CD from MP3, ομαδικό test...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.392
Εγω του τα ελεγα του Τσαρουχα.
"Μην βαζεις οπερα, μην βαζεις οπερα...":cool_11:
Μα κι εγώ γι' αυτό βιάστηκα να "τελειώνω" με το τεστ, για να γλιτώσω γρήγορα από το μαρτύριο. :happy_9:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.392
Επίσης δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με το πόσα είναι τα αυθεντικά tracks και πόσα τα MP3.
Ούτε να ψάχνουμε το τι άλλο μπορεί να παίζεται με το τεστ, πονηρά σκεπτόμενοι.
Δεν είναι δοκιμασία για ντετέκτιβ, αλλά για πιθανή διαφορά μεταξύ ασυμπίεστων και συμπιεσμένων κομματιών.
Πιθανόν θα την ανακαλύψουμε, πιθανότερο όχι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάλιστα, για να δούμε.

- Ξεκινήσαμε με τα παρακάτω:
Εδω θαυμασαν το μεγαλειο των CLASSE και B&W και δεν μπορουν να ξεχωρισουν το ασυμπιεστο απο το συμπιεσμενο ;;;; Αχα χα χα χα . 2 στους 4 = 50% . Μαλιστα .
Αμα δεν μπορει να ξεχωρισει καποιος το mp3 ειναι κουφος με διπλωμα !! :happy_8::happy_8:
Γιατι με το Hi End δεν πρεπει ν ασχολειται οποιος απλως πιθανολογει οτι ισως δεν καταλαβει διαφορες .
Εγω και πολλοι αλλοι ακουμε διαφορες και μεγαλες μαλιστα . Καποιοι οι οποιοι λιβανιζαν , απο υποχρεωση ,τα μηχανηματα της αντ/πειας που τους φιλοξενησε δεν ηταν σε θεση να ξεχωρισουν ενα εξ ορισμου χαμηλης ποιοτητας σημα η μαλιστα το προτιμουσαν !! Κατα τ αλλα εντυπωσιαστηκαν απο τον σπουδαιο ηχο των Classe και των B&W !! Ελεος !!......
Θα μου δωσετε επιτελους το περιφημο CD ;;; Δεσμευομαι να ανακαλυψω επισης και διαφορετικους βαθμους συμπιεσης !!!!
Αντε !! Ακομα ;;;;
- Και καταλήγουμε στα πρόσφατα:
Παραπροχτες το παρελαβα . Σημερα προτακουσα στο μαγαζι 5 - 6 λεπτα στα πεταχτα . Καλα πιο εκνευριστικο κομματι δεν βρηκες ρε Νικο ;Το Σ/Κ θα το αξιολογησω .
Πως ξερουμε οτι εχουμε παρει ολοι το ιδιο CD ;; Οταν εσυ ηδη παραδεχεσαι οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι ολα MP3 η ολα ασυμπιεστα ;
Γιατι να μην υποθεσει καποιος οτι εδωσες μα ανακατεμενη σειρα διαφορετικο CD στον καθενα ; Η ευχαριστη προοπτικη ειναι να ξερεις και να ανακοινωσεις μετα την σειρα των κομματιων που εδωσες στον καθενα και η δυσαρεστη απλα να τα εδωσες ανακατεμενα .
Μαρίνε, νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε τι έχεις αποκομίσει από τις ακροάσεις του cd (που έχεις στα χέρια σου από παρα-παρα-πρα-παρα-παρα προχθές) μέχρι στιγμής. Επίσης καταλάβαμε και πόσο επιπόλαιες ήταν οι μεγαλοστομίες σου, εκτός κι αν είσαι κουφός με δίπλωμα. Προσωπικά με τα παραπάνω είμαι καλυμμένος διότι είναι σαν να έχεις απαντήσει στο test...

thnx

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για να τελειώνουμε υπενθυμίζω ότι οι σωστές απαντήσεις βρίσκονται στα χέρια του Καφάτου και του Τσαντουλή πριν ξεκινήσουν οι αποστολές των cd και να σημειώσω ότι δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ πρόκειται κανείς σας να ξεχωρίσει το αυθεντικό αρχείο διότι είναι εντελώς αδύνατο, εκτός κι αν χρησιμοποιήσει κάποιο pc software ή είναι ο superman.

Απλά δεν γίνεται, μην παιδεύεστε άσκοπα, αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας... :happy_6:

- Θα περιμένουμε και δεν θα ανακοινώσουμε τις σωστές απαντήσεις πριν πει η πλειοψηφία την άποψή της.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ακομα και απο το φυσημα της εισαγωγης ακουγεται η διαφορα Νικο . :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μαρίνε, νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε τι έχεις αποκομίσει από τις ακροάσεις του cd (που έχεις στα χέρια σου από παρα-παρα-πρα-παρα-παρα προχθές) μέχρι στιγμής. Επίσης καταλάβαμε και πόσο επιπόλαιες ήταν οι μεγαλοστομίες σου, εκτός κι αν είσαι κουφός με δίπλωμα. Προσωπικά με τα παραπάνω είμαι καλυμμένος διότι είναι σαν να έχεις απαντήσει στο test...

thnx
Νομιζεις βρε οτι δεν εχω αλλη δουλεια απο το να τρεξω και να τσεκαρω το CD ;; :happy_8:

Την Δευτερα θα παρεις τα αποτελεσματα . Μην βιαζεσαι .

Ολοι ξερουμε πως αντικειμενικος σκοπος ειναι να μειωθουν μεσα απο την διαδικασια αυτη καποιοι που δεν τους χωνευετε . Καποιοι δεν θα σας κανουν την χαρη ομως .

Reaction score
5
Εγώ δεν παρέλαβα ακόμα αλλά περιμένω τον εσ-πρεσβσβσβσβσβσβσβσβσβσβ να βρεθούμε το ΣΚ να το ακούσουμε στο Ρεγκουνάμαξο μπας και βγάλουμε άκρη...

Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως. Πολύ μεγάλο :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ολοι ξερουμε πως αντικειμενικος σκοπος ειναι να μειωθουν μεσα απο την διαδικασια αυτη καποιοι που δεν τους χωνευετε . Καποιοι δεν θα σας κανουν την χαρη ομως .
Αυτο δεν το καταλαβα.
Μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα σε παρακαλω πολυ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Την Δευτερα θα παρεις τα αποτελεσματα . Μην βιαζεσαι .
Εντάξει, άσε τα αποτελέσματα όχι για την Δευτέρα, ούτε για την Μεγάλη Δευτέρα αλλά για την Κυριακή του Πάσχα, μπας και έρθει θεία επιφώτιση με τις σωστές απαντήσεις ή ο καλός Θεούλης σου δώσει αντί για αυτιά specrtum analyzers... :cool_11:

- Όσο για τα υπόλοιπα... κουκουρούκου κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως πάντα δηλαδή... :happy_4:

Reaction score
313
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

"Στου Μανώλααα, την ταβέρνααα, έπεσε μια τουφεκιά. Μπαμ!
Και τρυπήσαααν, τα βαρέλιααα και χυθήκαν τα κρασιά. Φσσσσσστ!
Εεε...ρεεε...τζουουμ τριάντα ένα, ερετζουμ τριανταδυό
ερετζούμ τριάντα τρία και μισό, έ-χό!"

Ο Πίκος Απίκος, σε συνεργασία με τον αστυνόμο Μπέκα,
εξερευνούν το "Μυστήριο του χρυσού αυτιού".
Θα καταφέρουν να βρουν το ΤΡΙΣάθλιο, αλλοιωμένο, πατσαβουρωμένο, το λερωμένο κι άπλυτο και παραπεταμένο Μου-Που-Τρία (πουλάκια κάθονταν κι έψαχναν το wav);
Θα στεφεί η προσπάθειά τους από ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποτυχία ή από ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία;

Η συνέχεια, επί της οθόνης.

Υ.Γ. Βρε Μιχάλη (Μελίδη), ακόμη δεν τους έχεις ενημερώσει για την ευεργετική επίδραση της Σουρωτής στη...χώνεψη;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εντάξει, άσε τα αποτελέσματα όχι για την Δευτέρα, ούτε για την Μεγάλη Δευτέρα αλλά για την Κυριακή του Πάσχα, μπας και έρθει θεία επιφώτιση με τις σωστές απαντήσεις ή ο καλός Θεούλης σου δώσει αντί για αυτιά specrtum analyzers... :cool_11:

- Όσο για τα υπόλοιπα... κουκουρούκου κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως πάντα δηλαδή... :happy_4:
Ας ακουσει καποιος τα πρωτα 9 δευτερολεπτα (μετα εχει τις εκνευριστικες ...καραμουζες :cool_11: ) και θα καταλαβει (οχι οτι χρειαζεται να τ ακουσει καποιος ολο το κομματι) .

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera