Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
Συμπέρασμα (δικό μου): άνθρακες ο θησαυρός... Προς το παρόν δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να παίζει συμβατικά DVD, mp3 και να δείχνει τον καιρό... :(

Reaction score
5
kostis7gr said:
Λοιπόν, μετά από αρκετές ώρες πια με το kiss έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα...

Πάντως το Island Fever :twisted: το παίζει αν και χωρίς ήχο. Αλλά ποιος χρειάζεται τον ήχο στον island fever??? :mrgreen: :mrgreen:
To island fever ειναι HD-wmv.Δοκιμασε να στειλεις τον ηχο απο τις αναλογικες εξοδους.Πρεπει να δουλευει ετσι.( Ετσι το κανει το Snazio τουλαχιστον στα HD-WMV )
Ισως η περιπτωση ειναι η ιδια

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Πάντως το Island Fever :twisted: το παίζει αν και χωρίς ήχο. Αλλά ποιος χρειάζεται τον ήχο στον island fever??? :mrgreen: :mrgreen:
Xωρις βογκητα Island fever?????

Reaction score
2
unforgiven said:
Συμπέρασμα (δικό μου): άνθρακες ο θησαυρός... Προς το παρόν δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να παίζει συμβατικά DVD, mp3 και να δείχνει τον καιρό... :(
Τώρα τι να πει κανείς.... σα να' χεις δίκιο....

Reaction score
164
Ασχολήθηκα και άλλο μαζί του... Το μόνο που παίζιει καλά, τουλάχιστον από τα δικά μου αρχεία είναι ο τελικός του champions league... Με τα λεφτά βέβαια που έδωσα για το Kiss θα μπορούσα να πάω στο γήπεδο να τον δω και να το λέω και στα εγγόνια μου, αλλά πού να ήξερα... :(
Ανακεφαλαιώνω:
-Είναι αργό στην πλοήγηση στα menu και φαίνεται γενικά "τα ζώα μου αργά"
-Είδε τα αρχεία του PC με το Media Connect και το EzLink NG, αλλά παίζει ό,τι έπαιζε (τον τελικό δηλαδή), με τη διαφορά ότι κάνει πολλή ώρα να ξεκινήσει και μετά από 10-20δευτερόλεπτα παίζει σε slow motion... To Kiss PC-Link "σκάει" μόλις πάω να δω βίντεο. MP3 πάντως παίζει...
-Ως MP3 player έχει τις εντελώς βασικές δυνατότητες: Ένα φάκελο παίζει και αυτό ήταν όλο. Ούτε playlists ούτε τίποτε άλλο.
Τελικά χρησιμεύει περισσότερο στο να ψαρώνει τους επισκέπτες (ιδίως με σηκωμένες τις κεραίες).
Τι στην οργή το βγάλανε, αν είναι να μην παίζει τίποτα και να θέλει χίλιες δύο αλχημείες να ακούσουμε ήχο; :?
Άντε τώρα να περιμένω τη Microsoft να κάνει τίποτα με το HD Dvd του 360....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχω παραλάβει και το δικό μου αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

Διαβάζοντας πάντως όλα τα post έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... δεν μπορεί σε άλλα players να παίζει .ts κανονικά σε άλλα να παίζει χωρίς ήχο, σε άλλα να κολλάει τα wmv και σε άλλα players όχι...

Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθώ εκτενέστερα και θα βγάλω έναν οδηγό στο τι παίζει το player και κυρίως ΠΩΣ το παίζει...

Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι κάποια .ts που ενδεχομένως έχετε είναι σε Pal και κάποια άλλα είναι σε ntsc. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝU την ρύθμιση για να τα παίζει σωστά!

Επίσης τα μενού του είναι απίστευτα γρήγορα! Τα πιο γρήγορα που έχω δει σε divx players (και έχω δοκιμάσει αρκετά!) Αλλά δεν είναι απλό dvd player... είναι divx player!

Θα επανέλθω το Σαββατοκύριακο...

Reaction score
164
Προσωπικά προσπαθώ από τα αρχεία που είχε ο δίσκος που κάνουμε βόλτες :)
Ts δεν έχω, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω πού θα βρω ;)

Reaction score
14
unforgiven said:
Προσωπικά προσπαθώ από τα αρχεία που είχε ο δίσκος που κάνουμε βόλτες :)
Ts δεν έχω, αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω πού θα βρω ;)
Φίλε unforgiven ο "δίσκος της γύρας" είναι τίγκα στα "τσου φαιλζ". Απο αυτά του δίσκου μερικά δεν μου πάιζουν και εμένα.

Πιστεύω ότι κάτι έχει να κάνει με τα headers μερικών αρχείων.

Κάνω κάποια πειράματα και προσπαθώ να δώ αν αλλάξω μερικά πράγματα σε μερικά αρχεία που δεν πάιζουν αν θα τα καταπιεί το KISS τελικά.

Reaction score
164
E, τότε, σύμφωνα με το νόμο του Μέρφυ, "τσου" ήταν αυτά που άφησα στην απέξω γιατί δεν χώραγαν :)

Reaction score
0
Αργησα να γράψω για τις δικές μου εντυπώσεις γιατι προσπαθώ τόσο καιρό να δω μήπως κάνω κάτι λάθος, ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων το γιατί δεν έχω ευχαριστηθεί ως τώρα HD (άλλωστε δεν το αγόρασα σαν άλλο ένα DVD, από τέτοιο είχα!).
Από την άλλη μεριά διάβαζα και κάποια καλά posts για το ρημάδι (sorry, το KISS) και αυτό με έκανε να το ψάχνω περισσότερο.
Λοιπόν, οποιοδήποτε υλικό HD προσπαθήσω να παίξω και από οποιαδήποτε πηγή (γραμμένο σε DVD, από εξωτερικό σκληρό ή με το PC Link), είτε δεν το παίζει καθόλου είτε το παίζει με την μορφή γρήγορου slideshow φωτογραφιών (!!!). Δεν λέω, ωραίες οι φωτογραφίες που δείχνει!
Για ήχο, ούτε λόγο βέβαια (πως να βγάλει ήχο με τόσα σπασίματα του video...).
Το Windows Media Connect δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω (μήπως δεν δουλεύει;) οπότε ούτε WMV HD μέσω του PC έχω καταφέρει να δω, αν και νομίζω πως ακόμη κι αν δούλευε τα αποτελέσματα δεν θα ήταν καλά στην ασύρματη μεταφορά HD υλικού.
Φυσικά και έκανα την αναβάθμιση του firmware. Το μόνο παραπάνω που είδα ήταν ts files με σπασίματα φυσικά!
Κρίμα, γιατί από την εικόνα που πήρα στην AMOI (έστω και με τα προβλήματα που προανέφερα), θα μπορούσε να είναι το τέλειο ζευγάρι!
Αλήθεια, από την KISS τι λένε; Αναμένεται σύντομα κανένα νέο firmware μπας και παίξει τα video για τα οποία πολυδιαφημίστηκε και για τα οποία σπεύσαμε να το αγοράσουμε;
Ή μήπως πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να αγοράσω και το Snazio και να χρησιμοποιήσω το KISS σαν βάση του!!!

