ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Τις προτασεις σας σχετικα με την κατηγορια εδω παρακαλω
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38844
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=38844
Κανένας δεν έχει την όρεξη να κάνει τον αστυνόμο, ούτε έχει κανένα απωθημένο με τα άτομα του χώρου. Το θέμα είναι να υπάρχει πληροφόρηση και όχι παραπληροφόρηση. Δεν μπορείς πχ. σαν περιοδικό να προτείνεις ενισχυτές με ισχύ 0,15w, αλλά και ούτε να δοκιμάζεις μόνο μηχανήματα με τιμές άνω των 10.000€ ή να "βαθμολογείς" μια συσκευή όχι αναλόγως των δυνατοτήτων της, αλλά αναλόγως του διαφημηστικού budget του εισαγωγέα.Εδώ όμως προκύπτει ένα πολύ βασικό ερώτημα. Εμάς τι μας ενδιαφέρει;;; Μήπως να γίνουμε αστυνόμοι, μήπως να βοηθήσουμε την αγορά να πληροφορηθεί καλύτερα, μήπως να εξυγιάνουμε το σύστημα, μήπως να αποκτήσουμε εμπειρίες, μήπως να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα ή να καθόμαστε πίσω από την οθόνη και να τσακωνόμαστε;;;
Δυστυχώς όπως είχε πει και ο Πανούσης "we are a very small agora". Και από εκεί ξεκινούν όλες οι στρεβλώσεις. Μικρή αγορά = μικρός όγκος καταναλωτών = λίγες εισπράξεις για τους αντιπροσώπους. Οπότε σε ένα τέτοιο σύστημα ο ρόλος του "ειδικού έντυπου" γίνεται πολύ πιο καθοριστικός απ' ότι θα έπρεπε, ή μάλλον κάποιοι προσπαθούν να τον κάνουν πιο καθορισιτκό απ' ότι θα έπρεπε...Αν τους περισσότερους μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε καλύτερο σύστημα και να ακούμε καλύτερα την μουσική μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί η ίδια η αγορά θα ξεράσει τα όποια παράσιτα και θα εξυγιανθεί από μόνη της.
Φυσικά και δεν είπα ότι όσοι κάνουν τράμπες ανήκουν όλοι στην συνομοταξία των λαμόγιων. Απλά τα λαμόγια εκβιάζουν τις τράμπες με θετικά σχόλια σε site ή περιοδικά.Υ.Γ.1: Τι σου φταίνε αυτοί που κάνουν τράμπες κάθε μήνα (εγώ πρώτος και καλύτερος).:crazy_1: :respect: Αν πληρώνουν το ανάλογο αντίτιμο και φέρονται ως κοινοί πελάτες, δεν νομίζω ότι βλάπτουν κάποιον.
Το πρόβλημα αρχίζει όταν το αντάλλαγμα της τράμπας, δεν είναι μηχάνημα+λεφτά, αλλά κάποιο θετικό σχόλιο ή κάποια αβάντα στα site. Μην με παρεξηγήσεις για αυτό που σου γράφω στο υστερόγραφο. Δεν σε κοντράρω. Απλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, που ταυτόχρονα με την ιδιότητα του δοκιμαστή, έχω και την πάθηση του "μηχανάκια".c:
Και οι φανατικοί και οι επιτήδειοι υπάρχουν οπότε θα πρέπει να προσέχουμε...Υ.Γ.2: Τέλος πάντων. Εγώ ελπίζω ότι κάποια μέρα θα επανέλθει η πώρωση για το High End, έτσι όπως συνέβαινε πριν από 4-5 χρόνια. Πάντως, αν θέλετε να ξέρετε, οι φανατικοί υπάρχουν και αυτό φαίνεται από κάποια άλλα νούμερα που δεν θέλω να αναφέρω. Ας φερθούμε λοιπόν ανάλογα έστι ώστε να τους φέρουμε εδώ μέσα.
Και εσυ - εσεις γιατι ασχολειστε με αυτους που σας υβριζουν ;; Γιατι τους κανετε ισοτιμους συνομιλητες ;; Δεν καταλαβαινεις οτι εσυ τους δινεις αξια ;;Και αν είναι άγνωστος όπως λένε και ηλίθιος ο Κόγιας, γιατί του δίνουν σημασία, γιατί ακούνε με προσοχή ότι λέει και τελικά γιατί ελάχιστοι του απαντούν και γιατί όλοι αυτοί ενοχλούνται?
Αν έπεφτε στην αντίληψή σου ότι κάποιος συνομιλητής σου στο φόρουμ ζητούσε λεφτά για να δώσει audio συμβουλές, θα τον έβγαζες στην φόρα? Αν ήξερες ότι γράφει μόνο για μηχανές που παίρνει από αντιπροσώπους κοψοχρονιά? Αν ήξερες ότι παίρνει προμήθεια από αντιπροσώπους για να σπρώχνει μηχανές? Αν ήξερες ότι ο ριβιούερ τα πήρε από κάποιο μαγαζί?Καριέρα λαμόγιου πρώτη φορά συναντώ. Απο που τα συμπεραίνεις αυτά, για φέρε μερικά παραδείγματα και ανάφερε περιστατικά γιατί αλλοιώς πρέπει να έχεις πολύ αρωστημένη φαντασία.
Πρωτον δεν με αποκαλεσαν μονο ασχετο αλλα και ηλιθιο , εμπορακο και αλλα που δεν τα θυμαμαι . Αυτοι δεν ειναι οποιοι και οποιοι αλλα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ .Κοίταξε Μαρίνε, είναι άλλο πράγμα να σε πει κάποιος άσχετο ή ότι έκανες ένα λάθος χοντρό, μικρό μεγάλο ή τεράστιο, άλλο να σου κάνει κριτική σε κάποια θέματα και μάλιστα επωνύμως και άλλο να πει ότι είσαι απατεώνας, λαμόγιο, ότι τα παίρνεις από περιοδικά, αντιπροσώπους κλπ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Το ίδιο και με την περίπτωσή σου.
Κοινώς, ο Κόγιας δεν ενοχλεί απλά έναν ριβιούερ, ενοχλεί ολόκληρο το σύστημα.
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση... βρώμα και μπόχα.Δυστυχως Νικο το κακο παραδειγμα εχεις δωσει εσυ με το λεξιλογιο και τον τροπο που εκφραζεσαι και εν συνεχεια εσυ και ο Ανδρεας με ολα οσα επιτρεπετε να γραφονται σε αυτο το φορουμ .
Ποιος ειναι ρε Νικο (συγνωμη για το ρε) ;Αν έπεφτε στην αντίληψή σου ότι κάποιος συνομιλητής σου στο φόρουμ ζητούσε λεφτά για να δώσει audio συμβουλές, θα τον έβγαζες στην φόρα? Αν ήξερες ότι γράφει μόνο για μηχανές που παίρνει από αντιπροσώπους κοψοχρονιά? Αν ήξερες ότι παίρνει προμήθεια από αντιπροσώπους για να σπρώχνει μηχανές? Αν ήξερες ότι ο ριβιούερ τα πήρε από κάποιο μαγαζί?
Μηπως δεχεσαι τον συμβιβασμο πριν καν ξεκινησεις ;; Αφου αναγνωριζεις στους υποθετικους εργοδοτες σου τη δυνατοτητα να εγκρινουν τα γραπτα σου ;; Με αλλα λογια ηδη υποτασσεσαι στο συστημα .....Εάν κάποια στιγμή με δείτε να γράφω δοκιμές συσκευών, να ξέρετε από τώρα, ότι αυτό θα το κάνω έχοντας πάρει έγκριση, ώστε να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Με αυτό, βέβαια, δεν υπονοώ ότι θα είμαι ο λαύρος αυστηρός κριτής, που θα κατακεραυνώνει τα πάντα, αλλ’ όμως θα είμαι κριτής, και όχι συντάκτης έκθεσης ιδεών με θέμα, «αναμασήστε τη μπροσούρα του κατασκευαστή στα Ελληνικά, και συνδυάστε τη με το Stereophile».
Ωωωωωχχχχ.....Εάν κάποια στιγμή με δείτε να γράφω δοκιμές συσκευών.........