεξιλογιο και τον τροπο που εκφραζεσαι και εν συνεχεια εσυ και ο Ανδρεας με ολα οσα επιτρεπετε να γραφονται σε αυτο το φορουμ .
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση... βρώμα και μπόχα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Ομιλώ εξ ιδίων και όχι για λογαριασμό του Νίκου ή του Σπύρου, αν και υποθέτω ότι μάλλον δεν θα έχουν αντίρρηση. Λοιπόν, όλα αυτά που μου προσάπτουν, για μένα είναι τίτλοι τιμής, και όχι βεβαίως θερισμένες θύελλες. Επειδή, δε, ο Andrew ανέφερε ότι δεν πιστεύει σε Δον Κιχώτες, δηλώνω ρητά, ότι όσα έχω γράψει, όσο χρόνο έχω αφιερώσει γι’ αυτό, πρώτα στο AVForum και μετά στο AVSite, ή έστω στο φόρουμ του AVMentor, το έκανα ιδία προαιρέσει, χωρίς να έχω την παραμικρή υλική ανταμοιβή, ανταπόδοση ή ο,τιδήποτε άλλο, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Εάν αυτό το πιστεύετε, καλώς· εάν όχι, πάλι καλώς. Το μόνο που απεκόμισα από αυτήν την 7ετή παρουσία ήταν ένα όνομα, που με έκανε αποδεκτό να γράψω μια στήλη στην Ήχο. Στον οποίον Ήχο, κάποια στιγμή μου προετάθη να ξεκινήσω να γράφω δοκιμές, αλλά αρνήθηκα, διότι, λόγω αποστάσεως δεν ήταν και τόσο απλό να γράφω για συσκευές, και άρα για τί θα έγραφα;- για καλώδια. Εφ’ ω και αρνήθηκα.

Εάν κάποια στιγμή με δείτε να γράφω δοκιμές συσκευών, να ξέρετε από τώρα, ότι αυτό θα το κάνω έχοντας πάρει έγκριση, ώστε να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Με αυτό, βέβαια, δεν υπονοώ ότι θα είμαι ο λαύρος αυστηρός κριτής, που θα κατακεραυνώνει τα πάντα, αλλ’ όμως θα είμαι κριτής, και όχι συντάκτης έκθεσης ιδεών με θέμα, «αναμασήστε τη μπροσούρα του κατασκευαστή στα Ελληνικά, και συνδυάστε τη με το Stereophile». Επίσης, όταν θα με συναντήσετε να γράφω δοκιμή, να ξέρετε από τώρα, ότι αυτή θα πληροφορεί τον αναγνώστη σχετικά επαρκώς, και οπωσδήποτε με τρόπο τέτοιον, ώστε οι παρατηρήσεις μου να είναι επαληθεύσιμες από κάποιον με υγιή ακοή, και όχι μόνον αυτό, αλλά αυτή η δοκιμή θα είναι σε θέση να πληροφορήσει τον αναγνώστη κατάλληλα, ώστε αυτός να αποφασίσει εξ αποστάσεως. Δηλαδή, δεν θα αναλώνεται στη σχετική, εν πολλοίς γνώριμη παραφιλολογία, η οποία θα καταλήγει στο γνωστό τσιτάτο «τελικά, πήγαινε να το ακούσεις, και αποφάσισε μόνος σου, διότι ο τελικός κριτής είναι τα δικά σου αυτιά». Βεβαίως, αυτό μπορεί να συνεπάγεται την ανάγκη χρήσης «όρων 15ετίας», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε για μένα ο γνωστός άχρηστος, αλλά μόνον έτσι θα είμαι χρήσιμος και επωφελής, και όχι άχρηστος και ανωφελής, όχι μόνο στον Αθηναίο, για τον οποίον η κατ’ ιδίαν ακρόαση είναι απλώς Σαββατιάτικη βολτίτσα, αλλά και στον μουσικόφιλο από τα Γιάννενα, την Ορεστιάδα, τη Ρόδο, ή τη Μυτιλήνη. Αυτόν τον αναγνώστη δεν το σκέφτηκε ποτέ, κανένας. Κανείς, ποτέ. Nessuno mai.

Τώρα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως θα δείτε στα σχετικά στιγμιότυπα, αυτά τα άτομα ξεκίνησαν την ιστορία, αναφερόμενοι σε κάποιο περιστατικό εκβιασμού κάποιου αντιπροσώπου, όπως λένε οι ίδιοι, («βάλε διαφήμιση στο περιοδικό, αλλιώς η συσκευή σου θα πατώσει»), και από εκεί το παραλήρημά τους εξετράπη. Δεν καταφέρονται αποκλειστικά σε μένα, το Σπύρο και το Νίκο. Οι μύδροι εξαπολύονται και κατά άλλων, δηλαδή κατά του Ήχου και του Hitech. Έχουν αφεθεί απ’ έξω το aca.gr, όπως επίσης και το avclubr.gr, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι αυτοί προφανώς δεν τους πείραξαν. Αν ο Κόγιας, ο Τσαρουχάς και ο Μπλάτσιος ήταν στο AVClub και όχι στο AVSite, ε, τότε θα έπαιρνε η μπάλα και το AVClub. Τόσο απλό είναι μέσα στο άδειο κεφάλι τους. Έτσι, λοιπόν, τους πείραξαν οι ως άνω τρεις αναφερθέντες. Και τους πείραξαν γιατί; Διότι, πολύ απλά, επισημαίνουν τις αρλούμπες που γράφονται, και τις βγάζουν σε δημόσια θέα στο Internet. Μάλιστα, τους πείραξε ο Μπλάτσιος, που ανοίγει θέμα κάθε μήνα για το τρέχον τεύχος του Ήχου, και απ’ αυτό πιάστηκαν, και πάλι καλά που δεν τον έβγαλαν και εραστή της γιαγιάς του προέδρου του Δ.Σ. των Τεχν. Εκδόσεων. Αυτό είναι όλο. Εξ ου και οι τίτλοι τιμής.

