Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
:142:
γεια σου Δημητριε....:126:
Δεν ξέρω ποιά θα ήταν η επιλογή του Μανώλη αλλά αυτό που ρωτάς δεν έχει καθόλου εύκολη απάντηση.Και μια ερωτηση προς τον Μανωλη Κ. ο οποιος τους μετρησε:
"Ποιον απο τους δυο θα επελεγες να παρεις σπιτι σου?"
Δημήτρη, ο μικρός είναι πολύ καλό μηχανάκι. Ελάχιστα έχει να ζηλέψει απ΄το μεγάλο, εκτός φυσικά απ΄το πλήρες CMS που σου προσφέρει ο X7.Μπαμπη μιας και εισαι εδω δεν μας λες δυο λογια σχετικα μεταξυ Χ7 και Χ3 που ουτως η αλλως δεν αναφερεται στο αρθρο του ΗΧΟΥ?
ευχαριστω.Το καλυψες το θεμα μου φαινεται.:126:Δημήτρη, ο μικρός είναι πολύ καλό μηχανάκι. Ελάχιστα έχει να ζηλέψει απ΄το μεγάλο, εκτός φυσικά απ΄το πλήρες CMS που σου προσφέρει ο X7.
Κατά τα άλλα, τα δύο μηχανάκια είναι πάρα πολύ κοντά, οι μικροδιαφορές τους πιό πολύ φαίνονται στις μετρήσεις παρά στο μάτι. Τα 2 χιλιάρικα όμως που ζητάει παραπάνω ο X7 είναι σημαντικά.
Εννοεις πως ο καθενας απο εμας εχει διαφορετικες αναγκες η/καιΔεν ξέρω ποιά θα ήταν η επιλογή του Μανώλη αλλά αυτό που ρωτάς δεν έχει καθόλου εύκολη απάντηση.
συμφωνα με το αρθρο ο καθενας υπερτερει καπου και μειονεκτει αλλου,ισως εννοει αυτο.Εννοεις πως ο καθενας απο εμας εχει διαφορετικες αναγκες η/και
προτιμησεις?:126:
Κυρίως αυτό... Εσύ πχ δεν ξέρω ποιόν θα διάλεγες, ειλικρινά.Εννοεις πως ο καθενας απο εμας εχει διαφορετικες αναγκες η/και
προτιμησεις?:126: