Δίσκοι βινυλίου από CD

Reaction score
1.019
Καποτε πριν καποια χρονια πηγα να παρω ενα ενισχυτη απο ενα μελος,πολλα ακριβα μηχανηματα ειχε στην κατοχη του...
κατα την συζητηση μας μου λεει...
''Μην φοβασαι με ξερουν ,παιρνω παντα τα καλυτερα...''
Για αυτο ακριβως τον λογο αρχιζουν οι μαχες!
οποιος καταλαβε,καταλαβε....

Reaction score
23
γουστάρω βινύλιο αλλά δεν παραμυθιάζομαι
ευχαριστω αυτος ηταν κι ο λογος που ανοιξα το θρεντ, να ξερουμε τι μας γινεται . Αλλο θεμα μετα το τι θα επιλεξεις ν ακους, ειναι θεμα του καθενος, ο καθενας εχει τους λογους του,

Reaction score
390
Κατακρίνεις μήπως και το "αλάθητο του πάπα" στην αριθμητική;
Και για ποιο λόγο μπορείς να αγοράσεις κινητό ή ενισχυτή Wi-Fi ή διάφορες άλλες ηλεκτρικές συσκευές χωρίς να θεωρείς αναγκαία τη δοκιμή τους πριν τα αγοράσεις, καθώς βασιζεις την αγορά σου στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αλλά στα μηχανήματα του οντιο κρίνεις αναγκαία την δοκιμή τους προ της αγοράς, έστω και σε άλλο χώρο από το δικό σου; (Το οποίο σημαίνει ότι δε τα άκουσες)
Θα μπορουσα να συγκρινω την αγορα των μηχανημάτων ηχου με την επιλογη συζύγου. Δεν την διαλεγεις μόνο απο τα pdf.Την δοκιμαζεις κιόλας.

Last edited:

Reaction score
30.455
Αυτό......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.925
Μιας που το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό, να σας πω κι εγώ την άποπσή μου! Λοιπόν, ακούστε! Το βινύλιο είναι αναλογικό, πάει και τελείωσε. Μη παίρνετε αυτές τις αηδίες που παράγονται από CD, έχουν χάλια ήχο, άσε που μπορεί να έχουν κιαι ντζίττττττερ. Αλλά δε φτάνει αυτό! Πρέπει να το ψάξετε και με τα καλώδια των ηχείων. Η δικιή μου άποπση είναι πως το interconnect πρέπει να είναι πολύ κοντό και τα καλώδια ηχείων μακριά - έτσι είναι και το σωστό, να, άμα δε με πιστεύετε, δείτε κι εδώ. Όλος ο κόζμος το κσέρει πχια.

Την έψαξα λοιπόν, κουράστηκα, αλλά επιτέλους βρήκα την άκρη. Το καλώδιο ηχείων πρέπει να είναι ακριβώς 72 μέτρα, εννοείται ανά κανάλι, και μαζεμένο πίσω από το ηχείο σε "οχτάρια", όπως μαζεύουν το λάστιχο του ποτίσματος οι αγρότες. Κι αμέσως το σύστημα απογειώθηκε, λίγο που άνοιξα το παράθυρο να φύγει η τσιγαρίλα, την έκανε το σύστημα!

Βγαίνω έξω, φωνές, βρισίδια κακό, κατέβα κάτω ρε γ.μημένο, τίποτα αυτό. Απογειωμένο τελείως! Ακούει τις φωνές ένας γείτονας, βγαίνει έξω, τί έγινε ρε μ@λάκα, μου λέει. Άσε ρε μ@λάκα του λέω. Έβαλα να παίξω ένα αναλογικό βινύλιο, βρήκα και το κόλπο με τα καλώδια και απογειώθηκε το γ@μημένο. Τί γίνεται τώρα; Έλα ρε μ@λάκα, αυτό είν' όλο; Βασί-ΛΗΗΗΗΗΗ!!!

Έρχεται ο Βασίλης και α που λέτε, φίλος του γείτονα από την Αθήνα, ήρθε εδώ για Χριστούγεννα κιέτς. Κάτι του λέει του Βασίλη, πάει ο Βασίλης στο αυτοκίνητο, και γυρίζει με ένα καλάμι κι ένα λαμέ σακκάκι. Κρεμάει το σακκάκι στο καλάμι, κάνει μια-δυό στον αέρα, τσακ!, το σύστημα κατέβηκε με τη μία! Ξεαπογειώθηκε. Μετά μου έσκασε το μυστικό.