Όσον αφορά την κατηγορία του High End εδώ, στο avsite.gr, σας πληροφορώ ότι είναι στα καλύτερά της, είναι η πλέον χρήσιμη για τον διαδικτυακό αναγνώστη, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά διότι εδώ μέσα ακούγονται και φωνές λογικής, όπως των αφών Τσαρουχά, του Μπλάτσιου, του Χοτρμουζιάδη, ή του Κώστα Φ. High End είναι βεβαίως και η παχιές προσόψεις, και τα επίχρυσα βύσματα, και τα παραθυράκια που κάνουν ορατές τις λάμπες στο εσωτερικό, και τα ασημένια καλώδια, αλλά πρωτίστως όχι αυτά. High End είναι η γνώση, η επαλήθευση, προ πάντων η λογική και το αποτέλεσμα, και οπωσδήποτε όχι το παραμύθιασμα. High end είναι να συμπράττεις στο να λιγοστεύουν τα κορόιδα, και να αυξάνονται οι σκεπτόμενοι άνθρωποι. Σκεπτόμενοι άνθρωποι. Εφ’ ω, λοιπόν, ορμώμενος δια της σκέψεως ως σκεπτόμενος άνθρωπος, και ουχί δια της εφιδρωμένης τσεπούλας μου κατέχων πανάκριβο σύστημα ως ετερόφωτος τενεκές. Έχω μάθει να ξεχωρίζω τους ανθρώπους αλλιώς.

Καλημέρα.

Reaction score
1
Σπύρο και πάλι θα συμφωνήσω με τα περισσότερα από όσα έγραψες. Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πολύ σωστά έγραψαν ο Δημήτρης Θ. και ο Ευάγγελος Κυρίτσης.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να είσαι μόνο εσύ αυτός που θα ονοματίσει και θα δώσει πληροφορίες. Όλοι μας θα πρέπει να βγάλουμε κάποια άπλυτα στη φόρα, έτσι ώστε να υπάρξει μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το τι παίζεται με κάποια άτομα.

Μετά και τα τελευταία μηνύματα που γράφτηκαν στο άλλο site, πλέον όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποιος είναι ποιος. Συνεπώς, θεωρώ ότι θα ήταν άτοπη η οποιαδήποτε συνέχεια στο όλο θέμα χωρίς να υπάρξουν συγκεκριμένες αναφορές.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αν έπεφτε στην αντίληψή σου ότι κάποιος συνομιλητής σου στο φόρουμ ζητούσε λεφτά για να δώσει audio συμβουλές, θα τον έβγαζες στην φόρα? Αν ήξερες ότι γράφει μόνο για μηχανές που παίρνει από αντιπροσώπους κοψοχρονιά? Αν ήξερες ότι παίρνει προμήθεια από αντιπροσώπους για να σπρώχνει μηχανές? Αν ήξερες ότι ο ριβιούερ τα πήρε από κάποιο μαγαζί?
Ποιος ειναι ρε Νικο (συγνωμη για το ρε) ;

Σαν τους πολιτικους και εσυ ;; μισολογα ;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εάν κάποια στιγμή με δείτε να γράφω δοκιμές συσκευών, να ξέρετε από τώρα, ότι αυτό θα το κάνω έχοντας πάρει έγκριση, ώστε να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Με αυτό, βέβαια, δεν υπονοώ ότι θα είμαι ο λαύρος αυστηρός κριτής, που θα κατακεραυνώνει τα πάντα, αλλ’ όμως θα είμαι κριτής, και όχι συντάκτης έκθεσης ιδεών με θέμα, «αναμασήστε τη μπροσούρα του κατασκευαστή στα Ελληνικά, και συνδυάστε τη με το Stereophile».
Μηπως δεχεσαι τον συμβιβασμο πριν καν ξεκινησεις ;; Αφου αναγνωριζεις στους υποθετικους εργοδοτες σου τη δυνατοτητα να εγκρινουν τα γραπτα σου ;; Με αλλα λογια ηδη υποτασσεσαι στο συστημα .....

Ασε που επιθυμεις διακαως να ενταχθεις σ αυτο απο το οποιο σε "αποχωρησαν" καποτε (βλεπε ΗΧΟΣ) οπως καταλαβαινουμε απο τα υπολοιπα γραφομενα σου .

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.194
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe