CD from MP3, ομαδικό test...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας ακουσει καποιος τα πρωτα 9 δευτερολεπτα (μετα εχει τις εκνευριστικες ...καραμουζες :cool_11: ) και θα καταλαβει (οχι οτι χρειαζεται να τ ακουσει καποιος ολο το κομματι) .
Όλο μέλι - μέλι και από τηγανίτα τίποτα... :cool_11:
Πες μας λοιπόν το αποτέλεσμα αφού το κατάλαβες... :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Πες μας λοιπόν το αποτέλεσμα αφού το κατάλαβες... :cool_4:
Θα σε κρατησω σε αγωνια ......

αλλαξα γνωμη ως προς το φυσημα (παρ ολο που θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο , αν δεν ειχαν παρεισφρησει equalizer )

.....το πιο ησυχο απο 0-2 sec και το πιο ..ανησυχο απο 3sec-5sec(και μετα) ειναι το αυθεντικο .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

αλλαξα γνωμη ως προς το φυσημα (παρ ολο που θα επρεπε να ισχυει το αντιθετο , αν δεν ειχαν παρεισφρησει equalizer )

.....το πιο ησυχο απο 0-2 sec και το πιο ..ανησυχο απο 3sec-5sec(και μετα) ειναι το αυθεντικο .
Γιατί άλλαξες γνώμη? Πώς έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...αλλαξα γνωμη...
Μου αρέσει η σιγουριά σου και η αποφασιστικότητά σου.
Εσύ είσαι αυτός που θα άκουγες τις διαφορές σε δευτερόλεπτα διότι είναι τεράστιες και έχουν περάσει 5 μέρες χωρίς να αποφασίσεις?... :cool_11: :cool_11:
LUXMAN said:
...
Εγω και πολλοι αλλοι ακουμε διαφορες και μεγαλες μαλιστα .
Άστο βρε μην το κουράζεις άλλο, καταλάβαμε... :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επιμένεις? )(
Μήπως θέλεις να αναθεωρήσεις, λόγω αμφιβολιών? :cool_11:

Αμα δεν μπορει να ξεχωρισει καποιος το mp3 ειναι κουφος με διπλωμα !!
Γιατι με το Hi End δεν πρεπει ν ασχολειται οποιος απλως πιθανολογει οτι ισως δεν καταλαβει διαφορες .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστα ξέρεις γιατί επιμένει? Γιατί κατάλαβε τις διαφορές από το 1ο δευτερόλεπτο που άκουσε τα τραγούδια παρα-παρα-παρα-παρα-παρα προχθές αλλά μας κάνει πλάκα μέχρι σήμερα... :cool_11: :cool_11:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μου αρέσει η σιγουριά σου και η αποφασιστικότητά σου.
Εσύ είσαι αυτός που θα άκουγες τις διαφορές σε δευτερόλεπτα διότι είναι τεράστιες και έχουν περάσει 5 μέρες χωρίς να αποφασίσεις?... :cool_11: :cool_11:

Άστο βρε μην το κουράζεις άλλο, καταλάβαμε... :cool_4:
Δεν εισαι σε θεση να με εγκαλεις γιατι περασαν 5 , 4 η 15 μερες και δεν αξιολογησα το CD .
Εγω θα αποφασισω ποτε θα ασχοληθω μαζι του και χαραμισα σημερα 5 λεπτα απ τη ζωη μου προκειμενου ν ακουσω 2 πραγματα στο χωρο της δουλειας μου με ηχεια που απεχουν πολυ απο B&W 802D .
Ακομα και ετσι οι διαφορες ειναι εμφανεις (με ηχεια των 400 ευρω , CHARIO βεβαια:happy_9: ) .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν εισαι σε θεση να με εγκαλεις γιατι περασαν 5 , 4 η 15 μερες και δεν αξιολογησα το CD .
Ενώ εσύ είσαι σε θέση - έχεις το δικαίωμα να αποκαλείς όποιον θέλεις κουφό και άσχετο επειδή έκανε το ίδιο test όρθιος στο διάστημα 2 λεπτών? wall_1

- Να σου πω κάτι?
Ακόμη και τώρα έχεις ελπίδες. Αρκεί να παραδεχτείς πόσο πολύ βιάζεσαι και πόσο επιπόλαιος είσαι στην κρίση σου, τόσο για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, όσο και για τον εαυτό σου. Αντέχεις?... :cool_4:

Reaction score
5
Τα tracks 3 & 6 είναι τα ασυμπίεστα ( CDDA)
Tα υπόλοιπα είναι MP3 ( MPEG).

Εκ πρώτης όψεως δεν είσαι κούφος, "happy_1" με ένα ζαπινγκ που μόλις έκανα θα συμφωνήσω μαζί σου :happy_8:

Περισσότερα και την τελική μου άποψη θα την ακούσετε γύρο στα μεσάνυχτα απόψε που θα καθαρίσει και το ρεύμα :happy_5:

Κοιτά ρε να δεις ο g.kar ακούει καλά για τα χρόνια του :happy_9:

:bravo:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε και είπα ότι αυτός το μετάνιωσε...
Να το δέσω ή να περιμένω δεύτερη version? Εσύ είχες δηλώσει πως οι διαφορές ακούγονται και από ηχεία PC. :cool_4:

Σε ευχαριστούμε anyway, τουλάχιστον εσύ με το που το πήρες μας ενημέρωσες για αυτό που άκουσες...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ενώ εσύ είσαι σε θέση - έχεις το δικαίωμα να αποκαλείς όποιον θέλεις κουφό και άσχετο επειδή έκανε το ίδιο test όρθιος στο διάστημα 2 λεπτών? wall_1
Το τεστ το εστησες ωστε μειωνοντας εμενα να ιαθει το τρωθεν κυρος αυτου που σας φιλοξενησε στον επαγγελματικο χωρο του ;;

Reaction score
5
Άντε και είπα ότι αυτός το μετάνιωσε...
Να το δέσω ή να περιμένω δεύτερη version? Εσύ είχες δηλώσει πως οι διαφορές ακούγονται και από ηχεία PC. :cool_4:

Σε ευχαριστούμε anyway, τουλάχιστον εσύ με το που το πήρες μας ενημέρωσες για αυτό που άκουσες...
Είπαμε να περιμένεις :happy_8: απλά πήγα για 5 λεπτά σπίτι για άλλη δουλεία και βρήκα και το cd και είπα να σου αποδείξω ότι δεν είμαι κότα. :prof:

Τελική γνωμάτευση απόψε. Όπως βλέπεις και από το ip ήρθα ξανά πίσω στο γραφείο. )(

Reaction score
250
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Το τεστ το εστησες ωστε μειωνοντας εμενα να ιαθει το τρωθεν κυρος αυτου που σας φιλοξενησε στον επαγγελματικο χωρο του ;;
Φίλε Ρένο είμαι πολύ θυμωμένος και στενοχωρημένος με αυτό που

έγραψες !

Με κανένα τρόπο δεν έπρεπε να εμπλέξεις στην υπόθεση ένα εξαιρετικό

άνθρωπο και επαγγελματία !

Ειδικά εσύ που τυχαίνει λόγω συγγένειας με βασικό στέλεχος

της "Τηλεοπτικής" να γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα!

Σε παρακαλώ να επανορθώσεις άμεσα ....

ΥΓ. Σε παρακαλώ σαν φίλος και όχι φυσικά σαν συντονιστής !

Αλλωστε δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή σου σε αυτό το

νταβαντούρι ! Θα μπορούσες να μην συμμετέχεις όπως κάναμε

και πολλοί άλλοι ......

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Φίλε Ρένο είμαι πολύ θυμωμένος και στενοχωρημένος με αυτό που

έγραψες !

Με κανένα τρόπο δεν έπρεπε να εμπλέξεις στην υπόθεση ένα εξαιρετικό

άνθρωπο και επαγγελματία !

Ειδικά εσύ που τυχαίνει λόγω συγγένειας με βασικό στέλεχος

της "Τηλεοπτικής" να γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα!

Σε παρακαλώ να επανορθώσεις άμεσα ....

ΥΓ. Σε παρακαλώ σαν φίλος και όχι φυσικά σαν συντονιστής !

Αλλωστε δεν ήταν υποχρεωτική η συμμετοχή σου σε αυτό το

νταβαντούρι ! Θα μπορούσες να μην συμμετέχεις όπως κάναμε

και πολλοί άλλοι ......
Οταν ειχα γραψει την αποψη μου για αυτους που συμμετειχαν στο ατυπο τεστ mp3 και ασυμπιεστου ηχου στην ΤΉΛΕΟΠΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τα Classe και τα θηρια της B&W δεν ηξερα ποιος ειχε λαβει μερος . Αρα δεν στρεφομουν προσωπικα εναντιον κανενος αφου αγνοουσα τους συμμετεχοντες .

Ακομα και σημερα πιστευω ακραδαντα οτι δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για HIEND συστημα και να μην ειναι αντιληπτες αμεσα οι διαφορες μεταξυ mp3 και ασυμπιεστου ηχου . Δυο πραγματα σημαινει : 1) η το συστημα δεν αξιζει τον χαρακτηρισμο HiEnd και τα κολακευτικα λογια ηταν ....κολακευτικα μονο 2) η οι ακροατες δεν ειναι σε θεση να κανουν εκτιμησεις περι ηχου για διαφορους λογους μεσα στους οποιους ειναι και η κουφαμαρα .

Οσον αφορα τον Βασιλη αν διαβασει http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37581 καποιος τα σχολια μου αυτα προηγηθηκαν της ανακοινωσης οτι ηταν εις εξ αυτων που προτιμησαν το mp3 θα καταλαβει οτι .
Εγω δεν εχω κατι να χωρισω με τον Βασιλη ουτε τοτε ουτε τωρα φυσικα .

Αντιθετως καποιοι στο AVSITE εχουν μενος απεναντι μου και προσπαθουν με καθε τροπο να με μειωσουν .

Αυτο το τεστ ετοιμαστηκε ετσι ωστε να ρεζιλευτουν ολοι οσοι εκφραζουν γνωμη . Θα ηθελα καποια στιγμη να μαζευτουμε καμποσοι εμπρος απο ενα PC και να επαναλαβουμε την διαδικασια μετατροπης σε mp3 και μετα να δουμε αν θα ειναι ιδιο το αποτελεσμα με του δοκιμιου :happy_4: .

Reaction score
2
Ρε συ Μαρινο, δεν νομιζεις θα ειναι πιο ευκολο και τιμιο να γραψεις μια λιστα προτιμησεων απο το να προσπαθεις να αποκαλυψεις συνομωσιες και φαντασματα? it's a yes or no question.

Βγαλε τα συμπερασματα σου, και μετα δεν νομιζω να σου στερησει κανεις το δικαιωμα του λογου.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρε συ Μαρινο, δεν νομιζεις θα ειναι πιο ευκολο και τιμιο να γραψεις μια λιστα προτιμησεων απο το να προσπαθεις να αποκαλυψεις συνομωσιες και φαντασματα? it's a yes or no question.

Βγαλε τα συμπερασματα σου, και μετα δεν νομιζω να σου στερησει κανεις το δικαιωμα του λογου.
Αυτο θα κανω αλλα δεν ικανοποιει οτι θα ασχοληθω το ΣΚ !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera