- Reaction score
- 164
Συμπέρασμα (δικό μου): άνθρακες ο θησαυρός... Προς το παρόν δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να παίζει συμβατικά DVD, mp3 και να δείχνει τον καιρό... 
To island fever ειναι HD-wmv.Δοκιμασε να στειλεις τον ηχο απο τις αναλογικες εξοδους.Πρεπει να δουλευει ετσι.( Ετσι το κανει το Snazio τουλαχιστον στα HD-WMV )kostis7gr said:Λοιπόν, μετά από αρκετές ώρες πια με το kiss έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα...
Πάντως το Island Fever :twisted: το παίζει αν και χωρίς ήχο. Αλλά ποιος χρειάζεται τον ήχο στον island fever??? :mrgreen: :mrgreen:
Τώρα τι να πει κανείς.... σα να' χεις δίκιο....unforgiven said:Συμπέρασμα (δικό μου): άνθρακες ο θησαυρός... Προς το παρόν δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να παίζει συμβατικά DVD, mp3 και να δείχνει τον καιρό...![]()
Φίλε unforgiven ο "δίσκος της γύρας" είναι τίγκα στα "τσου φαιλζ". Απο αυτά του δίσκου μερικά δεν μου πάιζουν και εμένα.unforgiven said:Προσωπικά προσπαθώ από τα αρχεία που είχε ο δίσκος που κάνουμε βόλτες
Ts δεν έχω, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω πού θα βρω![]()
Μάνο σε καταλαβαίνω απόλυτα.Μάνος Νοικοκυράκης said:Αργησα να γράψω για τις δικές μου εντυπώσεις γιατι προσπαθώ τόσο καιρό να δω μήπως κάνω κάτι λάθος, ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων το γιατί δεν έχω ευχαριστηθεί ως τώρα HD (άλλωστε δεν το αγόρασα σαν άλλο ένα DVD, από τέτοιο είχα!).
Από την άλλη μεριά διάβαζα και κάποια καλά posts για το ρημάδι (sorry, το KISS) και αυτό με έκανε να το ψάχνω περισσότερο.
Λοιπόν, οποιοδήποτε υλικό HD προσπαθήσω να παίξω και από οποιαδήποτε πηγή (γραμμένο σε DVD, από εξωτερικό σκληρό ή με το PC Link), είτε δεν το παίζει καθόλου είτε το παίζει με την μορφή γρήγορου slideshow φωτογραφιών (!!!). Δεν λέω, ωραίες οι φωτογραφίες που δείχνει!
Για ήχο, ούτε λόγο βέβαια (πως να βγάλει ήχο με τόσα σπασίματα του video...).
Το Windows Media Connect δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω (μήπως δεν δουλεύειοπότε ούτε WMV HD μέσω του PC έχω καταφέρει να δω, αν και νομίζω πως ακόμη κι αν δούλευε τα αποτελέσματα δεν θα ήταν καλά στην ασύρματη μεταφορά HD υλικού.
Φυσικά και έκανα την αναβάθμιση του firmware. Το μόνο παραπάνω που είδα ήταν ts files με σπασίματα φυσικά!
Κρίμα, γιατί από την εικόνα που πήρα στην AMOI (έστω και με τα προβλήματα που προανέφερα), θα μπορούσε να είναι το τέλειο ζευγάρι!
Αλήθεια, από την KISS τι λένε; Αναμένεται σύντομα κανένα νέο firmware μπας και παίξει τα video για τα οποία πολυδιαφημίστηκε και για τα οποία σπεύσαμε να το αγοράσουμε;
Ή μήπως πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να αγοράσω και το Snazio και να χρησιμοποιήσω το KISS σαν βάση του!!!
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά εγώ αντί για το PC-LINK χρησιμοποιώ το PAD Kiss Server (http://sourceforge.net/projects/padkiss) και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα (παίζω nerodigital αρχεία και divx). Τρέχει σαν Service και σε αφήνει να κάνεις browse σε όλους τους σκληρους σου δίσκους ελεύθερα.Μάνος Νοικοκυράκης said:Το Windows Media Connect δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω (μήπως δεν δουλεύειοπότε ούτε WMV HD μέσω του PC έχω καταφέρει να δω, αν και νομίζω πως ακόμη κι αν δούλευε τα αποτελέσματα δεν θα ήταν καλά στην ασύρματη μεταφορά HD υλικού.
Εδώ θα πρέπει να μιλήσει ο Ανδρέας για το πόσο εκτίθεται αυτός και το site (βασικό για μένα) αν τα μαζέψουμε όλοι όσοι έχουμε πρόβλημα και τα επιστρέψουμε. Όπως είπε και ο Μάνος,, αν δεν ήταν ομαδική η αγορά κάποιος θα είχε καπέλο Kiss...Μάνος Νοικοκυράκης said:Αν δεν ήταν το powerbuy και τα παιδιά του avsite τα οποία εκτιμώ και τα οποία επίσης φαίνεται να έχουν εξαπατηθεί, η αντίδρασή μου θα ήταν τελείως διαφορετική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το θέμα πρέπει να μείνει έτσι.