Εγώ φιλάρα και που λες, μου λέει ο Βασίλης, παλιότερα ήμανε πολύ ψαγμένος περιστεράς. Αλλά λίγο η κρίση, λίγο οι γείτονες με τη μυρωδιά και τα τοιαύτα, λίγο η γυναίκα μου που γκρίνιαζε κι αυτή, τα χάλασα τα περιστέρια, τα πούλησα σε ένα κουμπάρο μου στην Καλαμάτα. Αλλά η τέχνη, ξεχνιέται; Δε γκζεχνιέται. Το λοιπόν, έκανα το χόμπυ επάγγελμα. Κάθε βδομάδα όλο και θα σκάσουν καναδυό με απογειωμένο σύστημα, διότι, μη νομίζεις δηλαδής ότι οι ρηβγιουεράδες λένε ψέμματα. Όοοοοχι. Αλήθχεια λένε. Έτσι και που λες. Είναι μερικοί που αφήνουν τις απόψεις τους κατά μέρος - σιγά και τί κσέρουν οι άσχιετοι, και ακολουθούν τις οδηγίες του ρηβγιούερ κατά γράμμα, και τσακ!, το απογειώνουν το σύστημα. Και μετά με φωνάζουνε εμένανε να τους το κατεβάσω. Τρακόσα ευρώπουλα το κατέβαζμα, δεν είναι κι άσχημα.

Έτσι είναι... Άλλοι κατεβάζουν καντήλια με τα κ2λοψηφιακά, άλλοι κατεβάζουν συστήματα αναλ-ογικά. Κι άκου να δεις δουλειά! Συστηματοπροσγειωτής ο Βασίλης...

Reaction score
15.469
Η' βινυλια η' σι-ντι η' απο τ' αλλα τ' α'υ'λα το ιδιο προβλημα εχουμε ολοι.
Αμα αυτος ο τυπος παιζει τη κιθαριτσα του μ' αυτα τα θηρια
tumblr_ocved3XzfH1sjjta2o1_540.jpg

εμεις πως περιμενωμε ν' ακουσουμε ολη την ορχηστρα με δυο ηχειακια ?
Ενα ομορφο παραμυθι ψαχνωμε.
Υγεια !
[DOUBLEPOST=1482768639][/DOUBLEPOST]
Μιας που το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό, να σας πω κι εγώ την άποπσή μου! Λοιπόν, ακούστε! Το βινύλιο είναι αναλογικό, πάει και τελείωσε. Μη παίρνετε αυτές τις αηδίες που παράγονται από CD, έχουν χάλια ήχο, άσε που μπορεί να έχουν κιαι ντζίττττττερ. Αλλά δε φτάνει αυτό! Πρέπει να το ψάξετε και με τα καλώδια των ηχείων. Η δικιή μου άποπση είναι πως το interconnect πρέπει να είναι πολύ κοντό και τα καλώδια ηχείων μακριά - έτσι είναι και το σωστό, να, άμα δε με πιστεύετε, δείτε κι εδώ. Όλος ο κόζμος το κσέρει πχια.

Την έψαξα λοιπόν, κουράστηκα, αλλά επιτέλους βρήκα την άκρη. Το καλώδιο ηχείων πρέπει να είναι ακριβώς 72 μέτρα, εννοείται ανά κανάλι, και μαζεμένο πίσω από το ηχείο σε "οχτάρια", όπως μαζεύουν το λάστιχο του ποτίσματος οι αγρότες. Κι αμέσως το σύστημα απογειώθηκε, λίγο που άνοιξα το παράθυρο να φύγει η τσιγαρίλα, την έκανε το σύστημα!

Βγαίνω έξω, φωνές, βρισίδια κακό, κατέβα κάτω ρε γ.μημένο, τίποτα αυτό. Απογειωμένο τελείως! Ακούει τις φωνές ένας γείτονας, βγαίνει έξω, τί έγινε ρε μ@λάκα, μου λέει. Άσε ρε μ@λάκα του λέω. Έβαλα να παίξω ένα αναλογικό βινύλιο, βρήκα και το κόλπο με τα καλώδια και απογειώθηκε το γ@μημένο. Τί γίνεται τώρα; Έλα ρε μ@λάκα, αυτό είν' όλο; Βασί-ΛΗΗΗΗΗΗ!!!

Έρχεται ο Βασίλης και α που λέτε, φίλος του γείτονα από την Αθήνα, ήρθε εδώ για Χριστούγεννα κιέτς. Κάτι του λέει του Βασίλη, πάει ο Βασίλης στο αυτοκίνητο, και γυρίζει με ένα καλάμι κι ένα λαμέ σακκάκι. Κρεμάει το σακκάκι στο καλάμι, κάνει μια-δυό στον αέρα, τσακ!, το σύστημα κατέβηκε με τη μία! Ξεαπογειώθηκε. Μετά μου έσκασε το μυστικό.

Εγώ φιλάρα και που λες, μου λέει ο Βασίλης, παλιότερα ήμανε πολύ ψαγμένος περιστεράς. Αλλά λίγο η κρίση, λίγο οι γείτονες με τη μυρωδιά και τα τοιαύτα, λίγο η γυναίκα μου που γκρίνιαζε κι αυτή, τα χάλασα τα περιστέρια, τα πούλησα σε ένα κουμπάρο μου στην Καλαμάτα. Αλλά η τέχνη, ξεχνιέται; Δε γκζεχνιέται. Το λοιπόν, έκανα το χόμπυ επάγγελμα. Κάθε βδομάδα όλο και θα σκάσουν καναδυό με απογειωμένο σύστημα, διότι, μη νομίζεις δηλαδής ότι οι ρηβγιουεράδες λένε ψέμματα. Όοοοοχι. Αλήθχεια λένε. Έτσι και που λες. Είναι μερικοί που αφήνουν τις απόψεις τους κατά μέρος - σιγά και τί κσέρουν οι άσχιετοι, και ακολουθούν τις οδηγίες του ρηβγιούερ κατά γράμμα, και τσακ!, το απογειώνουν το σύστημα. Και μετά με φωνάζουνε εμένανε να τους το κατεβάσω. Τρακόσα ευρώπουλα το κατέβαζμα, δεν είναι κι άσχημα.

Έτσι είναι... Άλλοι κατεβάζουν καντήλια με τα κ2λοψηφιακά, άλλοι κατεβάζουν συστήματα αναλ-ογικά. Κι άκου να δεις δουλειά! Συστηματοπροσγειωτής ο Βασίλης...
:drinks: αναρωτιεμαι γιατι εχεις μονο 5κ λα'ικς :thumbsup:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.661
Η δικιή μου άποπση είναι πως το interconnect πρέπει να είναι πολύ κοντό και τα καλώδια ηχείων μακριά - έτσι είναι και το σωστό, να, άμα δε με πιστεύετε, δείτε κι εδώ. Όλος ο κόζμος το κσέρει πχια.
Είναι τόσο γίδγια που τζάμπα πάει κι ο σανός..:gotcha:

Reaction score
2.340
Θα μπορουσα να συγκρινω την αγορα των μηχανημάτων ηχου με την επιλογη συζύγου. Δεν την διαλεγεις μόνο απο τα pdf.Την δοκιμαζεις κιόλας.
Και όπως στα μηχανήματα μετά από λίγο καιρό συμβίωσης καταλαβαίνεις ότι δεν σε καλύπτει, σε κουράζει, και κοιτάς να την ξεφορτωθείς και να πας για άλλα :lol:

Reaction score
715
Και όπως στα μηχανήματα μετά από λίγο καιρό συμβίωσης καταλαβαίνεις ότι δεν σε καλύπτει, σε κουράζει, και κοιτάς να την ξεφορτωθείς και να πας για άλλα :lol:
Χαχα
Αφού πρώτα σε έχει ξεβρακώσει!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.798
Αν θες να σου αναλύσω τι εστί δυναμικό εύρος, τι είναι το κέρδος των ενισχυτικων σταδίων και πως εκφράζεται, τι χρήσιμο δυναμικό εύρος έχει το πικάπ και τι χρήσιμο δυναμικό εύρος έχει ένα αρχείο 24/192, και τέλος τι απαιτήσεις έχει αυτό το δυναμικό εύρος για να αναπαραχθεί στο σπίτι σου, πες μου να στα πω με το νι και με το σίγμα.
Αν δεν σου κάνει κόπο ή δεν βαριέσαι Χριστουγεννιάτικα, θα το θέλαμε και άλλοι είναι σίγουρο.
Ευχαριστώ.

Y

Yiannis_B

Guest

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481
Αντε πάλι με αυτήν την μαλακία.
Γιάννη μου αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι ποστάροντας την ίδια μαλακία δεν αλλάζει ο χρόνος.

Y

Yiannis_B

Guest
Αντε πάλι με αυτήν την μαλακία.
Γιάννη μου αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι ποστάροντας την ίδια μαλακία δεν αλλάζει ο χρόνος.
Μαλακία είναι να κάνεις δηλώσεις, χωρίς να λες τίποτα ουσιαστικό. :rolleyes:

Δέχομαι μόνο να εξηγήσεις το γιατί είναι μαλακία, όλα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ.

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Το αυτό.
:rolleyes:

Από την υπερανάλυσή σου έχω πάθει κοκομπλόκο. :roflmao:

...τέλος πάντων, μετά από τόσα χρόνια, σ' αγαπάμε γι' αυτό που είσαι...

Last edited by a moderator:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.798
Αυτό το πράγμα στον ήχο με το τη ειναι καλύτερο και τη χειρότερο εχει καταντήσει αστείο. Γιατί ντε και καλά αυτό που έχω επιλέξει εγώ είναι το καλύτερο; Γιατί αυτό που έχει επιλέξει ο άλλος είναι υποδεέστερο; Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν κρίνεις με αυτιά που κανείς άλλος δεν θα χρησιμοποιήσει; Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν καλούμαστε να αποφασίσουμε για κάτι καθαρά υποκειμενικό; Δεν αναφέρομαι στα τεχνικά θέματα και ούτε με ενδιαφέρουν στο παρόν post [1].
Η μουσική είναι ένα χόμπι και αυτό που μας προσφέρει είναι να κλείσουμε την μέρα μας με εναν πολύ όμορφο τρόπο, ή να την ξεκινήσουμε για κάποιους. Η μουσική είναι το δώρο του ανθρώπου στον εαυτό του.
Τη σημασία έχει με πιο τρόπο την ακούμε; Αν ειναι από cd ή πικάπ, αν είναι flac, dsd, βινύλιο ή mp3; Η απόλαυση είναι αυτή που μετράει και το πως ο καθένας επιλέγει να την πάρει είναι καθαρά θέμα προσωπικό. Όπως και το ποσό θέλει να την εξελίξει. Γιατί πρέπει να μπει ο αλλος να κανει υποδείξεις προτείνοντας τρόπους που ίσως και να μην ειναι απολαυστικοί για τον άλλο;
Έχει επιλέξει τον Χ τρόπο γιατί έτσι γουστάρει και αυτό θεωρεί σωστό. Καλά κάνει. Όποιος θέλει να μάθει και να εξελιχθεί δόξα το Θεό και κείμενα άπειρα υπάρχουν και άνθρωποι να βοηθήσουν.
Ας αφήσουμε καλύτερα τις διαμάχες. Εξαιρετικές, ευπρόσδεκτες και αξιέπαινες οι προσπάθειες των ανθρώπων που γνωρίζουν και θέλουν να μοιραστούν και να βοηθήσουν.
Επίσης θα πρότεινα σε αυτούς που θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιον που δεν ξέρουν, και δεν "δέχονται" τα προαναφερθέντα, να έχουν κάνει πρώτα μια έρευνα σε ποιόν θα μιλήσουν και πως, και μετά να συνεχίσουν, γιατί αργότερα και οι ίδιοι, αν έχουν το μυαλό στο κεφάλι βέβαια, θα διαπιστώσουν οτι το μόνο που κατάφεραν είναι να γίνουν ρόμπα.

Μιλώντας τώρα γενικά να πω πως η μουσική είναι μια εμπειρία που εκτός από την ακοή για κάποιους ανθρώπους δουλεύουν ή χρειάζονται αν θέλετε και άλλες αισθήσεις για να υπάρξει απόλαυση. Αυτές μπορεί να είναι η όσφρηση, η όραση και η αφή. Η θέα ενός μηχανήματος πόθου, η περιστροφή ενός δίσκου, το άνοιγμα ενός βινυλίου και η οσμή του, είναι πράγματα που δεν υποκαθιστώνται με το πάτημα του PLAY σε μια οθόνη tablet. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου, αν ο άλλος θεωρεί το βινύλιο mp3 ή αν ο άλλος γελάει που πρέπει να το πλύνει και να το ξεσκονίσει. Δεν μιλάω για τον καμένο αλλά για τον συνειδητοποιημένο ακροατή.

Κλείνοντας θα ηθελα να καταθέσω το εξής:
Perfectionism is a serial killer of happiness.

[1] Δεκτές οι μετρήσεις και τα RT60 και το room treatment, και το ποσό σωστά συμπεριφέρεται ενα ηχείο ή ένας ενισχυτής. Αλλά αν δεν του αρέσει; Δεν ξέρεις να ακούς θα του πεις; Οκ, αλλά δεν του αρέσει βρε αδερφέ, με το ζόρι. Τη θα του πεις εκεί;

Reaction score
30.455
Γιατί ντε και καλά αυτό που έχω επιλέξει εγώ είναι το καλύτερο; Γιατί αυτό που έχει επιλέξει ο άλλος είναι υποδεέστερο; Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν κρίνεις με αυτιά που κανείς άλλος δεν θα χρησιμοποιήσει; Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν καλούμαστε να αποφασίσουμε για κάτι καθαρά υποκειμενικό; Δεν αναφέρομαι στα τεχνικά θέματα και ούτε με ενδιαφέρουν στο παρόν post
Αν αλλάξεις τη λέξη καλύτερο με τη λέξη προτιμότερο δε θα διαφωνήσει κάνεις μαζί σου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983
Δυστυχώς για κάποιους,οι όροι που διέπουν την πιστή απόδοση μεταβατικών συμβάντων κατά την αναπαραγωγή σε συνάρτηση με τις στάθμες ακρόασης είναι αδιαπραγμάτευτοι.
http://www.avsite.gr/forum/threads/Τα-Δυο-ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ-harbeth-40-1.67688/page-13
Αυτό το πράγμα στον ήχο με το τη ειναι καλύτερο και τη χειρότερο εχει καταντήσει αστείο... Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν κρίνεις με αυτιά που κανείς άλλος δεν θα χρησιμοποιήσει; Τη σημαίνει "καλύτερο" όταν καλούμαστε να αποφασίσουμε για κάτι καθαρά υποκειμενικό; Δεν αναφέρομαι στα τεχνικά θέματα και ούτε με ενδιαφέρουν στο παρόν post [1].
...Τη σημασία έχει με πιο τρόπο την ακούμε; Αν ειναι από cd ή πικάπ, αν είναι flac, dsd, βινύλιο ή mp3; Η απόλαυση είναι αυτή που μετράει και το πως ο καθένας επιλέγει να την πάρει είναι καθαρά θέμα προσωπικό. Όπως και το ποσό θέλει να την εξελίξει. Γιατί πρέπει να μπει ο αλλος να κανει υποδείξεις προτείνοντας τρόπους που ίσως και να μην ειναι απολαυστικοί για τον άλλο;
...Ας αφήσουμε καλύτερα τις διαμάχες...Επίσης θα πρότεινα σε αυτούς που θέλουν να απευθυνθούν σε κάποιον που δεν ξέρουν, και δεν "δέχονται" τα προαναφερθέντα, να έχουν κάνει πρώτα μια έρευνα σε ποιόν θα μιλήσουν και πως, και μετά να συνεχίσουν...
...Δεν μιλάω για τον καμένο,αλλά για τον συνειδητοποιημένο ακροατή.
Κλείνοντας θα ηθελα να καταθέσω το εξής: Perfectionism is a serial killer of happiness.

[1] Δεκτές οι μετρήσεις και τα RT60 και το room treatment, και το ποσό σωστά συμπεριφέρεται ενα ηχείο ή ένας ενισχυτής. Αλλά αν δεν του αρέσει; Δεν ξέρεις να ακούς θα του πεις; Οκ, αλλά δεν του αρέσει βρε αδερφέ, με το ζόρι. Τη θα του πεις εκεί;
Στη θαλπωρή του ιδιωτικού μας χώρου είμαστε πράγματι ελεύθεροι να λέμε και να κάνουμε ό,τι θα μας άρεσε...Μόνο που ο παρών χώρος αποτελεί δημόσιο βήμα,επισκεπτόμενο μάλιστα από πληθώρα αναγνωστών που ενδεχομένως να μην έχουν κατασταλάξει ακόμα σε θέματα ηχητικής αναπαραγωγής, αναζητώντας έτσι στα δημοσιευμένα νήματα ερεθίσματα που θα τους οδηγήσουν στη δική τους επιλογή προτεραιοτήτων.
https://el.wikipedia.org/wiki/Γνωστική_ψυχολογία
Οι πλάνες -και προπαντός οι βολικές και κοστοβόρες- δεν επικρατούν χάρη σε όσους πέφτουν σ'εκείνες,αλλά χάρη στους υπόλοιπους που δεν αντιδρούν όποτε αυτές προπαγανδίζονται.:sneaky:

Μια τελειομανία εστιασμένη σε εσφαλμένα πεδία μπορεί να γίνει δολοφόνος κάθε νοήμονος λειτουργίας και όχι μονάχα της προσωπικής ευτυχίας.Αντιθέτως,η επιμονή στην τεχνική ορθοδοξία είναι πολέμιος της γνωστικής αυθαιρεσίας που θα οδηγούσε στις προαναφερθείσες πλάνες κι εκδηλώσεις τελειομανίας.

Το ουσιαστικό ερώτημα που τίθεται εδώ λοιπόν είναι εάν στο πλαίσιο ενός δημόσιου βήματος είναι απαραίτητο να ελέγχεται οιαδήποτε γνωστική αυθαιρεσία.
Και για να δοθεί ενδεικτικό παράδειγμα ότι μπορούν να συναχθούν χρήσιμα συμπεράσματα από τα επιχειρήματα αγνώστων,ο αφορισμός περί τελειομανίας κι ευτυχίας τί αντιπροσωπεύει για όποιον τον διατύπωσε;Το πόσο νοιάζεται για τη ΄΄δυστυχία΄΄ των τελειομανών ώστε να προσπαθεί να τους απαλλάξει από μια τέτοια κατάσταση...ή το βαθμό στον οποίο ενοχλείται κατά βάθος ο ίδιος από ό,τι αντιλαμβάνεται ως τελειομανία;

H επισήμανση ότι κάποιος τείνει να συγχέει ερωτηματικές με προσωπικές αντωνυμίες αποτελεί πράξη τελειομανίας,ή γνωστικής πειθαρχίας;;)
χρόνια πολλά καταρχήν και καταρχάς
διαβάζω με ενδιαφέρον τα εξόχως ενδιαφέροντα περί γνωστικής αυθαιρεσίας και λοιπών δαιμονίων και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: ο λόγος ο δημόσιος είναι περί αλήθειας ή περί πραγματκότητας, τι είναι το ένα, τι είναι το άλλο και τι το ενδιάμεσο τους, για να παραφράσω τον ποιητή.
δεν περιποιεί τιμή στην αναζήτηση της τεκμηρίωσης η παράθεση παραπομπών από τη Wikipedia (εκεί ο καθείς γράφει ότι θέλει, δημοκρατικόν μέν αλλά κάθε άλλο από τεκμηριωμένο).
ας πέσουν λίγο οι τόνοι και ο διδακτισμός μέρες που είναι
Θανάσης
Συνιστά υπόγεια ειρωνεία το να υποπίπτει κανείς στο ΄΄παράπτωμα΄΄ που ο ίδιος κατακρίνει.:D
Κατά τα άλλα,τα αμιγώς τεχνικά δεδομένα που προβάλλονται στη διαδικασία μιας τεκμηρίωσης δεν υπόκεινται σε φιλοσοφικές...επερωτήσεις.;)

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481
:rolleyes:

Από την υπερανάλυσή σου έχω πάθει κοκομπλόκο. :roflmao:

...τέλος πάντων, μετά από τόσα χρόνια, σ' αγαπάμε γι' αυτό που είσαι...

Για τη μαλακία " ότι ένας ενισχυτής 100w δεν πρέπει να οδηγηθεί ποτέ ώστε να βγάλει πάνω από ένα βατ" .
Τις φοβερές πατατιές του τύπου.
Αυτό λέω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός