Techinsat Skystar HD2 !!!!

Reaction score
0
Καλά κάνεις και αναφέρεις φθηνότερα μαγαζιά. Θεωρώ πως την πληρωσα ακριβά και δεν την βλέπω να έρχεται κιόλας:(
Το συγκεκριμένο που αναφέρεις δεν το είχα βρει.

Reaction score
293
Απάντηση: Techinsat Skystar HD2 !!!!

Βρε παιδιά, η skystar HD2 είναι ίδια με την AD SP400 (δεν είναι κλώνος, απλά είναι κατασκευής twinhan και φέρει απλά το όνομα της technisat), μόνο το τηλεκοντρόλ διαφέρει (που είναι αυτό που δίνει η technisat και στις άλλες κάρτες) και το χρώμα (πράσινη η skystar HD2 αντί της κόκκινης AD SP400). Δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρήστε με το εξωτερικό, 90€ κάνει σε ελληνικό μαγαζί (χωρίς το CI, που το βρίσκεις με άλλα 40 περίπου σε άλλο μαγαζί όμως). Όπως έχω γράψει ήδη, ναι μεν υποστηρίζει κίνηση σε μοτέρ, και όντως το κινεί, αλλά δεν συνεργάζεται απολύτως σωστά με τα διάφορα προγράμματα, και έτσι η κίνηση δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει.
Φίλε Sotos καταρχας να σε ευχαριστήσω για τις πολύτιμες πληροφορίες που δίνεις και την προθυμία σου να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας, παρακολουθώ τα posts σου με εξαιρετικό ενδιαφέρον :615:

Παρακολουθώντας τα χαρακτηριστικά που αναφέρει για την skystar hd2 η εταιρία δεν εχω δει να αναφέρει την υποστήριξη DiSEqC 1.2 / USALS όπως ξεκάθαρα αναφέρει η Azurwave για την δική της SP400. Επίσης οι φωτογραφίες που εχω δεί με έχουν μπερδέψει λίγο και μιας και έχεις την skystar hd2 θα ήθελα να μου πείς αν δέχεται ξεχωριστή τροφοδοσία από το τροφοδοτικό του pc και αν υπάρχει το κύκλωμα IR receiver στο πίσω μέρος :605:

Reaction score
20.667

Όπως μπορείς να δεις στη φωτό, στην πάνω δεξιά γωνία υπάρχει το βύσμα για τη σύνδεση με εξωτερική τροφοδοσία μέσω molex (έτσι την έχω συνδέσει κι εγώ).

Βύσμα jack για σύνδεση ir receiver δεν υπάρχει (είναι ακόμα μία διαφορά με την AD S2400 αλλά και την παρόμοια Cinergy S2 PCI HD, η οποία παρεμπιπτόντως βγαίνει σε πολύ όμορφο λευκό χρώμα, μπορείς να δεις και την κενή θέση του βύσματος στην πλακέτα κάτω από την είσοδο του LNB), το δικό της τηλεχειριστήριο είναι το TS35-IRUSB που συνδεέται με αισθητήρα USB και λειτουργεί ως μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο (και νομίζω καλύτερα από το να έχει ένα τηλεχειριστήριο που δεν υποστηρίζεται από άλλα προγράμματα πλην του δικού της). Το ίδιο τηλεχειριστήριο χρησιμοποιείται και σε άλλες κάρτες της technisat (Skystar 2 πχ). Πιθανό όμως κάποιες παρτίδες της κάρτας να βγαίνουν με το ίδιο jack όπως τις άλλες, αν κρίνω από αυτό που αναφέρεται στο site της Technisat για τις αλλαγές που τις αφορούν στον πιο πρόσφατο driver που υπάρχει εκεί.

Τώρα όσο για το θέμα με το diseqc 1.2, έχεις δίκιο ότι η technisat δεν κάνει αναφορά γι αυτό. Όπως δεν κάνει παρόμοια αναφορά για καμία κάρτα της ως τώρα, σα να θέλει επίσημα να κάνει ότι δεν ξέρει την ύπαρξή του! Δεν ξέρω γιατί, μία εξήγηση είναι ότι το DVBViewer TE που δίνει μαζί με την κάρτα (το ίδιο που δίνει και για την Skystar 2) δεν υποστηρίζει παρά μόνο απλό diseqc 1.0, σε αντίθεση με τα προγράμματα που δίνουν οι άλλες εταιρείες μαζί με τις αντίστοιχες κάρτες.

Reaction score
293
Απάντηση: Re: Techinsat Skystar HD2 !!!!

Η εχτρα τροφοδοσια , ειναι απαραιτητη και για ποιο λογο ?
...μάλλον για να μπορέσει να δώσει την απαραίτητη τάση ωστε να κινήσει το μοτέρ, ας το επιβεβαιώσει κάποιος πιο σχετικός :203:

Reaction score
20.667

Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος. Για να μην επιβαρύνεται ο δίαυλος PCI με αυτή την τροφοδοσία, όχι ότι δεν μπορεί να δώσει το απαραίτητο ρεύμα από μόνος του, αλλά επειδή πριν 2-3 χρόνια υπήρξαν καμένες μητρικές της Asus που φορούσαν nforce4 όταν έβαζες πάνω μία Skystar2 (κι αυτό επειδή o δίαυλος pci τους υποστήριζε μόνο το νεώτερο πρότυπο 2.3 κι όχι και το παλιότερο 2.2 και έτσι δεν έδινε τα απαραίτητα 5v που ήθελε η κάρτα), φαίνεται αυτό έγινε μάθημα σε άλλους κατασκευαστές και εφάρμοσαν αυτή τη λύση ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Reaction score
2
Το βυσμα αυτο περιεχεται στη σκυσταρ hd ή στο ενσωματωμενο τροφοδοτικο του pc ?
Αν οχι απο που το πηρες ?

Reaction score
20.667

Τι εννοείς με το "περιέχεται"; Είναι κολλημένο στην πλακέτα εξ αρχής, απλά συνδέεις ένα molex (ακριβώς το ίδιο βύσμα τροφοδοσίας με αυτά που συνδέουμε τους σκληρούς δίσκους ή τα οπτικά drives, τουλάχιστον τα παλιότερα που δεν συνδέονταν με SATA) από το τροφοδοτικό του pc σ' αυτό. Ακριβώς στο κέντρο της φωτό βλέπεις το βύσμα molex του τροφοδοτικού (μαύρο) και τη σύνδεση του στην κάρτα...

Reaction score
0

Sotos βοήθεια, έχω την SkystarHD με DVBViewer Pro & DVDDream και θέλω να δω HD , Ειδικότερα το EURO...
Τι χρειάζεται να κάνω? (plugins κλπ) έχω άγνοια , η βοήθεια σου είναι πολύτιμη και ευπρόσδεκτη...
Αν μπορείς στείλε μου pm.
Ευχαριστώ
Δημήτρης

Reaction score
0
Τελικά μου ήρθε και εμένα η Twinhan και απολαμβάνω Euro σε HD μέσω ORF (ας είναι καλά οι άνθρωποι).
Με το πρόγραμμα που δίνει η εταιρία κινώ το πιάτο χωρίς δυσκολία (υποστηρίζει USALS/diseqc 1.2). Αγόρασα και το dvbviewer αλλά δεν έχω καταφέρει να το κινήσω. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο δίκτυο χωρίς επιτυχία. Τα έχει καταφέρει κανείς?

Reaction score
4.237
Τελικά μου ήρθε και εμένα η Twinhan και απολαμβάνω Euro σε HD μέσω ORF (ας είναι καλά οι άνθρωποι).
Με το πρόγραμμα που δίνει η εταιρία κινώ το πιάτο χωρίς δυσκολία (υποστηρίζει USALS/diseqc 1.2). Αγόρασα και το dvbviewer αλλά δεν έχω καταφέρει να το κινήσω. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο δίκτυο χωρίς επιτυχία. Τα έχει καταφέρει κανείς?
Με ποιο προγραμμα βλεπεις HD?

Reaction score
0
Μια βοήθεια από τους έμπειρους φίλους του ALTDVB παρακαλώ.
Βρήκα το AltDvb_Full_Ver22_B3912. Βλέπω ότι δεν έχει setup. Eίναι σωστό ???
Τρέχω το AltDVB.exe και μου βγάζει το κάτωθι μήνυμα σε παράθυρο και δεν προχωράει:

Loading resources
Checking source filter
DvbAvSrc: Missing/Not registered
Please re-register [DvbAvSrc.ax]

Είναι FREE ή πωλείται ???

Reaction score
20.667

1) Όντως δεν έχει setup.
2) Τρέξε πρώτα το αρχείο .bat που θα βρεις στο φάκελο filters.
3) free

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Techinsat Skystar HD2 !!!!

1) Όντως δεν έχει setup.
2) Τρέξε πρώτα το αρχείο .bat που θα βρεις στο φάκελο filters.
3) free
Άλλο ένα ευχαριστώ !!!!!!!
Άν βρεθείς στην Κρήτη σε κερνάω ρακί με καλό μεζέ.

Reaction score
0
Εγώ είμαι Ιεράπετρα.
Μήπως ξέρεις πως μπορεί να δεί το DVB Dream το CAM και Nova.
Και με την ευκαιρία, τι σήμα πιάνεις στα Χανιά. Εγώ έχω δύο πιάτα 1,40 (Hellas Sat & Hot Bird - Astra) αλλά με τρείς τεχνικούς ποθ έβαλα δεν έχω καταφέρει να πιάσω ισχύ πάνω από 60%, και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ, ενώ άλλοι πιάνουν με 0,80 90%.
Λέω να πάρω ένα πεδιόμετρο με δυνατότητα DVB S2, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί κάποιο κατάλληλο και σε μέτρια τιμή.
Αλήθεια τι γνώμη έχεις (αν το έχεις υπόψη σου) για το κεραιοσύστημα της KATHREIN με το GPS. Λες να κάνει για την Κρήτη???

Reaction score
0
Πήρα κι εγώ την Skystar HD2 απ το c-shop στα 80 ευρώ delivered...
...αλλά έχω ένα προβληματάκι.Ενώ τα DVB-s τα παίζει μια χαρά (Progdvb,DvbViewer Pro,DVB Dream 1.4i) όταν έρχεται η ώρα του Dvb-s2 όπως πχ το Sky Cinema HD ή το SKy Sports HD1 ξεκινά να παίζει (coreavc 1.8) και μετά απο λίγο κάνει σπασίματα η εικόνα.Κι απ ότι φαίνεται στο κάθε πρόγραμμα έχει χαθεί το signal απ τον transponder και δεν έχω εικονα.Δε μου φαίνεται για πρόβλημα με codecs αλλά μάλλον για αδυναμία κλειδώματος στον S2 transponder.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members