- Reaction score
- 22.977
Η διαδικασία μετατροπής σε mp3 δεν είναι για ξόδεμα σε άτομα με δείκτη νοημοσύνης μικρότερο του 11.
Με τις προηγουμενες δηλωσεις σου θα περιμενα να ειχες γραψει απο τους πρωτους, και εχει καποιο δικιο ο Νικος, αλλα θα μπρουσα να περιμενω λιγο ακομα.Αυτο θα κανω αλλα δεν ικανοποιει οτι θα ασχοληθω το ΣΚ !!
Οταν ειχα γραψει την αποψη μου για αυτους που συμμετειχαν στο ατυπο τεστ mp3 και ασυμπιεστου ηχου στην ΤΉΛΕΟΠΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τα Classe και τα θηρια της B&W δεν ηξερα ποιος ειχε λαβει μερος . Αρα δεν στρεφομουν προσωπικα εναντιον κανενος αφου αγνοουσα τους συμμετεχοντες .
Ακομα και σημερα πιστευω ακραδαντα οτι δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για HIEND συστημα και να μην ειναι αντιληπτες αμεσα οι διαφορες μεταξυ mp3 και ασυμπιεστου ηχου . Δυο πραγματα σημαινει : 1) η το συστημα δεν αξιζει τον χαρακτηρισμο HiEnd και τα κολακευτικα λογια ηταν ....κολακευτικα μονο 2) η οι ακροατες δεν ειναι σε θεση να κανουν εκτιμησεις περι ηχου για διαφορους λογους μεσα στους οποιους ειναι και η κουφαμαρα .
Οσον αφορα τον Βασιλη αν διαβασει http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37581 καποιος τα σχολια μου αυτα προηγηθηκαν της ανακοινωσης οτι ηταν εις εξ αυτων που προτιμησαν το mp3 θα καταλαβει οτι .
Εγω δεν εχω κατι να χωρισω με τον Βασιλη ουτε τοτε ουτε τωρα φυσικα .
Αντιθετως καποιοι στο AVSITE εχουν μενος απεναντι μου και προσπαθουν με καθε τροπο να με μειωσουν .
Αυτο το τεστ ετοιμαστηκε ετσι ωστε να ρεζιλευτουν ολοι οσοι εκφραζουν γνωμη . Θα ηθελα καποια στιγμη να μαζευτουμε καμποσοι εμπρος απο ενα PC και να επαναλαβουμε την διαδικασια μετατροπης σε mp3 και μετα να δουμε αν θα ειναι ιδιο το αποτελεσμα με του δοκιμιου :happy_4: .
Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα δεν είναι λάθος. Δεν είσαι ούτε απατεώνας ούτε κακός άνθρωπος. Ανασφαλής και άμυαλος είσαι και αυτό μπορεί να το μεταφράσει ο καθένας όπως θέλει...Το τεστ το εστησες ωστε μειωνοντας εμενα να ιαθει το τρωθεν κυρος αυτου που σας φιλοξενησε στον επαγγελματικο χωρο του ;;
Καλά ρε σφραγίδα 17.9.07 από Θεσσαλονίκη και προσπαθήσατε να με αποκαλέσετε κότα? )(Κάτι μου λέει ότι σήμερα η Πάφος ακούει mp3... :dancing:
Παρόλα αυτά... σιγή ιχθύος. 8)
Αποφάσισε γιατί όπου να 'ναι θα τα ακούσεις κι εσύ... :happy_9:Κάτι δεν μου αρέσει η μου είναι άγνωστο σαν άκουσμα για συνηθισμένο mp3…
Επανέρχομαι
Ή 3) οι διαφορές μπορεί να είναι τόσο μικρές που να μην είναι αντιληπτές από την πλειοψηφία των ακροατών. Αν το encoding έχει γίνει από κάποιον που ξέρει τι κάνει (αλγόριθμος, bitrate κλπ), ελάχιστα αυτιά μπορούν να διακρίνουν διαφορές.Ακομα και σημερα πιστευω ακραδαντα οτι δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για HIEND συστημα και να μην ειναι αντιληπτες αμεσα οι διαφορες μεταξυ mp3 και ασυμπιεστου ηχου . Δυο πραγματα σημαινει : 1) η το συστημα δεν αξιζει τον χαρακτηρισμο HiEnd και τα κολακευτικα λογια ηταν ....κολακευτικα μονο 2) η οι ακροατες δεν ειναι σε θεση να κανουν εκτιμησεις περι ηχου για διαφορους λογους μεσα στους οποιους ειναι και η κουφαμαρα .
.
Ψάλλε και ερχομέ, έχω διορία μέχρι τα μεσάνυχτα σίγουρα έκανες αλλά κόλπα και θα ήθελα να ήξερα το μέγεθος του αρχείου σε σχέση με τα συνηθισμένα mp3.Αποφάσισε γιατί όπου να 'ναι θα τα ακούσεις κι εσύ... :happy_9:
Ένα pm με το τηλέφωνό σου και θα κανονίσω από Δευτέρα να βρεθούμε μιας και είμαστε από την ίδια πόλη. :cool_4:Πως μπορουμε να προμηθευτουμε το εν λογω CDακι?
Μην το βάζεις κάτω, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο... :happy_9:Θα ξαναπροσπαθήσω όμως μετ' επιτάσεως και αύριο .
σωστά . Γρήγορα ναι , πρόχειρα όχι :crazy_3:Μην το βάζεις κάτω, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο... :happy_9: