Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τελικά το πρόβλημα με τα αρχεία mkv με κωδικοποίηση x 264 ξεπεράστηκε, αφού μετονόμασα το αρχείο αφαιρώντας το x 264.Τα H 264 τα παίζει κανονικα, δεν παίζει όμως τα mkv x 264 που είναι η κωδικοποίηση όσων bluray έχω βρεί για κατέβασμα.
Ναι.1) Η μετατροπή DTS σε AC3 με το Xvid4PSP θα λειτουργήσει για τα αρχεία MKV που ναι μεν παίζουν κρύσταλλο αλλά χωρίς ήχο ?
Δεν ξέρω.2) Και δεύτερον γιατί δεν βλέπει τα MKV που είναι άνω των 6-7 gb ?
Max εισαι ψαγμενο ατομο! εχω την 47 sl9000 led :131: της lg γιατι δεν μπορω να μεταφερω με μπλουτουθ αρχεια βιντεο και mp3 στην τηλεοραση αλλα μονο εικονα;:112:Πράγματι, κι εγώ από τη δοκιμή που είχα κάνει, το ίδιο συμπέρασμα είχα βγάλει: οι matroskas δείχνουν κανονικά την εικόνα, ανεξάρτητα της κωδικοποίησης του ήχου. Απλά αν αυτή είναι DTS, τότε ο ήχος δεν ακούγεται -από τα ηχεία της τηλεόρασης τουλάχιστον.
Δυστυχώς δεν είχα ούτε εγώ τη δυνατότητα να διαπιστώσω εάν η οπτική έξοδος κάνει pass-through προς εξωτερικό αποκωσικοποιητή. Ακόμα κι αν αυτό δε συμβαίνει όμως, δεν είναι καταστροφικό, δεδομένης της ευκολίας με την οποία μετατρέπεται ο ήχος DTS σε AC3. Σίγουρα βέβαια είναι πιο βολικό, αν μπορεί να αποφευχθεί αυτή η μετατροπή...
Ήχο μεταφέρει απ ότι ξέρω απο συμβατό κινητό τηλέφωνο.Μήπως δεν αναγνωρίζει τα αρχεία με κατάληξη mp3 μέσω της bluetooth σύνδεσης;Max εισαι ψαγμενο ατομο! εχω την 47 sl9000 led :131: της lg γιατι δεν μπορω να μεταφερω με μπλουτουθ αρχεια βιντεο και mp3 στην τηλεοραση αλλα μονο εικονα;:112:
http://www.ledtvreviews.co.uk/lg-led-tv/lg-42-inch-led-tv/lg-42sl9000-led-tv-review/You can even pair a Bluetooth phone and play tracks direct from the TV.
Εξαρτάται.Η δικιά μου αν και 2ετίας δεν έχει και μεγάλη παραμόρφωση.Πάντως η χρ'ηση σε 4/3 καλό είναι να μην είναι πολύωρη.
...και το MTV....κρίμα πάντως γιατί μόνο το σκαι παίζει σωστά...
τραγική κατάσταση....βλέπω διαφήμιση με μια μπάλα και αντι για μπάλα βλέπω ένα αυγό :103::103:..τι να πώ...χάλια......και το MTV.
φιλε μου εγω εχω την samsung 7000 led 40' και κανει αυτο που αναφερεις και σε δυο και τρια σημεια αλλοτε λιγοτερο και αλλοτε περισσοτερο.ολες οι samsung led το κανουν αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο... δεν ειναι κατι σημαντικο θα το συνιθησεις σιγα σιγα....:114::114:Νέος στο φόρουμ. Πριν τρεις μέρες πήρα την Samsung UE37C6600 που εκτός από τα άλλα, παίζει και από στικ και σκληρό 2,5 (Μάλιστα γράφει και σε αυτό μόνο ψηφιακά κανάλια. Αυτή είναι και η διαφορά της με την κατά τα άλλα πανομοιότυπη C6500, που δυστυχώς δεν γνωρίζει κανένας πωλητής). Μάλιστα έχει 2 θύρες ῾υσβ῾. Πάρα πολύ καλή εικόνα ακόμη και από divx 700mb! Τα HD .avi δε, ΤΕΛΕΙΑ! ακόμη και αυτά με DTS ήχο. Δοκίμασα και .mkv, παίζει αλλά δεν πρόσεξα το φορμά του ήχου.
Το μόνον πρόβλημά μου είναι δύο περιοχές (κάτω δεξιά γωνία και λίγο πάνω αριστερά από το κέντρο) που εμφανίζονται πιό λευκές σε σκούρες εικόνες ή χωρίς εικόνα στιγμές (π.χ. κατά την αλλαγή σε media player). Το έχει προσέξει κάποιος άλλος, είναι όντως πρόβλημα ή είναι θέμα led και είναι φυσιολογικό? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :117: