- Reaction score
- 83.197
αυτό το εννοούσα.....Χαχαχαχαχα.....μετά δεν πιστεύετε τα καλωδια![]()
η ταχύτητα του ήχου εξαρτάται από τις τιμές της υγρασίας κ της θερμοκρασίας
και επειδή οι υψηλές συχνότητες έχουν μικρότερο ποσοστό ενέργειας...ενδεχομένως να μπορούν και πιο εύκολα να εξασθενήσουν
τα υπόλοιπα είναι κατάλοιπα του Τοολανδρου...... και φυσικά κάνουμε χιούμορΔιαφορες σε usb? Αυτό ούτε ο @leandros δεν το έχει πει ακόμα ( και είσαι και της δουλειάς )
Ρε ...θα μας τρελάνεις εσυ !!,
Κάτσε να τα διαβάσουν οι γιατροί.....να σου εξηγήσουν το ονειρο![]()
αν σου φαίνεται στην αρχή ξένος ο ήχος...είναι γιατί είναι ξένος....αλλάζουν όλοι οι παράγοντες ακρόασης...λογικόΚι όμως πάνω κάτω σ ένα τυπικό χώρο την ταυτότητά του θα την κρατήσει. Συμφωνώ μ αυτό που λες όμως, επειδή λόγω συνθηκών έχω αλλάξει πολλά σπίτια αλλά τα ηχεία μου παραμένουν τα ίδια, στην αρχή μου φαίνεται λίγο ξένος ο ήχος, μη ξεχνάς ότι το αυτί ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά ο εγκέφαλος προσαρμόζεται, μετά το συνηθίζω και απ τη μνήμη μου δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά στη δικάναλη ακρόαση από τους διαφορετικούς χώρους.
και απλά μετά ο εγκέφαλος κάνει τα κόλπα του και συνηθίζεις στο άκουσμα
+ ΔΕΝ ακούμε όλοι το ίδιο... εμπειστευομαστε το αυτι μας για προσωπικες υποθεσεις, οχι για να προτεινουμε στον αλλο.
Δεν ακουμε την ιδια μουσικη, δεν την αντιλαμβανομαστε με τον ιδιο τροπο ουτε για τον ιδιο σκοπο, και ουτε με το ιδιο συστημα...
γι αυτο και για αλλους πολλους λογους
το μυστηριο του μικροφωνου θα λυθει, και αλλα μετρητικα μικροφωνα εχουν μικροαποκλεισεις στα πριμα, αν ολες οι συνθηκες μετρησεων ειναι σωστες, τοτε ισως και να ειναι εντως προδιαγραφων αυτη η αποκλειση.
![]()