- Reaction score
- 143.661
Νομίζω στα 87-88 την μέτρησε ο Αμίρ.85db ;
Υψηλή;
Δεν είναι άσχημη.
Ωστόσο θέλει 150 βατ ενισχυτή στα 8ωμ, με υψηλό DF.
Νομίζω στα 87-88 την μέτρησε ο Αμίρ.85db ;
Υψηλή;
Αυτό έχω διαβάσει να το γράφεις συχνά για ηχεία πολλών κατασκευαστών. Ποιος ο λόγος που οι κατασκευαστές δίνουν τέτοια οδηγία;Με αυτή την απόκριση, είναι προφανές πως χάνει μιάμιση οκτάβα, και με τις οδηγίες του κατασκευαστή για τοποθέτηση φρι φιλντ, χρειάζεται επειγόντως σαμπ και κλείσιμο της οπής ανάκλασης χαμηλών.
Κι εγώ θα έδινα τέτοια οδηγία, δε διαφωνώ.Αυτό έχω διαβάσει να το γράφεις συχνά για ηχεία πολλών κατασκευαστών. Ποιος ο λόγος που οι κατασκευαστές δίνουν τέτοια οδηγία;
Μήπως μέτρησε τα 30.2 Anniversary ;Νομίζω στα 87-88 την μέτρησε ο Αμίρ.
Δεν είναι άσχημη.
Υπάρχουν κάπου μετρήσεις από τα 30.1 ??Ο φίλος έχει πάντως τα 30.1
Είδα πριν λίγο πως υπάρχει ένα ριβγιου στο TAS..Υπάρχουν κάπου μετρήσεις από τα 30.1 ??
Όχι τας ρε φίλε, όχι άλλο κάρβουνο..Είδα πριν λίγο πως υπάρχει ένα ριβγιου στο TAS..
Δεν μπήκα μέσα, κάτσε να βρω το λινκ.
Βεβαίως.Υπάρχουν κάπου μετρήσεις από τα 30.1 ??
Ε γιατί νομίζεις πως το έγραψα;Όχι τας ρε φίλε, όχι άλλο κάρβουνο..
Ή πταν ή επί τας.Όχι τας ρε φίλε, όχι άλλο κάρβουνο..
Εξ ου και η προτροπή για...Hegel.Είναι και αξιόπιστες συσκευές σε καθημερινή χρήση...Νομίζω στα 87-88 την μέτρησε ο Αμίρ.
Δεν είναι άσχημη.
Εάν ενδιαφερόμουν αποκλειστικώς για δωρεάν διασκέδαση,θα σύχναζα σε άλλους διαδικτυακούς τόπους όπου διατυπώνονται ανοησίες πλήθος με βαρύτητα ύφους.Ε γιατί νομίζεις πως το έγραψα;
Περίμενα αντίδραση!!!
Δεν έχει μετρήσεις το τας, μόνο εντυπώσεις...
Τεσπα, το 85 ευαισθησία προκύπτει από τον κατασκευαστή, για αυτό μου κάνει εντύπωση το παραπάνω. Συνήθως οι κατασκευαστές τη φουσκώνουν στα χαρτιά , δεν τη μειώνουν
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι συχνάζεις εδώ αποκλειστικά για δωρεάν διασκέδαση. Υποθέτω όμως ότι και αυτή αποτελεί μέρος του πακέτου.Εάν ενδιαφερόμουν αποκλειστικώς για δωρεάν διασκέδαση,θα σύχναζα σε άλλους διαδικτυακούς τόπους όπου διατυπώνονται ανοησίες πλήθος με βαρύτητα ύφους.
Αναμφίβολα.Μολαταύτα για κάθε ποσό ψυχαγωγίας που μπορεί να λαμβάνω,εκτιμώ ότι προσφέρω και κάτι ουσιαστικό σε αντάλλαγμα,για να μένουν τακτοποιημένοι διάφοροι...καρμικοί λογαριασμοί
Ρε μάτια μου θα με αφήσεις να πιω καφέ?Σε αυτό το φάσμα είναι πχ η φωνή της ξινής
Γι αυτό κι εγώ δεν έκανα quote τη σχετική αναφορά. στο #198..Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι συχνάζεις εδώ αποκλειστικά για δωρεάν διασκέδαση. Υποθέτω όμως ότι και αυτή αποτελεί μέρος του πακέτου.
Αναμφίβολα.
Κι εγώ δε κάνω quote την άλλη την μη σχετική αναφορά για τα αλλεπάλληλα Ντακ στο κρος των δορυφόρων του Dynaudio σαμπ, αλλά εφόσον τα έχεις, νομίζω πως είναι απλό να συνδέσεις δια μέσω της πλάτης των σαμπ τους δορυφόρους και να διαπιστώσεις ιδίοις ωτοις (και μετρητικά) την διαφάνεια ή όχι της επιπρόσθετης ψηφιακοαναλογικής μετατροπής, ιδίως εν μέσω πανδημίας.κι εγώ δεν έκανα quote τη σχετική αναφορά.
harbeth 30.1 australian hifi magazineΥπάρχουν κάπου μετρήσεις από τα 30.1 ??
Δηλαδή, δεν είναι μαγεία;Εξ ου και η προτροπή για...Hegel.
Όπερ έδει δείξαι. Επομένως, το 30.1 δεν είναι ομαλό φορτίο και επομένως είναι ακατάλληλο για μικρούς ή/και παλαιάς τεχνολογίας ενισχυτές. Για να αποδώσει σωστά αυτό το ηχείο, δηλαδή, να αποδώσει την τονικότητα και τους χρωματισμούς που οφείλονται σ' αυτό, δηλαδή, για να μην είναι παρούσα οποιαδήποτε ανωμαλία στην απόκριση συχνότητας του ενισχυτή, η οποία οφείλεται στην αδυναμία του να οδηγήσει σωστά το αντιδραστικό φορτίο στο οποίο είναι συνδεδεμένος, πρέπει αυτό το ηχείο να οδηγείται από ενισχυτή με πολύ μεγάλο συντελεστή απόσβεσης, δηλαδή με ελάχιστη αντίσταση εξόδου.Όχι τας ρε φίλε, όχι άλλο κάρβουνο..
Βεβαίως.
Φυσικά δεν υπάρχει καμία διαφορά με το ηχείο που μέτρησε ο Αμίρ, ίδιο γουφερ γαρ, και οι δικές του μετρήσεις είναι με καλύτερο εξοπλισμό από όλους τους υπόλοιπους.
Ενδεικτικά σκρινσοτ από άλλους:
View attachment 195136 View attachment 195137 View attachment 195138
Και λινκ από Αμίρ για μετρήσεις υψηλότερης ακριβείας:
![]()
Harbeth Monitor 30 Speaker Review
This is a review and detailed measurements of the Harbeth Monitor 30 25th anniversary speaker. It is on kind loan from a local member. This specific speaker came out around 2002 I think and cost US $3,200 around that time. Being patterned after the famous BBC LS 5/9 speakers, I imagine the...www.audiosciencereview.com
Με το εξαίσιο ταργκετ κερβ:
![]()
Και διαγράμμα εμπέδησης:
![]()
Έτσι, λοιπόν, ο καλύτερος και προτιμητέος εξ αυτών των τριών είναι ο Exposure, διότι εκτός της χαμηλής παραμόρφωσης και του πολύ χαμηλού θορύβου, πράγματα εν πολλοίς εύκολα, οδηγεί το αντιδραστικό φορτίο του Atkinson πιο ικανοποιητικά από τον Arcam, ενώ τον Hegel πρέπει να τον αποκλείσουμε λόγω αμφιβολιών.https://www.i-fidelity.net/testberichte/high-end/hegel-h120/seite-5.html
https://www.stereophile.com/content/arcam-diva-a85-integrated-amplifier-measurements
https://www.stereophile.com/content/exposure-3010s-integrated-amplifier-measurements
όντως δεν είναι διπλάσια , είναι μεγαλύτερη κατά κάποια τάξη, αοριστία, συγνωμη, το διορθώνω ... (αναφερομαι στους 2 &3)
Ναι ρε, μπήξε κι άλλο το μαχαίρι στο κόκκαλο, παλιάνθρωπε!Το καλύτερο για μένα, για τα δικά μου αυτιά, έτσι όπως το νιώθω εγώ κ.ο.κ., δεν έχει νόημα.
Το έχω εφαρμόσει επανειλημμένα ακόμα και με το σήμα από το πικάπ έχοντας διαπιστώσει ότι ένα μόνο πρόσθετο CODEC στη διαδρομή του σήματος ανά κανάλι δεν μ'ενοχλεί σε τίποτα...Κι εγώ δε κάνω quote την άλλη την μη σχετική αναφορά για τα αλλεπάλληλα Ντακ στο κρος των δορυφόρων του Dynaudio σαμπ, αλλά εφόσον τα έχεις, νομίζω πως είναι απλό να συνδέσεις δια μέσω της πλάτης των σαμπ τους δορυφόρους και να διαπιστώσεις ιδίοις ωτοις (και μετρητικά) την διαφάνεια ή όχι της επιπρόσθετης ψηφιακοαναλογικής μετατροπής, ιδίως εν μέσω πανδημίας.![]()
Όχι, εφόσον ο χρήστης θα έπρεπε να υποβληθεί σε περαιτέρω έξοδα για να προμηθευόταν αντικαταστάτρια συσκευή για κάποια που θα τον κάλυπτε έχοντάς την ήδη στην κατοχή του...Δηλαδή, δεν είναι μαγεία;
Κάνα μυστικό κρυφού ματσινγκ χροιών γαργαλιστικών της ξυνής με το βαθύ λαρύγγι;
...
Τώρα που θυμήθηκα, το φτηνό το στερεο Ice module 125 που βγάζει 250 βατ γεφυρωμένο, και κοστίζει κάνα 100-ευρο, δε θα είναι "καλύτερο" από το Χέγκελ που λες; Ή έστω ισάξιο για αυτή την ποταπή χρήση;
Ήρεμα ρωτάω.
Για να πλάθεται στη συνείδηση μια εντύπωση ελέγχου εξασκούμενου αποκλειστικά από τις δικές μας προτιμήσεις τουλάχιστον σε κάποιους τομείς......
Όπως καταλαβαίνετε, αυτός ο τρόπος οδηγεί σε σφάλματα, που προφανώς δεν θέλουμε. Ή μήπως τα θέλουμε; Κι αν τα θέλουμε, γιατί τα θέλουμε;