Reaction score
14
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Αργησα να γράψω για τις δικές μου εντυπώσεις γιατι προσπαθώ τόσο καιρό να δω μήπως κάνω κάτι λάθος, ή μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων το γιατί δεν έχω ευχαριστηθεί ως τώρα HD (άλλωστε δεν το αγόρασα σαν άλλο ένα DVD, από τέτοιο είχα!).
Από την άλλη μεριά διάβαζα και κάποια καλά posts για το ρημάδι (sorry, το KISS) και αυτό με έκανε να το ψάχνω περισσότερο.
Λοιπόν, οποιοδήποτε υλικό HD προσπαθήσω να παίξω και από οποιαδήποτε πηγή (γραμμένο σε DVD, από εξωτερικό σκληρό ή με το PC Link), είτε δεν το παίζει καθόλου είτε το παίζει με την μορφή γρήγορου slideshow φωτογραφιών (!!!). Δεν λέω, ωραίες οι φωτογραφίες που δείχνει!
Για ήχο, ούτε λόγο βέβαια (πως να βγάλει ήχο με τόσα σπασίματα του video...).
Το Windows Media Connect δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω (μήπως δεν δουλεύει;) οπότε ούτε WMV HD μέσω του PC έχω καταφέρει να δω, αν και νομίζω πως ακόμη κι αν δούλευε τα αποτελέσματα δεν θα ήταν καλά στην ασύρματη μεταφορά HD υλικού.
Φυσικά και έκανα την αναβάθμιση του firmware. Το μόνο παραπάνω που είδα ήταν ts files με σπασίματα φυσικά!
Κρίμα, γιατί από την εικόνα που πήρα στην AMOI (έστω και με τα προβλήματα που προανέφερα), θα μπορούσε να είναι το τέλειο ζευγάρι!
Αλήθεια, από την KISS τι λένε; Αναμένεται σύντομα κανένα νέο firmware μπας και παίξει τα video για τα οποία πολυδιαφημίστηκε και για τα οποία σπεύσαμε να το αγοράσουμε;
Ή μήπως πρέπει να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να αγοράσω και το Snazio και να χρησιμοποιήσω το KISS σαν βάση του!!!
Μάνο σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Υπάρχουν δύο τινα. Το ένα να έχει πέσει σε χαλασμένο μηχάνημα. Το δέυτερο να προσπαθείς να δείς πράγματα απο το pclink?

Αν χρησιμοποιείς το PC-LINK περίμενε να γράψω το σαββατοκύριακο για ένα ενναλακτικό που ανακάλυψα. Ετοιμάζω αναλυτικές οδηγίες και πως θα το τρέξετε το εναλλακτικο .

Reaction score
164
Ως καταναλωτές δεν έχουμε δικαίωμα να τους τα φέρουμε στο κεφάλι, εχμμ... να τα επιστρέψουμε ήθελα να πω;
Όταν αγοράζω έναν εκτυπωτή, απαιτώ να εκτυπώνει. Όταν αγοράζω ραδιόφωνο, απαιτώ να πιάνει σταθμούς. Όταν αγοράζω HD Player, απαιτώ να παίζει HD. Τελεία και παύλα! :x
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θα λυθούν τα προβλήματα ΑΜΕΣΑ. Δύο χρόνια το παλεύουν να το βγάλουν, beta tester τσάμπα δεν γίνομαι, και πολύ περισσότερο όταν πληρώνω και από πάνω... Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν... Snazio ;)

Reaction score
5
mexri kai se DVD parousiase provlimata...
mpika se menu aplou afthentikou DVD kai to mono pou evlepa einai i mpara poigisis na pigenei deksia kai aristera xoris na vlepo ti epilego kai se poio menu eimai... mono i backround foto kai i mpara epilogis...

stin tixi ksekinisa tin tainia, dialeksa audio kai subtitles mesa apo tin tainia tin ora pou epaize gia na tin do opos prepei...

telospanton... eimai efxaristimenos apo tin eikona tou, ok... alla afou den kanei afta pou prepei... einai akrivo gia afta pou prosferei!
paromoia eikona pairneis kai apo ena oppo kai exei kai 100euro ligotero...

episis exo mia aporia... sto palio firmware, eixa ixo sta wmv... me spasimata eikonas... tora exo teleia eikona xoris katholou ixo...episis stamatise na vgazei ixo kai apo to shoutcast radio... ti egine? kathe firmware tha ftiaxnei 2 pramata kai tha xalaei 10?
exo akomi ligi ipomoni... na perimeno to epomeno firmware... meta ksekinao ta mail gia epistrofi stin kiss...

G

Gix

Guest
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά εγώ αντί για το PC-LINK χρησιμοποιώ το PAD Kiss Server (http://sourceforge.net/projects/padkiss) και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα (παίζω nerodigital αρχεία και divx). Τρέχει σαν Service και σε αφήνει να κάνεις browse σε όλους τους σκληρους σου δίσκους ελεύθερα.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ Gix, θα το δοκιμάσω.
Συμφωνώ απόλυτα με τον unforgiven.
Φαίνεται να έχουμε αποδεχθεί τελείως μοιρολατρικά μία απαράδεκτη κατάσταση, την οποία πληρώσαμε κιόλας!!!
Αν δεν ήταν το powerbuy και τα παιδιά του avsite τα οποία εκτιμώ και τα οποία επίσης φαίνεται να έχουν εξαπατηθεί, η αντίδρασή μου θα ήταν τελείως διαφορετική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το θέμα πρέπει να μείνει έτσι.
Ανδρέα, μόλις μπορέσω θα σου έρθω με το καρπούζι στη μασχάλη (εντάξει, με το KISS) να το δοκιμάσουμε μαζί μήπως και είναι ελατωματικό το συγκεκριμένο μηχανάκι. Αν όμως αποδειχθεί ότι όλα λίγο-πολύ παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα, ε τότε κάτι πρέπει να γίνει, έτσι δεν είναι;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Ρε παιδια εμενα δεν μου παιζει καν Original DVD......Παιζει λιγο και μετα κανει σπασιματα στην εικονα και χανει τον ηχο......... :shock:

Reaction score
164
Μάνος Νοικοκυράκης said:
Αν δεν ήταν το powerbuy και τα παιδιά του avsite τα οποία εκτιμώ και τα οποία επίσης φαίνεται να έχουν εξαπατηθεί, η αντίδρασή μου θα ήταν τελείως διαφορετική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το θέμα πρέπει να μείνει έτσι.
Εδώ θα πρέπει να μιλήσει ο Ανδρέας για το πόσο εκτίθεται αυτός και το site (βασικό για μένα) αν τα μαζέψουμε όλοι όσοι έχουμε πρόβλημα και τα επιστρέψουμε. Όπως είπε και ο Μάνος,, αν δεν ήταν ομαδική η αγορά κάποιος θα είχε καπέλο Kiss... :p

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Kαι σε μη Original DVD προβληματα (χανει τον ηχο-σπασιματα στην εικονα) αλλα σε μικρο βαθμο...

Reaction score
0
Ανέκδοτο: Αφήστε το να ξεκουραστεί...για να παίξει από SCART!!!!

Λοιπόν αφού ξενέρωσα με την περιπέτεια του περασμένου Σαββατοκύριακου δουλειές με κράτησαν στην Σητεία για μία εβδομάδα μακριά από το σπίτι μου και το μηχάνημα του ....Σατανά!!!!
Απόψε λοιπόν το βράδυ που γύρισα σπίτι είπα να δώ καμμιά ταινία όχι στο KISS (δεν ήθελα να χαλάσω την βραδιά μου πάλι), αλλά στο HTPC. Όλα τέλεια όπως κι ας λέτε ότι ένας υπολογιστής στο σαλόνι είναι δύσκολος, θέλει ρυθμίσεις, δοκιμάζει διαρκώς την υπομονή και τα νεύρα σου κτλ...Όλα αυτά τα κουλά τα κάνει το - δικό μου τουλάχιστον - KISS λέω εγώ...
Στο τέλος λέω δεν δοκιμάζω να δώ αν θα δώ εικόνα από το KISS? Φυσικά από HDMI και COMPONENT στον προβολέα μου πήρα ξανά τ' α#$%&%#@ μου!!!!! (συγνώμη αλλά αυτό το μηχάνημα έχει μια μαγική ικανότητα να σε κάνει ....Τούρκο σε δευτερόλεπτα). Λέω να δοκιμάσω από το SCART στην τηλεόραση και επιτέλους εικόνα!!!!!!!
Σειρά είχε το composite (εκεί να δείτε υψηλή ευκρίνεια ...με γραμμές και μπάρες να πηγαίνουν πέρα δώθε)!!!!!! :x :x :x
Συμπέρασμα δώσαμε 340 ευρω για να βλέπουμε με SCART και composite HD!!!!!!!!!! (ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ KISS ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ....ΤΡΟΧΟ!!!!!)
Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ........ που έλεγε κάποτε και ο Λουκιανός! Συγχωρείστε με όσοι με γνωρίζουν δεν με έχουν δεί ποτέ να μιλάω έτσι αλλά σε αυτή την περίπτωση νοιώθω να μην έχω άλλη υπομονή...
Αν δεν συμβεί κάποιο θαύμα το Σαββατοκύριακο δεν θα γράψω άλλα μπινελίκια αλλά την Πέμπτη που θα έρθω Αθήνα για δουλειές θα έχω παρέα το χαζοκούτι και ελπίζω μόνο ο παλιόφιλος Αντρέας να με βγάλει εμένα χαζό και ανίκανο να χειριστώ το δώρο του Θεού στα DVD PLAYERS!!!!!
Ήμαρτον πιά....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Καθως βλεπω πως αναφερθηκε πολλες φορες το ονομα μου , και ιδιως απο φιλους που εκτιμω απεριοριστα , τους παρακαλω παρα πολυ να μου πουν εαν εχω κανει λαθος καπου.
Υπηρξε μεγαλο ενδιαφερον για ενα προιον για το οποιο αποφασιστηκε να γινει ομαδικη αγορα.
Πριν απο την οριστικη αγορα πολλοι αποφασισαν να μην προχωρησουν λογω της μεγαλης καθυστεςρησης κυκλοφοριας.
Οταν τελικα ηρθε , γνωριζαμε ολοι μας απο πριν πως υπηρχαν καποια προβληματα τα οποια ελπιζαμε να λυθουν κυριως με αναβαθμισεις software.
Εχει γινει μονο μια αναβαθμιση(και αλλη μια μεσα στο Σ/Κ νομιζω) αλλα για ολα τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει βρηκαμε τον αποδιοπομπαιο τραγο.
Τωρα να κατσω να σας πω πως εχω αλλαξει 6 players ηδη , τα οποια δεν ειχα χρονο να δοκιμασω , δεν εχει σημασια μαλλον.
Να σας πω επισης πως απο την στιγμη που αρχισα να δοκιμαζω καποιες επιστροφες δεν βρηκα ουτε μια προβληματικη-πλην μιας στην οποια ο χρηστης δεν ειχε καταφερει να ολοκληρωσει την αναβαθμιση και φυσιολογικα κολησε- επισης δεν εχει σημασια.

Ωραια λοιπον , ειμαι παντα με την πλευρα του καταναλωτη κα δεν χρειαζεται να το αποδειξω νομιζω.
Τι πρεπει να κανουμε?
Τι πρεπει να κανω ωστε να μην ακουστουν ξανα προτασεις του υφους "εκτιθεται ο Ανδρεας και το AVSite"?
Ας δουμε τις επιλογες.

Επιστροφη?
Εαν υποθεσουμε πως εγω δεχομαι , δεν ειμαι παρα ενα μελος της επιχειρησης στην οποια εργαζομαι.
Αρα θα πρεπει να δεχτει και ο ιδιοκτητης.
Ας υποθεσουμε πως δεχεται λοιπον.
Εαν δεχτει δεν θα μπορεσει να υποστει το κοστος της αγορας και θα πρεπει να τα επιστρεψει στην αντιπροσωπεια.
Αρα θα πρεπει να δεχτει και η αντιπροσωπεια.
Ας πουμε πως δεχεται και αυτη.
Για να μην υποστει αυτη το κοστος θα πρεπει να τα επιστρεψει στην κατασκευαστρια εταιρεια.
Καταλαβαινετε πως υπαρχει μια αλυσιδα και εαν ενας κρικος σπασει δεν γινεται τιποτα.
Παρ'ολα αυτα ειμαι διατεθιμενος να προσπαθησω απο Δευτερα για να δω τι μπορει να γινει.
Για να μην ειναι υπολογο το AVSite πουθενα και σε κανεναν.

Φυσικα εννοειται πως σε οποιο power buy ακολουθησει(και ηδη συμβαινει στις περιπτωσεις Snazio , του HD δορ.δεκτη και του Tascam στην Hi End) δεν προκειται να ανακατευτω ποτε ξανα!

Να ειστε ολοι καλα , φιλαρακια!

Υ.Γ.Ηθελα να γραψω και αλλα σχετικα με τις επιλογες αλλα δεν προλαβαινω.Sorry!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis